"На гости на..." (17): Айча Варлъер

Здравейте, приятели! Петък е, 4 май, и продължава новият втори сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "На гости на..."! В новите ѝ издания, които публикуваме през пролетните петъци, ще продължим да Ви отвеждаме в домовете на най-големите турски звезди. В третия за сезона и седемнадесети подред брой отиваме на гости на актрисата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Перла" и "Любов назаем" - Айча Варлъер!

Айча живее в голяма четириетажна вила. Обзавеждането и декорацията на дома е дело на майка ѝ, която е била балерина и която има нюх към изкуството. "Майка ми е отговорна и за най-малките детайли тук", споделя Варлъер. Най-любимият ѝ магазин за обзавеждане е Mudo Concept. В последните години се интересува от източното течение фън-шуй и е подредила дома си по неговите правила. Обича да комбинира модерни с класически ретро елементи. 

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото четвърто за сезона и осемнадесето подред издание от "На гости на..." следващия петък, 11 май! Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.