"Турските актьори 24/7" (179): от 16 до 22 юли 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 22 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 16 до 22 юли 2018 г., научавате сега от новото издание №179 от "Турските актьори 24/7"! 

1) ОФИЦИАЛНО! Есра Билгич е новата екранна партньорка на Толгахан Сайъшман! Красавицата, чиято звезда изгря след участието ѝ в първите четири сезона на историческия хит "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), ще изиграе главната женска роля в новия сериал на KanalD и MedYapim "Светлината на живота ми" (Hayat Isigim). В проекта, започващ на есен, Есра ще си партнира с любимеца на милиони зрителки по света Толгахан Сайъшман, познат от хитовете "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла".

2) Нов сериал от продуцентката на "Горчиво и сладко" (Dolunay)! Дъщерята на известната турска певица и актриса-ветеран Тюркан Шорай - Ямур Юнал, започна подготовката по новия проект с работно заглавие "Стена" (Baraj). Той ще бъде съвременна адаптация на едноименния игрален филм от 1977 г., в който главната роля бе изиграна именно от Тюркан Шорай. За главните роли - на Айсел и Орхан, продуцентите от Med Yapim в момента водят преговори със звездите Бурджу Бириджик и Каан Урганджъоулу. Любопитно е, че двамата си партнираха през 2012 г. в сериала "Братя-врагове" (Dusman Kardesler). "Стена" ще бъде част от програмата на KanalD през новия телевизионен сезон 2018-2019 г.

3) Бурджу Кара с ударно завръщане на екран! Известната в България от "Сълзи над Босфора" турска актриса ще вземе участие в новия сериал на ShowTV и MinT Productions "Да можеше да не порастваме" (Keşke Hiç Büyümeseydik), започващ на есен. Освен това през новия телевизионен сезон Бурджу също така ще се изявява и като водеща на ново здравно предаване по канал teve2 заедно с доктор Ендер Сарач. След раждането на сина ѝ Али Чънар миналата година Бурджу се отдалечи от телевизионния и големия екран, като отскоро води собствен YouTube канал.

4) Турската адаптация на хитовия американски сериал "Това сме ние" (This Is Us) най-сетне откри своята симпатична дебеланка! Младата актриса Елчин Афаджан ще влезе в образа на турската Кейт от оригинала, бореща се с наднорменото си тегло. Елчин е позната на зрителите от участието си в "Отвътре" (Icerde), като е завършила университета по изящни изкуства Мимар Синан в Истанбул. Напомняме, че освен Елчин Афаджан, в турската версия на "Това сме ние" ще видим още Биркан Сокуллу, Сонгюл Йоден и Олгун Токер. Сериалът ще се излъчва по FOX през новия телевизионен сезон.

5) Мерием Узерли с нова визия! Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", световноизвестната актриса от "Великолепният век" ще изиграе главната женска роля в новия игрален филм "Черупка" (Kovan). За участието си в кино-лентата Мерием боядиса русата си коса в черно, с което изненада милионите си фенове по света в социалните мрежи. Новата прическа на Узерли определено ѝ отива и промяната е за добро.

6) Нов трейлър и афиш към интернет-сериала "Безжизнените" (Yasamayanlar)! Преди няколко дни в интернет-пространството излезе новият фрагман към вамприската история, който можете да изгледате с превод на български от тук! Заедно с него бе разпространен и първият официален афиш към проекта, на който виждаме четиримата актьори, изпълняващи главните роли в него - Керем Бюрсин, Елчин Сангу, Биркан Сокуллу и Селма Ергеч. Напомняме, че "Безжизнените" ще започне през септември, като ще се излъчва единствено на платената интернет-платформа BluTV, собственост на KanalD.

7) Ханде Субашъ и Еркан Мерич напускат екипа на сериала "Назови ме" (Adini Sen Koy)! Двамата актьори и любимци на зрителите, които изиграха главните роли в делничната дневна драма на StarTV в първите ѝ два сезона, няма да вземат участие в новите ѝ епизоди, започващи на есен. Напускането им шокира немалкото фенове на сериала, като се очаква то да се отрази сериозно на високите му рейтинги, тъй като повечето зрители не биха гледали без главните герои. Причина за напускането на Ханде и Еркан са бъдещите им планове за професионално развитие. Любопитно е, че любовта на Субашъ и Мерич от екранната площадка премина в реалността, като двамата са повече от влюбени и щастливи заедно.

8) Коя актриса ще заеме мястото на Елчин Сангу в сериала "Разбита душа" (Can Kiriklari)? Този въпрос е сред най-задаваните отскоро в южната ни съседка, след като звездата от "Любов под наем" не се споразумя с продуцентите от NTC Medya и се отказа от участие в сериала. Вече има повече яснота по въпроса, като според последните слухове младата актриса Ямур Танръсевсин ще изиграе една от двете главни женски роли в криминалната драма на ATV, която допреди седмица бе поверена на Елчин Сангу. Ямур придоби голяма слава след участието си в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), след който обаче отбеляза провали с "Майската кралица" (Mayis Kralicesi) и "Двама лъжци" (Iki Yalanci).

9) Започнаха снимките на новия сериал с Нургюл Йешилчай "Гюлпери" (Gulperi)! Преди няколко дни актрисата от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем" бе забелязана от папараци на снимачната площадка на новия си проект в истанбулския квартал Бебек. Въпреки че бе пазена от екип от над 20 души заради голямото внимание, което събра от страна на журналисти и фенове, Нургюл бе заснета, а снимките бяха разпространени в интернет. На тях се вижда, че Йешилчай е с доста подуто лице, което накара феновете ѝ да се запитат дали отново не си е сложила ботокс, въпреки че съжали след първия път преди няколко месеца. "Гюлпери" ще започне на есен по ShowTV. За един епизод в драмата Нургюл ще получава хонорар от 150 000 турски лири.

10) Първи скандал между Демет Йоздемир и Сечкин Йоздемир! Според близки до новоизлюпилата се светска двойка причина за разправията им станала ревността на Демет, която въпреки предупрежденията на Сечкин, няколко пъти се разровила в телефона му. Това вбесило младия актьор, който по-късно отлетя за Москва, Русия, за да изгледа на живо мача между отборите на Бразилия и Сърбия от вече приключилото световно по футбол. По време на краткия си престой в Русия Демет не спирала да му звъни, което допълнително раздразнило Сечкин. След връщането му в Истанбул, Турция, приятели на двойката успели да я сдобрят.

11) Ще става ли певица Гьокче Бахадър? След изпълнението ѝ на песента "Medcezir" в хитовия сериал с нейно участие "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), актрисата от "Листопад" предизвика фурор с прекрасния си глас. Мнозина от феновете ѝ се запитаха дали Гьокче ще продължи с певческите си изяви, като наскоро получиха отговор на въпроса от самата нея. Преди няколко дни Бахадър бе забелязана в истанбулския търговски център Zorlu. Пред пресрещналите я журналисти красавицата сподели, че за момента музиката за нея е само хоби, но може би в бъдеще ще усъвършенства и развие музикалните си заложби. Гьокче довери и че снимките на втория сезон на "Малки убийства" започват съвсем скоро.

12) Аслъ Енвер спечели делото, което заведе срещу вече несъществуващата продуцентска компания Endemol Shine Turkey! Изключително популярната актриса заведе иск за неизплатен дял от продажбите в чужбина на сериала с нейно участие "Зимно слънце" (Kis Gunesi) срещу продуцентите на фалиралата фирма преди няколко месеца. Аслъ, снимала се през последните два сезона в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), пожела да ѝ бъде изплатена сумата от 32 553 турски лири, на колкото възлиза нейният дял от 4% от продажбите на "Зимно слънце" в чужбина. Красавицата спечели делото, но най-вероятно сумата ще ѝ бъде изплатена на по-късен етап.

13) Дениз Чакър нае каменна къща за лятната си ваканция! Изключително популярната актриса от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" наскоро замина за китното селце Амос, намиращо се в близост до курорта Мармарис, заедно с половинката си Гювенч Дааюстюн. Двамата са наели каменна къща за 3000 турски лири, в която ще отмарят през следващите седмици до започването на снимките на четвъртия сезон на хита с участието на Дениз "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz).  

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  23 юли, ще бъде финализиран брой №219 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23-ти, започва новият №220, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 26 юли, с нов сезон се завръща подрубриката ни "Двойно интервю", като първото ще бъде с екранната двойка от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) Ирем Хелваджъоулу и Улаш Туна Астепе. И в неделя, 29 юли, предстои издание №180 от "Турските актьори 24/7"

7 коментара:

Анонимен каза...

Много постна статия!!!

Анонимен каза...

Защо,спряхте "Успеха на ...",тази рубрика,беше наистина интересна,за разлика на тази "Турски актьори"
много жалко!!!
Ще обновите ли???
Благодаря!!!!

Админ каза...

До 1 и 2 коментар:
Здравейте,
Какво по-точно не Ви хареса в статията и като цяло в рубриката, че изразявате недоволството си? Надяваме се да се аргументирате, за да вземем критиката Ви предвид и да се поправим. Колкото до "Успехът на..." - да кажем, че се изчерпа откъм материал.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Как така се е изчерпала от материал?!
Има толкова нови турски сериали излъчени в България и по света като "Стая 309";"Черна любов";"Майка";и т.н. може за тях да напишите статия,друг въпрос е,ако ви мързи да търсите информация!!!
По-добре от колкото да пишите за актьорите само клюки,по-добре врътнете едни пълнени чушки с ориз и кайма!!!!
Разбрахте ли ???
Ще има ли нов сезон през 2018г.?!
Благодаря,НЕ ПЪЛНЕТЕ!!!
Лек и успешен ден по мислете за тези мой мъдри мисли,че ми писна!!!

Анонимен каза...

Тази на снимката на"Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) главната героина не беше ли Пелинсу от Стая 309?!Тя ли е?
И ви какво мислите за сериала"Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz),защото мисля да го гледам струва ли си,и по-добър ли е от "Ранобуднна птица",защото тя има по -висок рейтинг от него"Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) нали?
Благодаря!

Админ каза...

До 4 и 5 коментар:
Здравейте,
По-спокойно с тона, става ли? Кои сте Вие, че да ни държите сметка? Ако Вас не Ви мързи, напишете Вие статиите, които искате. А ако имате някакви специални желания, които искате ние да изпълним - пишете ни, за да се разберем за начините за разплащане, по банков път ли ще е или в брой, ясно? Мислех, че вече всички са разбрали, че когато изискват дадено нещо, трябва да са готови да платят за него, но явно не са. Никой няма да Ви изпълнява прищевките просто така. От самото му създаване досега работата по блога е била на изцяло доброволчески начала от страна на авторите в него. Тоест, никой не ни е плащал за нея. Ако има желаещи обаче, нека да заповядат и да се договорим. Но къде ти, далеч по-удобно е да се чака на готово. Не че задължавам когото и да си плаща. Но в случая всеки ще се задоволява с това, което се предлага. Ако не му харесва - да напусне и да не посещава сайта повече. Толкова по този въпрос.
Колкото до "Разказвай, Черно море" - нямам лични наблюдения върху сериала, но предвид феноменалния му успех, явно си струва. И сте в грешка, че "Ранобудна птица" е с по-високи рейтинги от него. "РЧМ" отбелязваше по 20%, докато "Птица"-та - засега по 8%. И все пак не съдете за качеството на който и да е по сериал по рейтинга му. Има доста проекти, които са били с високи, но не са представлявали нищо особено. И обратното.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

До 6 коментар:
Благодаря,за отговора!!!
Аз съм от 5 коментар,извинявам се за тона не съм искал,а коя е актрисата трябва да ви плата ли,това си е не заслужено?!

Предоставено от Blogger.