"Турските актьори 24/7" (177): от 2 до 8 юли 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 8 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 2 до 8 юли 2018 г., научавате сега от новото издание №177 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Елчин Сангу се завръща на екран! Световноизвестната турска актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", ще изиграе една от двете главни женски роли в новия обещаващ сериал на ATV "Разбита душа" (Can Kiriklari). Червенокосата красавица, снимала се за последно в интернет-сериала на BluTV "Безжизнените" (Yasamayanlar), се е договорила с продуцентите на проекта от NTC Medya срещу крупен хонорар. За момента се знае още, че в "Разбита душа" ще видим и Бурак Тозкопаран от "Твоят мой живот" и Серхат Теоман от "Север-Юг", "Майка" и "Любов в спешното отделение". Жанрът ще бъде криминална драма, като главните действащи лица ще бъдат две полицайки заедно с техните необикновени истории. 

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Пропаст" (Cukur)! Изключително популярният актьор Беркай Хардал, когото в България гледахме като жестокия и коварен Дженгиз в "Майка" (Anne), ще вземе участие във втория сезон на хитовата криминална драма на ShowTV, който ще започне през септември. Любопитно е, че доскоро Хардал е преговарял с продуцентите от Med Yapim за участие в адаптацията на американския хит "Това сме ние" (This Is Us), но в последния момент се е отказал и си е стиснал ръцете с Ay Yapim. Напомняме, че за последно Беркай се снима в провалилата се драма на KanalD "Гюлизар" (Gulizar). 

3) Още новини за "Пропаст" (Cukur)! Според проучване на известното издание Forbes криминалната драма с участието на Арас Булут Ийнемли и Дилян Чичек Дениз в главните роли е сериалът, отчел най-големи печалби общо от реклами и продажби в чужбина през изминалия телевизионен сезон 2017-2018 г. - на рекордната стойност от 58 милиона турски лири. На второ място е "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) с печалба от 51 милиона, а на трето - "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) с 47 милиона. Всички 76 сериала, излъчили се през изминалите девет месеца, с обща печалба от 1,4 милиарда лири. За сравнение преди три години общата печалба е възлизала на 800 милиона. Пълната класация можете да видите от тук

4) Буура Гюлсой няма да вземе участие в "Пазителя" (The Protector)! В предишното издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че известният актьор от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" ще се включи в актьорския състав на втория сезон на първия турски интернет-сериал, създаден за Netflix. Наскоро обаче мениджърите му излязоха с изявление, че тази новина не отговаря на истината и че кадрите с Буура, изтекли в интернет и станали повод за разпространението на фалшивата новина, са от снимките на новата реклама на турския телеком Vodafone, чието ново рекламно лице е станал именно  Гюлсой. 

5) Продуцентска компания Avsar Film подготвя нов игрален филм! Кино-лентата е със заглавие "Това е ли е любов?" (Ask Bu Mu?), като в главните роли в нея ще видим младите надежди на турското кино Кубилай Ака и Афра Сарачоулу. Напомняме, че Кубилай придоби популярност след участието си в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), а в последствие и в "Пропаст" (Cukur), а Афра ще видим съвсем скоро на роден екран в драмата "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), започваща по Диема Фемили. 

6) Завесата около турския римейк на американския хит "Това сме ние" (This Is Us) продължава да се открива! След като стана ясно, че в обещаващия проект участие ще вземат Биркан Сокуллу и Сонгюл Йоден, още едно изключително популярно лице се присъедини в актьорския му състав. Става въпрос за Олгун Токер, когото зрителите познават от участията му в "Справедливостта на Кара" (Karadayi), "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), "Тайните на живота" (Hayat Sirlari) и "Дъно" (Dip). Наскоро Олгун се е договорил с продуцентите от Med Yapim да участва в сериала, който ще се завърти през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. по FOX. 

7) С коя актриса ще си партнира Толгахан Сайъшман в новия му сериал "Светлината на живота ми" (Hayat Isigim)? Този въпрос е един от най-задаваните отскоро в турското медийно пространство, като вече има повече яснота по него. Според запознати продуцентите на проекта са в процес на преговори с две изключително популярни актриси - Езги Еюбоулу от "Великолепният век" и "Отмъщението" и Есра Билгич, придобила световна слава, след като изпълни главната роля във "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). Участията на двете красавици все още не са официално потвърдени. Следете ни за повече информация! 

8) Продължават да стават ясни заглавията на още нови проекти, които ще гледаме през новия телевизионен сезон 2018-2019 г.! Продуцентска компания Most Production подготвя нов проект с работно заглавие "Рай" (Cennet), като за двете главни женски роли в е процес на преговори с две изключително популярни актриси. Става въпрос за Нур Феттахоулу от "Забраненият плод" и "Великолепният век" и Лейля Танлар от "Твоят мой живот". Все още не е известно дали двете са се договорили с продуцентите. Следете ни за повече информация! 

9) Иджлял Айдън в неузнаваем вид! Изключително популярната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Семеен сарай" и "Моят живот", се завръща на екран в новата лятна романтична комедия "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi), започваща на 16 юли (понеделник) по TRT1. Иджлял ще изпълни ролята на Меляхат Чънар, като неприятно изненада феновете си със запусналата си форма и качени килограми. Дали заради новата ѝ роля, все още не е ясно, но от предишната изящна фигура на Айдън не е останал и спомен. 

10) Мотор блъсна бащата на Бурак Йозчивит! Преди няколко дни световноизвестният актьор от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов" бе принуден да се върне преждевременно от почивката си в Анталия в Истанбул, тъй като баща му Бюлент Йозчивит е бил блъснат от мотоциклет в квартал Кадъкьой. Свидетелите на инцидента веднага повикали бърза помощ, която се отзовала на помощ на пострадалия възрастен мъж и го настанила в болница. След като научил, че състоянието на баща му е добро, Бурак си отдъхнал и веднага след изписването му от болничното заведение го взел със себе си обратно в Анталия, за да си почине след преживяната травма. 

11) Легендата "Къванч" продължава! Най-известният турски актьор Къванч Татлъту за девети пореден сезон е рекламното лице на известната марка за дрехи Mavi. Наскоро мега-звездата засне фотосесията за сезон "есен-зима 2018", като в интернет-пространството изтекоха и първите снимки от нея. На тях актьорът от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" е както винаги неотразим и привличащ вниманието. Напомняме, че в България от БТВ е закупен последният сериал с негово участие "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), който е много вероятно да направи премиерата си на есен. 

12) На 5 юли най-известната турска актриса Туба Бююкюстюн отпразнува рождения си ден! Звездата от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" навърши 36 години, като бе поздравена по случай личния си празник от милионите си фенове по целия свят. Едно пожелание обаче изпъкна пред останалите, а именно това на нейния възлюбен Умут Евирген, с когото има връзка вече повече от година. В профилите си в социалните мрежи скандалният бизнесмен написа: "Не си най-лесният човек, когото познавам. И за двама ни е много трудно да изразяваме чувствата си. Някои казват, че не трябва да съм с теб, защото ще ме смачкаш. Но ако на този свят има някой, който би се отказал от живота си за теб, то това съм аз."

13) Джан Яман сменя дома си! Изключително популярният актьор, класирал се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018", когото в момента гледаме у нас всеки уикенд в "Горчиво и сладко" (Dolunay) по Диема Фемили, пропищя от нахални фенове, които са открили дома му в истанбулския квартал Бебек и наскоро са го обсадили в желанието си да се срещнат с любимеца си. След този случай Джан, който в момента се снима в хита "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), е решил да се пренесе си и в момента е в търсене на нов дом. 

14) Демет Йоздемир се оказа късметлийка! Наскоро младата актриса от "Стая 309" (№: 309) бе забелязана в компанията на новия си възлюбен Сечкин Йоздемир. На въпросите на пресрещналите ги журналисти дали смятат да се оженят, Демет отговори, че все още им е много рано, но са отворени за тази идея. Красавицата, снимаща се в момента в летния хит "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), не пропусна да се похвали, че с половинката ѝ са с еднакви фамилии и така когато сключат брак, няма да ѝ се налага да променя фамилията си. 

15) Новата булка се омъжи! Популярната бразилска актриса Джесика Мей, изпълняваща главната роля в хитовата романтична комедия "Новата булка" (Yeni Gelin), сключи брак с възлюбения си Хюсеин Кара в родния си град Парана в Бразилия. Красавицата до последно не обявяваше датата на сватбата си, като изненада феновете си по света със сватбените си снимки в профилите си в социалните мрежи. Пожелаваме на Джесика и Хюсеин дълго семейно щастие! 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  9 юли, ще бъде финализиран брой №217 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 10-ти, започва новият №218, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 12 юли, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Джан Яман. В петък, 13 юли, ще бъде публикуван традиционния годишен обзор на СЕРИАЛИ в България "Успехът и провалът на турските сериали" за телевизионен сезон 2017-2018 г. И в неделя, 15 юли, предстои издание №178 от "Турските актьори 24/7"

4 коментара:

Анонимен каза...

БТВ да си сложат в рамка списъка сериали от 3) и да започнат да ги излъчват.

Анонимен каза...

здравеите защо от 23 юли няма да има вече София ден и нощ мол за отговор

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Кой още гледа телевизия, за Бога?! "Пропаст" и "Истанбулска невеста", например, са преведени на български със субтитри. Защо си губите времето, чакайки ги да започнат незнайно кога по телевизията, когато ще трябва да търпите реклами, нарязани серии и ужасен дублаж, при положение, че ги има преведени в интернет, където можете да гледате когато, където и по колкото пъти искате?! Недоумявам защо при това положение все още има хора, които чакат нещо да започне по телевизията.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
здравеите защото това нещо е прекалено тъпо затъпяващо и невъзпитателно и беше крайно време да бъде изритано от ефира

Анонимен каза...

Здравейте!
Ами защото сериалът, който ме интересува, не се превежда с бг субтитри, той е в челото на тази класация и върви от години в Турция с огромен успех, но за съжаление не знам нито руски, нито турски и няма как да го гледам в интернет->няма друг начин да го гледам освен да чакам от умрял писмо по телевизията. Наскоро четох при Вас, че бил закупен у нас, но дали някога ще стартира, е Божа работа, както и Вие казахте.

Предоставено от Blogger.