"На гости на..." (19): Бурджу Кара


Здравейте, приятели! Петък е, 18 май, и продължава новият втори сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "На гости на..."! В новите ѝ издания, които публикуваме през пролетните петъци, ще продължим да Ви отвеждаме в домовете на най-големите турски звезди. В петия за сезона и деветнадесети подред брой отиваме на гости на актрисата, позната у нас чрез ролята си в хита "Сълзи над Босфора" - Бурджу Кара!

Бурджу Кара е водила предаване за декорираме на дома. Опитът, който е натрупала по това време, много ѝ е помогнал в обзавеждането на нейния собствен. Докато готви в кухнята, малкото радио винаги е включено. "Слушам най-вече Power Turk и Joy FM. Трябва да се отбележи, че съм голяма почитателка на Сезен Аксу и Ажда Пеккан. Не водя нощен живот. Предпочитам да прекарвам свободното си време вкъщи с приятели", споделя Бурджу. 

 

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото шесто за сезона и двадесето подред издание от "На гости на..." следващия петък, 25 май! Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.