"Турските актьори 24/7" (181): от 30 юли до 5 август 2018 г.

август 05, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 5 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 30 юли до 5 август 2018 г., научавате сега от новото издание №181 от "Турските актьори 24/7"! 

1) TV8 отново започва да излъчва сериали! След неуспеха, който пожъна преди няколко години с "Марал" (Maral) с Хазал Кая, каналът на известния турски шоумен Аджун Ълъджалъ залагаше на успешни риалити-формати - "Survivor", "Гласът на Турция" (O Ses Turkiye) и "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz). Както информирахме по-рано, именно по TV8 ще се излъчва втория сезон на ситкома "Хайлайф" (Jet Sosyete), ротирал се досега по StarTV. Освен него обаче каналът ще заложи и на ново доста обещаващо заглавие. Продуциран от Фатих Аксой и компания Med Yapim, римейкът на корейския сериал "My Fair Lady" с работно заглавие "Една малка история" (Bir Kucuk Hikaye) ще събере на снимачната площадка известните актьори Буура Гюлсой ("Пепел от рози" и "Север-Юг") и Лейля Лидия Туутлу ("Справедливостта на Кара" и "Сърцето на града"), както и най-доброто дете-актьор за 2016-а и 2017-а година и победителка в "Любима турска звезда 2018" Берен Гьокйълдъз ("Майка"). Очаква се "Една малка история" да започне на есен. 

2) Освен "Разбита душа" (Can Kiriklari), ATV подготвя още едно изключително обещаващо заглавие! "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) ще направи дългоочакваната си премиера на есен като част от новия телевизионен сезон 2018-2019 г., като вече е ясно кои актьори ще видим в главните роли! Драмата, продуцирана от Tims&B Productions, ще бъде оглавена от Вахиде Перчин ("Истанбулска приказка", "Да върнеш времето назад", "Огледален свят", "Любов извън закона", "Великолепният век" и "Майка"), Хилял Алтънбилек ("Черна роза"), Мурат Юналмъш ("Цената на славата") и Уур Гюнеш. В момента в инстраграм-страницата на ATV зрителите имат възможността да изберат афиша, с който ще се рекламира "Имало едно време в Чукурова". 

3) Ясно е с кого ще си партнира Мерием Узерли в новия ѝ филм "Кошер" (Kovan)! Феяз Думан, привлякъл зрителското внимание през изминалия телевизионен сезон с ролята си на Ариф в драмата-феномен "Жена" (Kadin), ще изиграе главната мъжка роля в кино-лентата, чиито снимки започват съвсем скоро в село, близо до китното градче Артвин. В "Кошер" Мерием ще вдъхне живот на жена, занимаваща се с пчеларство, като отскоро актрисата от "Великолепният век" се бори със страха си от пчелите. 

4) След Елчин Сангу и Серхат Теоман напусна екипа на "Разбита душа" (Can Kiriklari) още преди снимките на сериала да са започнали! Така да изиграят ролите им, продуцентите от NTC Medya са се договорили с други двама изключително популярни млади актьори - Ханде Доандемир и Сечкин Йоздемир! Красавицата, придобила световна слава след участието си в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), и любимецът на зрителките от "Великолепният век", "Момичето с червения шал", "Една любовна история" и "Любов под наем" ще вдъхнат живот на полицаите Лейля и Аслан. 

5) Подготвя се турски римейк на известния игрален филм "Танго и Кеш" (Tango and Cash)! Американският екшън от 1989 г. ще бъде адаптиран под формата на сериал, като в момента продуцентите от TMC Film преговарят с любимците на милиони зрителки по света Ибрахим Челиккол ("Ифет", "Милост" и "Черни планини") и Каан Урганджъоулу ("Изкушение" и "Черна любов") да изиграят главните роли в обещаващия проект. Ако двамата приемат, ще ги видим като прототипи на героите на Силвестър Сталоун и Кърт Ръсел. За главната женска роля се преговаря с Ханде Ерчел. Очаквайте официална информация скоро! 

6) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "След години" (Yillar Sonra)! Драмата, която ще направи премиерата си тази есен по ATV, ще бъде оглавена от Бирдже Акалай и Джансел Елчин, както информирахме миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7". Освен тях с ключови роли в проекта на Surec Film ще видим още Йозлем Йълмаз от "Незабравима" и Екин Мерт Даймаз, придобил популярност след участията си в романтичните комедии "Аромат на ягоди" (Cilek Kokusu) и "Животът е хубав, когато обичаш" (Hayat Sevince Guzel). 

7) Баръш Кълъч се завръща на екран! Изключително популярният актьор от "Огледален свят" и "Войната на розите" ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал на Most Production и KanalD "Кладенец" (Kuyu). Всъщност това е проектът с първоначално работно заглавие "Дженнет" (Cennet), за който, както информирахме по-рано, в главните роли женски ще видим звездите Нур Фетахоулу ("Забраненият плод" и "Великолепният век") и Лейля Танлар ("Твоят мой живот"). В новата драма ще проследим историята на младата Дженнет (Лейля Танлар), идваща от Адана като снаха в семейство в Изник. 

8) Ясно е с кого ще си партнира Нехир Ердоан в новия ѝ сериал "По пътя на живота" (Hayat Yolunda)! Главната мъжка роля в проекта от създаделите на феномена "Опасни улици" (Arka Sokaklar) - продуцентска компания Erler Film, ще бъде поверена на изключително популярния актьор от "Мелодията на сърцето" и "Изгубени години" Бурак Хаккъ! За последно любимецът на зрителките взе специално участие в четвъртия сезон на историческия хит "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). 

9) Няма да видим Небахат Чехре на екран през новия телевизионен сезон 2018-2019 г.! Наскоро стана ясно, че световноизвестната актриса-ветеран е отказала предложения за участия в три сериала, тъй като ролите в тях са били еднотипни и приличащи на досегашните ѝ - на майки в заможни и уважавани семейства. Напомняме, че като такава я гледахме в последните ѝ четири сериала - "Забраненият плод", "Великолепният век", "Черни пари и любов" и "Враг в семейството ми". Очевидно Небахат все още иска да експериментира, въпреки преклонната си възраст.

10) След неуспеха, който отбеляза с последния си сериал "Извън протокола" (Kayitdisi), Еркан Петеккая реши да се пробва на голям екран! Световноизвестният актьор от "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети" и "Твоят мой живот" ще изиграе главната роля в новия игрален филм "Капан" (Kapan). Режисирана от известния Кудрет Сабанджъ, в новата кино-лента ще видим Еркан в образа на най-богатия бизнесмен в Анталия - Сюлейман. Като негова дъщеря ще се превъплъти младата Йойкю Челик ("Огнено сърце"), а в неин възлюбен - Керемджем ("Моят живот"). Снимките започват след 10 август в курорта Анталия.

11) Хатидже Шендил показа лицето на сина си! Малко повече от година след раждането на Джан Саяшар родителите му се осмелиха на смелата крачка да го покажат на целия свят посредством снимка, споделена в профилите им в социалната мрежа Instagram. Преди няколко дни Хатидже, позната у нас с ролите си в "Дила", "Черни планини" и "Част от мен" и със специалното си участие в излъчващия се в момента "Висше общество", качи фотос в акаунта си в интернет, на който позира усмихната с двамата мъже в живота си - съпруга си Бурак Саяшар и сина си Джан. 

12) Бурак Йозчивит страда от синдрома на професионалното прегряване! По-известен по света като burnout, синдромът не пощади десетки звезди по света, включително и в Турция. Сред първите пострадали от него бе Мерием Узерли, която точно по тази причина преди пет години напусна внезапно екипа на хита "Великолепният век". Ето, че сега burnout покоси и Бурак Йозчивит, който отскоро дори посещава психолог. Пред свои близки световноизвестният актьор от "Черна любов" споделил: "Постигнах всичко, което исках. Исках да пия кафе в Париж, отидох и пих. Исках да обиколя света, стигнах до Далечния Изток. Но вече не изпитвам удоволствие от нищо". В този труден за Бурак период съпругата му Фахрие Евджен е неотлъчно до него и го подкрепя. Уви, в скоро време няма да видим Йозчивит отново на екран.

13) Пелин Йозтекин променена до неузнаваемост! Популярната актриса ще вземе участие в скоро започващата по KanalD комедия "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar), като шокира всички с рекордното си отслабване. Чаровницата, която преди 4 години се подложи на операция за смаляване на стомаха, отслабна цели 87 килограма или - от 150 вече е 63! През този период гледахме Пелин в хитовата драма "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), а след това и в провала "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman), но в най-добрата ѝ форма досега предстои да я видим именно в "Огромни лъжи". 

14) Елчин Сангу със страх от провал! Красавицата, придобила световна слава след участието си в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), е станала изключително колеблива относно снимането в телевизионни сериали покрай масовите провали на повечето ново започващи проекти. Чаровницата, снимала се за последно в първия турски вампирски сериал "Безжизнените" (Yasamayanlar), все повече се замисля дали да не се ориентира изцяло именно към интернет-платформите, чиито проекти се снимат преди излъчването им и не зависят от телевизионния рейтинг. Ставайки дума за "Безжизнените", сериалът ще направи премиерата си на 6 септември на платената интернет-платформа BluTV. 

Свързано изображение
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  6 август, ще бъде финализиран брой №221 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7-ми, започва новият №222, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 9 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като третото за сезона и четиридесет и девето подред ще бъде с екранната двойка от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) Аслъхан Гюрбюз и Мерт Фърат. И в неделя, 12 август, предстои издание №182 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.