"Турските актьори 24/7" (180): от 23 до 29 юли 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 29 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 23 до 29 юли 2018 г., научавате сега от новото юбилейно издание №180 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Джансел Елчин и Бирдже Акалай се завръщат на екран! Световноизвестният актьор от "Огнено сърце" и красавицата, снимала се за последно в хита "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), ще оглавят новия сериал на ATV "След години" (Yillar Sonra). Драмата ще бъде продуцирана от компания Surec Film, като ще бъде част от програмата на оранжевия канал през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Режисьор ще бъде Фериде Кайтан, а сценарист - Есин Гьок. Планира се снимките на "След години" да започнат през втората седмица на идващия месец август. 

2) Берк Джанкат се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Счупено огледало" (Kirik Ayna)! Изключително популярният млад актьор, познат в България с ролите си в "Градско момиче" и "Великолепният век: Кьосем", ще изиграе главната мъжка роля в новата драма на FOX, партнирайки си с красавицата Пънар Дениз, нашумяла след участието си в историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Както информирахме по-рано, в "Счупено огледало" участие ще вземат още Хатидже Аслан и Алмила Ада. Продуценти ще са TMC Film, а режисьор - Алтан Дьонмез. Сериалът ще бъде част от програмата на FOX през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. 

3) Подготвя се нов интригуващ младежки игрален филм! Снимките на заглавието "Добра игра" (Iyi Oyun) вече започнаха, като главните роли в него са поверени на петима от най-известните млади звезди в южната ни съседка - Афра Сарачоулу от "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ", Мерт Язъджъоулу от "Черна роза", Бахар Шахин от "Моят живот", Хакан Курташ от "Момичето, което обичах" и "Горчиво и сладко" и известния YouTube-ър Оркун Ъшътмак. Ко-продуцент на проекта е известният от "В очакване на слънцето" и "Сърцето на града" Керем Бюрсин. "Добра игра" ще представи историята на петима младежи, подготвящи се за международния турнир по играене на хитовата игра League of Legends, като ще тръгне по кината на есен. 

4) Нови подробности около сериала "Стена" (Baraj)! Както информирахме миналата седмица, проектът ще бъде продуциран от дъщерята на известната актриса и певица-ветеран Тюркан Шорай - Ямур Юнал, като ще бъде съвременна адаптация на едноименния игрален филм от 1977 г. и ще се излъчва по KanalD през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Каан Урганджъоулу, за когото се спекулираше, че ще изиграе главната мъжка роля в драмата, не се е договорил с продуцентите и няма да вземе участие в нея. Така неговият герой е бил предложен на не по-малко известния Енгин Акюрек, който ако се съгласи, ще си партнира с Бурджу Бириджик, чието участие в "Стена" е сигурно още отсега. 

5) Зеррин Текиндор се завръща на екран! Световноизвестната актриса-ветеран, класирала се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018", ще изиграе главната женска роля в новия игрален филм от създаделите на турската номинация за Оскар през 2017-а "Айля" (Ayla) - "Мюслим" (Muslum). Редом до Зеррин, която в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на "Черна любов" (Kara Sevda), на голям екран ще видим и Тимучин Есен, който ще участва и в новия обещаващ сериал на ShowTV с Нургюл Йешилчай "Гюлпери" (Gulperi). "Мюслим" ще тръгне по турските кина на 26 октомври. 

6) Али Бурак Джейлян с роля на голям екран! Изключително популярният млад актьор, привлякъл зрителското внимание с играта си в драмата "Черна любов" (Kara Sevda) и снимал се за последно в медицинския хит "Сърцебиене" (Kalp Atisi), ще оглави новия игрален филм "В жертва на самотата" (Bekarliga Feda). Заедно с Али Бурак на голям екран ще видим още Мелис Тюзюнгюч, Ямур Юн, Айше Тунабойлу ("Пламъкът на сърцето" и "Ифет"), Нурсели Идиз ("Цената на славата") и Еда Ерол. Продуценти са Metronom Film, а режисьор - Джем Сюрюджю. 

7) За разлика от повечето си колеги, избрали да отмарят на луксозни комплекси край брега на морето, Неслихан Атагюл прекарва лятната си ваканция сред дивата природа. Световноизвестната актриса от "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов" наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които се вижда как кара кану-каяк. Според близки до Неслихан тя прекарва лятната си почивка в малкото курортно градче Акяка заедно с половинката си Кадир Доулу. Двамата отдавна са известни с природосъобразния си начин на живот и страстта си към спортовете на открито в природата. 

8) Изневеряла ли е Селин Шекерджи на вече бившия си приятел Каан Ташанер, докато са били заедно? Този въпрос е един от най-задаваните в медийното пространство в южната ни съседка след раздялата на една от най-харесваните светски двойки, която преди две години дори си партнира заедно в провалилата се романтична комедия "Колоритно" (Rengarenk). Наскоро Селин бе забелязана в известния истанбулския търговски център Zorlu в компанията на новата си половинка Джанер Джиндорук от "Великолепният век: Кьосем" и "Жена". На въпросите на пресрещналите я журналисти дали е изневерявала на Каан, тя отговори с мълчание и забърза крачка към паркинга на мола. 

9) Мерт Фърат избяга от журналисти! Наскоро един от най-известните турски актьори, познат у нас от "Отмъщението" (Intikam), бе забелязан от папараци на шопинг в известния истанбулския търговски център IstinyePark. Любимецът на зрителките, който скоро се завръща на снимачната площадка за снимките на втория сезон на модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), веднага смени посоката си, щом видя приближаващите се към него репортери, и влезе в един от магазините в откритата част на мола. Мерт, който предстои да се ожени за красавицата Идил Фърат на 8 септември, никога не е говорел за личния си живот публично и бягството му от журналистите не е изненада за никого. 

10) Гьокче Бахадър на почивка в Индия! Изключително популярната актриса от "Листопад" съвсем скоро заминава за екзотичната страна, където ще съчетае полезното с приятното и освен да си почине, ще присъства и на няколко семинара, свързани с йога, медитация и успокояващи ума и духа практики. Гьокче, снимала се за последно в първия сезон на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), от близо 10 години се занимава с йога и сега е на път да осъществи една от големите си мечти, а именно - да посети Индия, известна именно с мистичните си практики. 

11) Къванч Татлъту е известен с нестихващата си страст по автомобилите! Наскоро най-известният турски актьор, който ще вземе участие във втората част на игралния филм "Организирана престъпност" (Organize Isler), се изръси за пореден път с крупна сума в името на манията си по леките коли, купувайки модел Porsche 911 Carrera 4S на стойност 1 000 000 турски лири. Така Татлъту прибавя към колекцията си от четири автомобили и един мотоциклет още една играчка, на която тепърва ще се радва.

12) Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшън взеха изненадващо решение! Двамата млади актьори, запознали и влюбили се един в друг на снимачната площадка на хитовата криминална драма "Отвътре" (Icerde), спряха да се следват в социалната мрежа Instragam, където се радват на голям интерес от фенове по цял свят. Това тяхно действие веднага стана повод за поредните слухове за раздяла, но малко по-късно близки до светската двойка увериха, че Чаатай и Дуйгу все още са заедно. Докато Улусой продължава усилено да работи по интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), Саръшън се радва на лятото за последно преди началото на снимките на втория сезон на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 

13) Като стана дума за "Пазителя" (The Protector), в медийното пространство наскоро изтече първата обща снимка на актьорите в първия турски сериал, създаден за световния интернет-гигант Netflix. На фотоса заедно с изпълняващия главната роля Чаатай Улусой позират още Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост"), Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози", "Великолепният век" и "Висше общество") и Окан Ялабък ("Великолепният век"), присъединили се към актьорския състав на мащабния проект с началото на втория му сезон, който се заснема в момента. "Пазителя" ще направи световната си премиера в интернет тази есен. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  30 юли, ще бъде финализиран брой №220 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 31-ви, започва новият №221, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 2 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като второто за сезона и четиридесет и осмо подред ще бъде с екранната двойка от "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) Бирдже Акалай и Ибрахим Челиккол. И в неделя, 5 август, предстои издание №181 от "Турските актьори 24/7"

1 коментар:

Анонимен каза...

5) Заглавието на филма трябва да остане Мюслим, защото филмът е за живота на известния певец Мюслим Гюрсес (Müslüm Gürses)

11) Заглавието Organize İşler се превежда Организирана престъпност

Предоставено от Blogger.