"Турция представя..." (91): нови летни сериали по StarTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 12 юни, и днес с нов сезон се завръща рубриката на СЕРИАЛИ в България "Турция представя..."! В новите ѝ издания, които предстои да публикуваме през идващите летни вторници, ще представим новите летни сериали на турските телевизии. В първото за сезона и деветдесет и първо подред се спираме на лятната програма на StarTV, която залага на заглавията "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) и "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani)! Да започваме!

"Ранобудна птица" (Erkenci Kus) - скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Gold Film 
продуцент: Фарук Тургут
режисьор: Чааръ Байрак
сценарист: Айше Кутлу
актьорски състав: Демет Йоздемир ("С Русия в сърцето" и "Стая 309"), Джан Яман ("Горчиво и сладко"), Йозлем Токаслан ("Дила" и "Стая 309"), Джихан Ерджан ("Стая 309"), Йознур Серчелер ("Горчиво и сладко"), Берат Йенилмез, Биранд Тунджа, Севджан Яшар, Али Яачъ, Тууче Кумрал, Анъл Челик, Сибел Шишман, Туан Туналъ ("Морска звезда") и други
сюжет: Санем (Демет Йоздемир) разполага с две възможности - или да се омъжи за нежелан от нея мъж, или да си намери работа и да започне да работи. Тя избира втората и постъпва на работа в рекламна агенция, чийто главен изпълнителен директор е Джан (Джан Яман). Как ще се пресекат пътищата им така, че да се роди една голяма и вълнуваща любов, предстои да разберем. 

____________________________________________________

"Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) - всяка сряда от 20.00 часа:
жанр: историческа романтична комедия
продуцентска компания: Maya Productions International&КИТ
продуцент: Бурхан Йозкан
режисьор: Керем Чакъроулу
сценаристи: Йозлем Инджи Хекимоулу, Нил Гюлеч Юнсал и Атилла Юнсал
актьорски състав: Александра Никифорова, Али Ерсан Дуру, Емел Чьолгечен, Тансел Йонгел, Бесте Кьокдемир, Тунджел Салман, Танер Румели, Бюлент Сейран, Сади Джелил Дженгиз, Димитри Счербина, Андрей Руденски, Александър Соколовски и други
сюжет: Анна (Александра Никифорова) е рускиня, която получава отговорната задача да влезе като доносник и шпионин в харема на султан Махмуд (Али Ерсан Дуру). От негова страна пък получава заповед да започне да преподава френски на наложниците му. Свободолюбивата рускиня и властният султан ще започнат да изпитват чувства един към друг. Дали мисията на Анна към родината ѝ ще застане между тях като пречка за любовта им, предстои да разберем.

____________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото второ за сезона и деветдесет и второ подред издание от "Турция представя..." следващия вторник, 19 юни! Дотогава си припомнете предишните чрез архива на рубриките ни от тук!

3 коментара:

Анонимен каза...

Много обещаващо! И двата сериала изглеждат изпипани от всякъде. Надявам се само епизодите да не са отново по 2 и половина - 3 часа. 2 мога да изтърпя, но повече - не! Демет ми е любимка от 309 и в новата роля изглежда изключително променена. Това само доказва колко талантлива е. А Джан Яман е голям красавец. Чаровник! Много повече го харесвам за Демет отколкото Фуркан, с който така и ен можах да ги възприема като двойка.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Мен ми е любопитно какво ще излезе от "Султанът на сърцето ми". Очертава се като много новаторски проект, подобен не е правен досега. Хем ще бъде съвместна работа между турски и руски екипи, хем ще бъде с оригинален жанр - историческа романтична комедия. Виж, "Ранобудна птица" с нищо не ме впечатлява поне засега. Очертава се като типичен летен сериал, каквито сме гледали и предишни години. Демет и Джан и без друго участват само в летни проекти. Съдейки по трейлъра, не виждам и голяма разлика в новите им роли с предишните. Героинята на Демет отново е от сплотено и обикновено семейство, а този на Джан - богат, изглеждащ недостъпен и студен. Подобен тип истории някак се изтъркаха вече. Но не е редно да се съди за сериала само по трейлъра му. Нека започне, пък ще го видим.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Като изключим шпионската линия, така описан сюжетът на "Султанът на сърцето ми", повтаря сюжета на "Ана и Кралят" с Джоди Фостър. Дори героите имат същия танц ;)

Предоставено от Blogger.