"Сърцето на града" се завръща в ефира на БТВ Лейди

Нови рокади в българския ефир... Завръщат се обичани сериали, стартират други такива, а трети предстои да покажат своите дългоочакваните финални епизоди - и всичко това малко преди началото на летния сезон. Финал за "Майка" (Anne) по БТВ Лейди; финал за немския "Лекар в планината" по БТВ; стартът на нов немски сериал, както и завръщането на "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek) - това са акцентите, които Ви очакват през месец май!

На 14-ти май (понеделник) в ефира на БТВ Лейди ще бъде показан големият финал на драмата "Майка" (Anne). Поредицата с Джансу Дере ще приключи с общо 85 епизода, а финалът ще можем да проследим в обичайното разписание на сериала - от 22.00 до 23.00 часа, като ще бъде предложено и повторение - на 15-ти май, ден вторник, от 11.00 до 12.00 часа, само в ефира на БТВ Лейди. Очаква се на по-късен етап "Майка" да бъде пуснат и в национален ефир.

На мястото на "Майка" (Anne) стартира друг турски сериал - "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek). Поредицата, оглавявана от Керем Бюрсин и Лейля Лидия Туутлу, ще започне от самото начало, т. е. от първи епизод, като ще се ротира всяка делнична вечер от 22.00 до 23.00 часа, предлагайки и повторения на следващия ден (те започват от 16-ти май, ден вторник) от 11.00 до 12.00 часа. Напомняме Ви, че "Сърцето на града" стартира в ефира на БТВ в началото на декември м. г., като се излъчваше в 18.00 часа, но в средата на януари бе прекъснат заради старта на "Скъпи наследници". Сега в ефира на БТВ Лейди ще бъдат показани и новите епизоди от драмата, като те ще стартират в края на месец юни.

От 14-ти май (понеделник) в ефира на БТВ се задава нов немски сериал. "Алиса в страната на любовта" (Alisa - Folge deinem Herzen) е заглавието, което стартира в следобедните часове, замествайки "Лекар в планината", който приключва на 11-ти май, ден петък. "Алиса в страната на любовта" ще се излъчва всеки делничен ден от 16.00 до 17.00 часа, като немската поредица съдържа 370 епизода. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.