"Турски награди 2018": най-добрият летен сериал за годината е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Здравейте, приятели! Петък е, 14 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към първата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър летен сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добър летен сериал за 2018 г. мнозинството читатели на СЕРИАЛИ в България посочи "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV. За романтичната комедия с участието на Джан Яман и Демет Йоздемир в главните роли, която бе най-гледана в Турция това лято, гласуваха цели 64.91% (172 потребители). 
Второто място отредихте за "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma). Драмата на TRT1 с участието на Алина Боз и Алп Навруз събра 24.53% подкрепа, равняваща се на 65 гласа. 
С бронз финишира криминалната драма "Затаен дъх" (Nefes Nefese). Летният сериал на StarTV с Шюкрю Йозйълдъз и Мелиса Шенолсун е трети в класацията с 5.28% или 14 гласа. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място с 1.89% (5 гласа) застава "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski). Петата позиция е заета от "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) с 1.51% (4 гласа). Шести е "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanalar) с 1.13% (3 гласа). Седмото място си делят "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) и "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask) с по 0.38% (1 глас). Всички останали сериали - "Хаяти и другите", "Да не разберат децата", "Голямото ми семейство", "Егейска хамсия" и "Ставай да вървим" са с по 0 гласа и остават последни.
_________________________________________________________________________________


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2018" - ЗА НАЙ-ДОБРО ДЕТЕ-АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - АЛИ СЕМИЛ СЕФИ ОТ "ЖЕНА", АЛП АКАР ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ", АРТУН КАСАПОУЛУ ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА", АСЛЪХАН КАПАНШАХИН ОТ "МАЛКИ УБИЙСТВА", ДЕМИР БИРИНДЖИ ОТ "РАЗКАЗВАЙ, ЧЕРНО МОРЕ", ЕБРАР ДЕМИРБИЛЕК ОТ "ЛЮБОВТА НА АНГЕЛИТЕ" И КЮБРА СЮЗГЮН ОТ "ЖЕНА", КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 21 СЕПТЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.