"Турските актьори 24/7" (185): от 27 август до 2 септември 2018 г.

септември 02, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 2 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 27 август до 2 септември 2018 г., научавате сега от новото издание №185 от "Турските актьори 24/7"!

1) Керем Бюрсин и Ибрахим Челиккол се завръщат на екран! Двама от най-любимите турски актьори ще оглавят новия сериал "Великолепната двойка" (Muhtesem Ikili), чийто старт се очаква през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. по KanalD. Както обявихме по-рано, проектът ще бъде римейк на хитовата американска лента "Танго и Кеш" (Tango and Cash), но вместо Каан Урганджъоулу, чието име се спекулираше първоначално, в една от двете главни мъжки роли ще видим Керем Бюрсин, познат у нас от "Сърцето на града". Все още не се знае коя актриса ще изпълни главната женска роля, но сред предполагаемите имена са тези на Ханде Ерчел от "Черната перла" и Ямур Танръсевсин.

2) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "След години" (Yillar Sonra)! Трима изключително популярни актьори се присъединяват към екипа на драмата, започваща съвсем скоро по ATV, а именно - Селим Байрактар от "Великолепният век", Сезин Акбашоулларъ от "Памуковата принцеса" и "Искрите на отмъщението" и Екин Мерт Даймаз от "Аромат на ягоди" (Cilek Kokusu) и "Животът е хубав, когато обичаш" (Hayat Sevince Guzel). Тримата ще си партнират с Бирдже Акалай, Джансел Елчин и Йозлем Йълмаз. Припомняме, че за последно Селим и Сезин се снимаха в сериала "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), а след това и във филма "Скъпи мой съседе" (Sevgili Komsum). Важно е да отбележим и че от "След години" сериалът сменя заглавието си на "Не плачи, мамо" (Aglama Anne). 

3) Турският президент Реджеп Тайип Ердоан лично награди най-добрите сериали и актьори за 2018-а година! Държавната глава на южната ни съседка връчи приза за най-добър сериал на годината на криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). Като най-добра актриса за 2018-а бе отличена Бурджу Киратлъ от "Любов и синьо" (Ask ve Mavi), а като най-добър актьор - Бюлент Инал от "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в семейната драма "Семейни тайни" по БТВ. 

4) Чаалар Ертуурул и Толга Гюлеч отново заедно на снимачната площадка! Двамата актьори, които само допреди три месеца се снимаха в хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), ротираща се отскоро у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили, застанаха отново един до друг, този път - в игрален филм. Екранните братя Егемен ще видим отново заедно в кино-лентата "Ухаеш като дъщеря ми" (Kizim Gibi Kokuyorsun), чиито снимки вече започнаха в Антакия. 

5) Развежда ли се Шафак Пекдемир? Актрисата, станала популярна в България с ролята си на коварната злодейка Иджлял от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), изтри фамилията на съпруга си Бурак Менгю от профила си в социалната мрежа Instagram. Освен това Шафак изтри и всички свои общи снимки с него, но все още следи своите свекър, свекърва и зълва. Напомняме, че Пекдемир сключи брак през декември м. г., а съпругът ѝ Бурак Менгю работи като адвокат. Актрисата, която предстои да се завърне на екран скоро във втория сезон на драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma), предпочете да не говори относно личния си живот и запази мълчание пред въпросите на медиите. 

6) Още една двойка сложи край на отношенията си! Младите актьори Беркай Хардал и Хира Койунджоулу се разделиха след едногодишна връзка. Двамата се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), където екранната любов на героите им Мурат и Баде прерасна в реална. Уви, очевидно след напускането им от екипа на сериала в края на втория му сезон отношенията им са се влошили, като Беркай и Хира са решили да сложат край на отношенията си. Напомняме, че в момента Хардал се снима с главна роля в романтичната комедия "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski), като именно решението му да се присъедини към актьорския състав на летния сериал стана причина да напусне този на "Истанбулска невеста". 

7) Нови попълнения в актьорския състав на четвъртия сезон на "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! След напускането на Дениз Чакър и Санем Челик - актрисите, изпълнили главните женски роли в сериала, към екипа му, в който и без друго преобладават мъже, се присъединяват още двама. Мустафа Юстюндаа от "Милост" и Хюсеин Авни Данял от "Времето лети" и "Черната перла" ще вземат ключови роли в новите епизоди на криминалната драма-феномен, която се излъчва вече три години всеки вторник по ATV с огромен успех. Освен това стана ясно, че противно на слуховете за присъединяване на четири нови актриси в актьорския състав на "EDHO", поне до началото на 2019-а година такова нещо няма да се случи. 

8) Нур Феттахоулу се завръща на екран! Световно популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век" ще вземе участие в новия интернет-сериал "Бозкър" (Bozkir), за който информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7". Красавицата, участвала за последно в двете исторически драми "Филинта" (Filinta) и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid) и в интернет-хита "Фи" (Fi), ще си партнира с Ийт Йозшенер и Екин Коч в новия си проект. Освен Нур, в актьорския състав на полицейския сериал се присъединяват още Биге Йонал, Мерве Чаъран и Синан Демирер. "Бозкър" ще се излъчва единствено на платената интернет-платформа BluTV, собственост на KanalD. 

9) Буура Гюлсой издава книга! Изключително популярният актьор от сериалите "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" сключи договор с издателска къща İnkılâp за издаването на първия му роман. За книгата си Буура, изявяващ се освен като актьор, вече и като режисьор, сценарист и писател, споделя: "Разказвам една истинска история за беглец, бягащ от Османската империя в началото на 1900 г. и стигащ до Франция, Испания, Англия и Германия". Напомняме, че отскоро Гюлсой се снима и в новия сериал на TV8 "Една малка история" (Bir Kucuk Oykusu), партнирайки си с Берен Гьокйълдъз ("Майка") и Лейля Лидия Туутлу ("Сърцето на града").

10) Подготвя се нов обещаващ игрален филм! "Врата" (Kapi) е заглавието на кино-лентата, в която младата актриса от "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Обещание" (Soz) Айбуке Пусат ще направи дебюта си на голям екран. Освен нея в останалите главни роли във филма ще видим някои от най-големите доайени на турското кино - Вахиде Перчин, Кадир Инанър, Ердал Бешикчиоулу и Тимур Аджар. Снимките на "Врата" вече започнаха в Мардин. 

11) Неслихан Атагюл с конкуренция от световна величина! Най-известната млада турска актриса наскоро замина за Австрия, за да заснеме фото-сесия за новата колекция на спортната марка облекло Puma, чието рекламно лице е. Красавицата, придобила световна слава след участията си в "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов", ще рекламира спортните облекла на компанията редом с две от най-големите световни звезди - певицата Селена Гомез и модела Кара Делевин. 

12) Синем Йозтюрк става моден дизайнер! Популярната актриса от "Любов под наем" предстои да отвори магазин за дрехи по неин собствен дизайн. Преди няколко дни Синем бе забелязана от журналисти в заведение в истанбулския квартал Нишанташъ, където се срещна със своя бизнес-партньор в новото начинание - Ферхат Казан. Двамата обсъдиха последните детайли около откриването на магазина, като пред репортерите Йозтюрк сподели, че то ще се състои съвсем скоро и че е много развълнувана. Това означава, че най-вероятно в скоро време няма да видим Синем отново на екран. 

13) Бергюзар Корел със страст към бижутата. Наскоро световноизвестната актриса от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" бе забелязана от журналисти на излизане от бижутериен магазин в истанбулския квартал Нишанташъ. Пред пресрещналите я репортери Бергюзар сподели, че магазинът е собственост на неин близък приятел, при когото се е отбила, за да пробва новата му колекция бижута. Относно игралния филм със свое участие, в който си партнира с Енгин Йозтюрк - "Друга възможност" (Baska Ihtimal), Корел разкри, че снимките му са приключили и че е в процес на монтаж. 

14) Каан Урганджъоулу с участие в американския сериал! Турският актьор, придобил световна слава с ролите си в "Изкушение" и "Черна любов", взе специално участие в новия интернет-сериал на платформата Amazon - "Джак Раян" (Jack Ryan). В проекта, чийто първи сезон, състоящ се от 8 епизода, вече е наличен за гледане в интернет, Каан влиза в образа на Дениз, като говори на турски, арабски и английски. Сцените с Урганджъоулу са от пети и шести епизод. "Джак Раян" е от създателите на хита "Изгубени" (Lost), като вече е потвърдено, че ще бъде подновен с втори сезон. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 септември, ще бъде финализиран брой №225 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, започва новият №226, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 6 септември, ще обявим есенната програма на СЕРИАЛИ в България. И в неделя, 9 септември, предстои издание №186 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.