"Турските актьори 24/7" (174): от 11 до 17 юни 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 17 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 11 до 17 юни 2018 г., научавате сега от новото издание №174 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Напрежение между Чаатай Улусой и Керем Бюрсин! Двама от най-харесваните млади турски актьори наскоро бяха срещнати от случайността. Преди няколко дни Керем, когото в момента гледаме у нас в новите епизоди на "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), засне фото-сесия за новия брой на известно списание, чието лице ще бъде. Снимките бяха направени на плаж в курорта Кильос, където по същото време бе и Чаатай Улусой. Слизайки на плажа и отправяйки се към чакащите го там свои приятели, актьорът от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" забелязал снимащият се Керем и рязко сменил посоката си, качвайки се на яхтата си и отплавайки навътре в морето. Очевидно Улусой е искал да избегне евентуалната си среща с Бюрсин. Двамата не са в добри отношения заради Серенай Саръкая, с която Чаатай имаше връзка преди няколко дни и която в момента е с Керем. Причина за напрежението между тях е и главната роля в първия турски сериал, създаван за Netflix - "Пазителят" (The Protector), която първо бе предложена на Бюрсин, но впоследствие бе поверена на Улусой. 

2) Туба Бююкюстюн и Мурат Йълдъръм отново заедно на екран! Една от най-харесваните екранни двойки за всички времена, която спечели сърцата на зрителите преди 11 години в хитовата драма "Гордата Аси" (Asi), отново се събира. По последна информация именно Туба и Мурат ще изиграят главните роли в един от най-обещаващите нови сериали през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. в Турция. Към момента единствено участието на Йълдъръм е сигурно, докато от Бююкюстюн все още се очаква отговор на отправеното ѝ предложение. Ако тя откаже и не се съгласи, план Б на продуцентите е Джансу Дере. Следете ни за повече информация! 

3) Берен Саат на почивка със съпруга си в САЩ! Световноизвестната актриса от "Забраненият плод", "Пепел от рози", "Щастливи заедно" и "Великолепният век: Кьосем" наскоро е заминала заедно с половинката си Кенан Долу на почивка в къщата им в Малибу, САЩ. Светската двойка ще се наслади на хубавото време отвъд океана за десет дни, след което ще се върне обратно в Истанбул, за да гласува на предстоящите президентски избори в южната ни съседка. Кенен, който е известен с певческата си кариера, малко по-късно ще издаде новия си албум, състоящ се от осем самостоятелни негови сингъла. 

4) Лошите новини за Гизем Караджа не спират! След като получи присъда лишаване от свобода за четири години и два месеца заради употреба и разпространение на наркотици, Гизем получи пореден удар - този път от бившия ѝ адвокат. Октай Сюлейман Йозтюрк наскоро е завел дело срещу красавицата от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" за неизплатени хонорари в размер на 11 500 турски лири. Тежки дни очакват Гизем... 

5) Алина Боз за последно на почивка преди началото на новия ѝ сериал! Младата надежда на турското кино, придобила световна слава след участието си в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро замина на ваканция заедно с половинката си Митхат Джан Йозер и приятелите им за съседна Гърция. Очевидно Алина се възползва от последната възможност за отдих заедно с певеца и син на поп-иконата Сезен Аксу, с когото отскоро и живее заедно. Напомняме, че съвсем скоро по TRT1 започва новият летен сериал с участието на Боз в главната роля - "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma). 

6) Мирай Данер и Кубилай Ака вече не крият връзката си! Двамата млади актьори наскоро обявиха пред всички, че са много влюбени един в друг и са заедно. Романсът им вероятно е започнал още преди две години по време на снимките на първия сезон на историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), в която участваха. Докато Мирай Данер продължи участието си и през втория сезон, Кубилай Ака напусна екипа на поредицата и се присъедини към този на "Пропаст" (Cukur). Наскоро двамата бяха забелязани заедно в истанбулския квартал Етилер, вече не криейки близките си отношения. 

7) Хазал Филиз Кючюккьосе изпадна в депресия! Младата актриса от "Прости ми" и "Черна любов", финиширала на шесто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018", търпи несполуки както в професионален, така и в личен план от доста време насам. Последните два проекта с участието на Хазал - "Сън" (Ruya) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), претърпяха провал и бяха свалени от екран. Паралелно с това Кючюккьосе се разведе и с вече бившия си съпруг Туан Туналъ. След всички тези несгоди Хазал се затворила вкъщи и изпаднала в депресия, издават нейни близки. Заради провала на последните си сериали все по-малко продуценти я търсели за участие в новите им проекти, като това окончателно сломило младата актриса. В опит да върне продуцентите на своя страна, Хазал свалила желания от нея хонорар на половина. 

8) Несгоди в професионален план търпи и Енгин Акюрек! Най-новият филм с негово участие в главната роля - "Децата са поверени на теб" (Cocuklar Sana Emanet), претърпя провал и не оправда високите очаквания към себе си. За да избие разходите си от неуспеха на кино-лентата, Енгин вдигнал доста цената си като рекламно лице. За да рекламира която и да е компания, Акюрек искал в замяна хонорар от 3 000 000 турски лири. Непосилната за повечето рекламодатели сума ги отказвала от съвместната им работа с Енгин и така актьорът от "Пепел от рози" оставал с пръст в уста. 

9) Бенсу Сорал в новия сезон на "Пропаст" (Cukur)? Младата актриса, която направи дебюта си на екран в младежката драма "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) преди три години, е получила предложение от продуцентската компания Ay Yapim за участие във втория сезон на хита "Пропаст" (Cukur). Според близки до нея Бенсу гледала топло на отправеното ѝ предложение и би искала да вземе участие в криминалния феномен, но не и ако не получи двойно по-голям хонорар от този, който взимаше за участието си в "Отвътре" (Icerde) - предишният сериал от същите създатели. Именно това било условието на Сорал. Все още не е ясно дали красавицата и продуцентите са си стиснали ръцете. 

10) Берк Октай се сдобри със съпругата си! Актьорът от "Опасни улици" и "Надежда за обич" успя да склони половинката си Мерве Шарапчъоулу и да я разубеди да не се развеждат, каквото намерение имаше красавицата. Самата тя дори бе решена да съди съпруга си и за нанесени морални и физически щети и да му иска обезщетение от 500 000 лири, но очевидно е променила решението си в последния момент преди делото. Мерве и Берк отново са заедно и в добри отношения, давайки втори шанс на връзката си. 

11) Бирдже Акалай съчетава полезното с приятното! Актрисата, снимала се за последно в хита "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), замина на почивка заедно с приятеля си Джан Туналъ в известния курорт Гюмюшлюк. Вместо да лежи на плажа и да се пече на слънце, Бирдже предпочете да спортува и се качи на кану, за да поплава в морето заедно със свои приятелки, докато половинката ѝ играеше плажен волейбол на брега. Акалай привлече вниманието на снимащите я журналисти както с новата си къса прическа, така и с интересните си татуси. 

12) Мехмет Гюнсюр с престижна награда! Екстравагантният турски актьор от "Златната клетка", "Памуковата принцеса" и "Великолепният век" получи приза за най-добър актьор на престижната немска класация "Die Seriale" за написания и изигран от него независим интернет-сериал "Kanaga". Научнопопулярният проект на Мехмет, снимал се допреди това в хита "Фи" (Fi), досега взе още много награди от международни филмови фестивали. 

13) Йозджан Дениз на първата си почивка със семейството си! Световноизвестният актьор, режисьор и сценарист, познат у нас от "Млечният път", "Имението с лозите" и "Част от мен", замина за курорта Гьочек заедно със съпругата си Фейза Актан и новородения им син Кузей. Щастливите родители наскоро споделиха свое общо selfie от ваканцията си в профилите си в социалните мрежи. Впечатление направи бързото отслабване на Фейза след раждането в края на април т. г. Красавицата за отрицателно време си е върнала старата форма. 

14) Халит Ергенч и Бергюзар Корел ще си дадат заслужена почивка след края на последния сериал с тяхно участие "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin)! Двамата съпрузи, които си партнираха в хитовата историческа драма, са решили да не се снимат в никакви сериали, филми и реклами през следващата една година, а да посветят време в посещаване на чужди държави заедно със сина им Али. 

Резултат с изображение за tolga saritas
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  18 юни, ще бъде финализиран брой №214 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 19 юни, започва новият №215, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 19 юни, продължава "Турция представя...", в чието второ за сезона и деветдесет и второ подред издание ще представим двата нови летни сериала на ShowTV - "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) и "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza). В четвъртък, 21 юни, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на пето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Толга Саръташ. И в неделя, 24 юни, предстои издание №175 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.