Първи трейлър на новия интернет-сериал с Елчин Сангу, Керем Бюрсин и Биркан Сокуллу

Излезе първият трейлър на един от най-внушителните и мистериозни сериали този сезон - "Неживелите" (Yaşamayanlar)! В интернет-проекта, както информирахме отдавна, участие с главни роли взимат Елчин Сангу, спечелила сърцата на милиони по света след участието си в "Любов под наем", Керем Бюрсин, завоювал жените с ролите си във "В очакване на слънцето" и "Сърцето на града", Биркан Сокуллу, пожънал огромен успех с "Малки тайни", "С Русия в сърцето" и "Песента на живота", и Селма Ергеч, придобила световна популярност от "Гордата Аси" и "Великолепният век". 

Сериалът ще върви под мотото: "Мислехме си, че светът е само наш, но те са сред нас и са решени да вземат всичко!" (в оригинал: "Dünya yalnızca bize ait sanıyorduk ama onlar aramızdalar ve elimizdeki her şeyi almaya kararlılar.").

Четиримата главни актьори във вампирския сериал "Неживелите" впечатляват с нестандартна и оригинална визия. Елчин Сангу отдавна подстрига дългата си червена коса, но новата ѝ прическа определено ѝ отива. Най-голяма изненада прави новият външен вид на Селма Ергеч, която се е изрусила и очевидно - подмладила. При мъжкия каст няма такива драстични промени - и Керем, и Биркан изглеждат по същия начин, по който сме свикнали да ги виждаме от предишните им проекти. 
Елчин Сангу
Керем Бюрсин
Биркан Сокуллу
Селма Ергеч
От първия трейлър на "Неживелите" става ясно, че участие в мащабния интернет-сериал ще вземат още двама млади любимци на публиката. Това са Тюркю Туран, снимала се за последно в "Пълнолуние" (Dolunay), и Ефеджан Шенолсун, познат от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). Също като Селма Ергеч и Елчин Сангу, за Tюркю и Ефеджан драстичната промяна във визията също е била наложителна. Младият актьор е подстригал дългата си къдрава коса много късо, а красавицата е с прическа на бретон. 
Тюркю Туран и Ефеджан Шенолсун
Единствено Нилпери Шахинкая не е показана в първия трейлър на "Неживелите". 

Напомняме, че "Yaşamayanlar" ще се излъчва единствено и само на интернет-платформата BluTV, част от портфолиото на Doğan Media Group, към която спада и телевизията KanalD. Важна подробност е, че ползването на услугите на BluTV е платено. 


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.