"Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) - от 11 септември по БТВ

Сериалът, събрал най-известната турска актриса и най-известният турски актьор заедно - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), започва в България! У нас драмата с участието на Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту в главните роли ще върви под заглавието "Искрите на отмъщението", като стартира на 11 септември (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.00 часа в ефира на най-гледаната телевизия БТВ. Тя ще замести приключващата няколко дни по-рано - на 5 септември (сряда), семейна драма "Семейни тайни" (Babam ve Ailesi) и ще дели prime-time-a със започващия на 7 септември (петък) нов четвърти сезон на риалити-шоуто "Фермата", който през делниците ще върви от 21.00 до 22.30, а в неделите - от 20.00 до 22.00 часа.

"Искрите на отмъщението" започва излъчването си в Турция преди почти две години - на 10 ноември 2016-а, позиционирайки се всяка четвъртък вечер в ефира на турската StarTV. През почти цялото си излъчване се радва на огромен интерес, като не рядко заема първото място по гледаемост. Приключва на 22 юни 2017 г. с финален 32 епизод и един сезон. Освен Туба Бююкюстюн от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" и Къванч Татлъту от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", с ключови роли в "Cesur ve Guzel" ще видим още Тамер Левент, Деврим Якут, Еркан Авджъ ("Справедливостта на Кара"), Серкан Алтунорак ("Ангели-пазители"), Сезин Акбашоулларъ ("Памуковата принцеса"), Мюфит Каяджан, Нихан Бююкаач, Фърат Алтунмеше, Ърмак Йорнек, Окдай Корунан, Гьозде Тюркпенче, Ъшъл Дайъоулу, Зейнеп Къзълтан, Тилбе Саран, Ийт Йозшенер ("Мелодията на сърцето", "Езел" и "Край или начало") и други. Сценарист е Едже Йоренч, а режисьор - Али Билгин. Продуцентската компания е Ay Yapim. Музиката е дело на Тойгар Ъшъклъ. 

За какво се разказва в "Искрите на отмъщението"? Джесур (Къванч Татлъту) е млад мъж, започващ нов бизнес в малък град. Там той се запознава с красивата Сюхан (Туба Бююкюстюн), с която се сприятелява и която решава да му помогне в дейността му, ставайки му партньор в начинанието. С времето двамата млади се влюбват един в друг до полуда. Но има едно "но"... В миналото техните семейства са били кръвни врагове и сметките на техните бащи, останали да живеят в малките си родни краища, все още не са разчистени. Джесур и Сюхан не подозират за това, но когато научават, тяхната любов се превръща в невъзможна, защото трябва да избират между обичта си и между семействата си.

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА "ИСКРИТЕ НА ОТМЪЩЕНИЕТО" СА ПРЕВЕДЕНИ НА БЪЛГАРСКИ СЪС СУБТИТРИ ОТ ЕКИПА НА "ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД". ГЛЕДАЙТЕ ГИ ОТ ТУК

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.