"Турски награди 2018": най-доброто дете-актьор за годината е Демир Биринджи от "Разказвай, Черно море"

Здравейте, приятели! Петък е, 21 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към втората категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добро дете-актьор от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добро дете-актьор за 2018 г. мнозинството читатели на СЕРИАЛИ в България посочи Демир Биринджи! За малкия актьор от социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) гласуваха цели 33.33% (34 потребители). 
Второто място отредихте за Артун Касапоулу. Чаровникът, разтопил сърцата на зрителите с играта си в "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), събра 24.51% подкрепа, равняваща се на 25 гласа. 
С бронз финишира малкият Али Семи Сефил. С ролята си на Дорук в хитовата драма "Жена" (Kadin) той заема третото място в класацията с 13.73% или 14 гласа. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място с 12.75% (13 гласа) застава Кюбра Сюзгюн от "Жена" (Kadin). Петата позиция е заета от Алп Акар от "Нашата история" (Bizim Hikaye) с 10.78% (11 гласа). Шестa е Ебрар Демирбилек от "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) с 2.94% (3 гласа). И на седмо място остава Аслъхан Капаншахин от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) с 1.96% (2 гласа).


_________________________________________________________________________________

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2018" - ЗА НАЙ-ДОБРА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - KANALD, STARTV, FOX, ATV, SHOWTV И TRT1, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 28 СЕПТЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.