"Турските актьори 24/7" (168): от 30 април до 6 май 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 6 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 30 април до 6 май 2018 г., научавате сега от новото издание №168 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Лятото наближава и жените имат само един страх - как ще изглеждат по бански на плажа. Наскоро изключително популярната актриса Йозге Йозпиринчи, чийто сериал "Жена" (Kadin) бележи тотален успех, сподели пред журналисти в южната ни съседка, че не се страхува от това как ще изглежда по бански на плажа това лято и че никога не се е страхувала. Йозге поддържа перфектната си фигура с йога и пилатес. Чаровницата сподели, че не се притеснява от това, че за поредно лято ще я снимат по бански, но помоли това да не се случва, докато е в морето, за да бъде по-спокойна. Финалът на първия сезон на "Жена" е на 12 юни (вторник) по FOX.

2) Берен Саат и Енгин Акюрек застават отново заедно на екран! Една от най-харесваните екранни двойки, чиято невъзможна любов развълнува сърцата на милиони по света през последните години в хита "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?), ще бъде гост-жури в новия сезон на турския риалити-формат, търсещ и създаващ бъдещи звезди - "Звездите на бъдещето" (Gelecegin Starlari). Любопитно е, че и Берен, и Енгин станаха известни в южната ни съседка именно след участието си в първия сезон на предаването, което отвори вратите на славата и успеха за тях. Нургюл Йешилчай е част от официалното жури на "Звездите на бъдещето". Форматът започва много скоро по StarTV.

3) Кога започва новият интернет-сериал "Безжизнените" (Yasayamanlar)? Още преди месец бе излъчен първият трейлър към вампирския трилър, бележещ завръщането на Елчин Сангу, но все още не е известно кога ще направи премиерата си на платената интернет-платформа BluTV. Това разкри наскоро една от актрисите, взимащи участие в проекта - Селма Ергеч, която бе забелязана на шопинг в голям истанбулски търговски център. Напомняме, че освен Елчин Сангу и Селма Ергеч, в "Безжизнените" ще видим още Керем Бюрсин, Биркан Сокуллу, Нилпери Шахинкая, Ефеджан Шенолсун и Тюркю Туран.

4) Селин Шекерджи в съда! Младата актриса, позната у нас от тийн-драмата "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), наскоро се яви в съда по делото, повдигнато срещу нея от самия турски президент Реджеп Таип Ердоан. Искът Селин да бъде осъдена на лишаване от свобода за четири години и четири месеца заради обидни постове, отправени към държавната глава на южната ни съседка в страницата ѝ в социалната мрежа Twitter, не бе уважен на този етап, като съдът отложи вземането на решение. Шекерджи, снимала се за последно в "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), се защити с довода, че постовете ѝ са били добронамерени и са били погрешно тълкувани.

5) Ще се женят ли Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч? Преди няколко дни и младата актриса от "Дъщерите на Гюнеш", "Любовта не разбира от думи" и "Черна перла", и известният поп-певец дадоха изявления, загатващи, че планират да вдигнат сватба. Пред журналисти Ханде сподели, че от време на време между нея и Мурат има малки недоразумения, но те не биха попречили да преминат към следващата стъпка в отношенията им. В интервю за интернет-предаване Далкълъч отговори на въпроса би ли се оженил отново след развода си с Мерве Болуур със следните думи: "Защо не? Разбира се, че искам да се оженя и да създам семейство. Бракът е нещо много хубаво и трябва да присъства в живота ни". Любопитно е, че Ханде е с 10 години по-малка от Мурат.

6) Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшън са отново заедно! Един от най-известните турски актьори и екзотичната красавица се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на криминалния хит "Отвътре" (Icerde), но през октомври м. г. се разделиха. Отскоро се спекулира, че двамата са се събрали са си дали втори шанс, като за това потвърждава една от последните снимки на Дуйгу, споделена в социалните мрежи. На нея Саръшън носи шапката, с която Улусой не се разделя, което говори само едно - двамата отново са заедно. Напомняме, че в момента Дуйгу се снима в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), а Чаатай - в интернет-сериала за Netflix "Пазителят" (The Protector).

7) Какво се случи с Кадир Доулу? Наскоро актьорът, когото у нас сме гледали в "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем", бе забелязан заедно със съпругата си Неслихан Атагюл Доулу, забързан към близката болница. Кадир, чиито последни проекти не бяха особени успешни, привлече още по-голямо внимание с маската, която бе сложил на лицето си. Вероятно причина за внезапното посещение на Доулу в болничното заведение е грим, а маската е с превантивна марка - за да не се предава заразата.

8) Гизем Караджа без грим! Красивата актриса, позната у нас от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче", наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която е без грим. Чаровницата изненада последователите си, като естественият вид на лицето ѝ остави повече добри впечатления у тях, отколкото лоши, за разлика от много други свои колежки. Напомняме, че в момента Гизем се снима в новата драма на KanalD "Човешка вина" (Insanlik Sucu), излъчваща се всяка съботна вечер.

9) Синът на Еркан Петеккая подкара кола! 14-годишният Джем Джано Петеккая седна зад волана на автомобила на баща си и го подкара за малко наскоро в гористата местност на истанбулския квартал Бейкоз. Самият му баща сподели негова снимка от шофьорското място в профилите си в социалните мрежи, вероятно с намерението да покаже колко много е пораснал синът му. Фотосът обаче бе погрешно разбран и десетки последователи на Еркан го упрекнаха в безотговорност, защото законът гласи, че лица под 18 години не могат и е забранено да шофират.

10) Бурджу Бириджик и съпругът ѝ катастрофираха! Известната актриса от "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и половинката ѝ Емре Йеткин наскоро заминаха на почивка в планината Каз, където се отдадоха на една от най-големите си страсти - мотоциклетизма. Запалените рокери обаче преживяха малък инцидент с моторите си, след който прекараха нощта в близката болница. Здравословното им състояние към момента е добро. Бурджу дори отпразнува рождения си ден в петък, 4 май. Напомняме, че за последно блондинката се снима в провалилата се криминална драма "Осмия ден" (8. Gun).

11) Аху Яту е лицето на майския брой на турското издание на списание "Elle". 39-годишната актриса, позната у нас от "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", даде и интервю за изданието, освен фото-сесия. В него Аху, снимаща се в момента в хитовата драма "Жена" (Kadin), сподели следното: "Не обичам животът ми да е извън моя контрол. От 14-годишна съм манекенка и се боря сама. Затова се научих да не допускам всеки до живота си. Това ме прави да изглеждам студена, но всъщност съм много забавна и отворена жена". Относно интимния си живот пък добави: "Взимат всеки мъж до мен за любимия ми. Вярвам в любовта, но смятам, че е временно вълнение. А истинската се крие някъде измежду всички тези кратки романски. И именно в това се състои нейното чудо".

12) След неуспешния опит да се подмлади чрез прилагане на нашумялата в последно време козметична процедура с ботокс, световноизвестната актриса Нургюл Йешилчай се насочи към природните и натурални средства. Отскоро звездата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), използва специален крем, извлечен от черния дроб на акула. Ефектът е поразителен и в момента Нургюл изглежда повече от добре.

13) Енгин Алтан Дюзятан напуска екипа на сериала-феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul)! Актьорът, изпълняващ главната роля в историческата драма на TRT1, няма да бъде част от актьорския състав на следващия пети сезон. Причината е, че в новите епизоди на проекта, които ще се излъчват през новия телевизионен сезон 2018-2019 г., ще бъде направен скок във времето от историческа гледна точка и ще се разкаже историята на сина на Ертуурул бей - Осман Гази бей. Това ще наложи кардинални рокади в целия каст, включително и в заглавието на сериала, който от есента вече ще върви в ефир под името "Възкресението на Осман Гази" (Dirilis Osman Gazi). Последният излъчен до момента 116 епизод бе последен и за актрисата, изпълнила главната женска роля в сериала през изминалите четири години - Есра Билгич.

14) Интересни дни за Йозджан Дениз! По-рано тази седмица на бял свят се роди първородното дете на световноизвестния актьор, но в същото време баща му бе приет в болница след влошаване на състоянието му, причинено от тежкото заболяване рак. Така изминалите дни бяха както най-щастливите за актьора от "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), така и най-тъжните... Йозджан побърза да покаже на баща си Садък Дениз новородения му Кузей, което зарадвало много възрастния човек. 

Резултат с изображение за serkan cayoglu ranini
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 май, ще бъде финализиран брой №208 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 8 май, започва новият №209, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 9 май, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 10 май, ще бъде публикувано интервю с деветия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - актьора Серкан Чайоулу. В петък, 11 май, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто четвърти за сезона и осемнадесети подред брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Тайни" Долунай Сойсерт. В събота, 12 май, идва ред на тридесет и третото за сезона и шестдесет и девето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 5 до 11 май 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 13 май, предстои издание №169 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.