Фуркан Палалъ: "Бих напълнял за роля в киното"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 12 април, продължава публикуването на интервюта с участниците в петия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България - "Любима турска звезда" за 2018 г. Тазседмичното е с петия отпаднал участник от формата - Фуркан Палалъ. Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 27 октомври 1986 г. в турската област Коня. В момента е на 31 години, зодия скорпион. В юношеството си се занимава професионално с баскетбол в родния си град, жънейки голям успех. Влизайки в университета обаче, той се сбогува с тази своя страст. Следва кариера на модел и то каква само... През 2011-а се явява на престижния конкурс за красота "Най-добър модел на Турция" (Best Model of Turkey), който печели! Същата година представя родината си на международното състезание - "Най-добър модел в света" (Best Model of the World), след което също се окичва със злато! Следва актьорската му кариера, която се оказва най-успешното за него поприще. Първата си роля изиграва в хитовата младежка драма "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), пресъздавайки образа на Арас. Следва епизодично участие в най-харесвания турски сериал у нас "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). Следват няколко роли в театъра. През 2012 г. се включва и в тоталния хит по това време на ATV "Животът продължава" (Hayat Devam Ediyor). Впоследствие се снима и в провалилата се историческа драма с Хазал Кая "Son Yaz Balkanlar 1912". От лятото на 2016-а до есента на 2017-а играеше в хитовата романтична комедия "Стая 309" (№: 309) на FOX в образа на Онур, излъчваща се в момента всеки уикенд по Диема Фемили. Да започваме с интервюто!

Защо избрахте театъра като професия?
Не мисля, че изборът ми беше направен трудно, по-скоро исках да се развия възможно най-добре, затова избрах театъра.

Ако се наложи да напълнеете и да развалите перфектната си фигура за роля, ще се съгласите ли?
За сериал или за игрален филм? За мен двете неща са много различни. За игралното кино да, бих го направил.

Разбрах, че сте завършил университета Хаджеттепе със специалност "геология". Беше ли Ви трудно, докато следвахте?
Не бях отличен ученик. Бях сред онези, които се трудеха премерено и изкарваха средни резултати, а понякога и слаби.

Като учил геология, вероятно сте имали планове за професия в тази област...
Идвам от Коня и имах намерението да създам фирма за сондажи, след като завърша, да се занимавам с ново строителство и водоснабдяване. Планирах това да е професията ми, но събитията се развиха различно.

Имате ли все още такива планове?
Мога да започна, докато продължавам да съм актьор. Но в момента по-скоро искам да отворя кафене.

Навлязохте в 30-те си години, а много мъже на тази възраст започват да изпитват "синдрома на 30-те". Вие имате ли такъв проблем?
Въобще не се впечатлявам от подобни стереотипи за възраст. Всяка възраст е хубава по различен начин. Вярвам в това.

Не дойде ли време да създадете семейство?
Когато навърших 30, си спомних как когато бях на 20, си казвах, че когато стана на 30, ще създам семейство. Ако имам късмет, разбира се, че искам да се оженя. Мисля, че съм в златната възраст. Не трябва да отлагам много. Защото не искам между мен и децата ми да има голяма възрастова разлика.

Семейството Ви притиска ли Ви по тази тема?
От време на време майка ми ме пита какво мисля за брак, има ли някоя до мен и т. н. И се шегува, че ако намери някоя, ще ни запознае. Но вече се чудя дали не е била сериозна, докато ми го е казвала.

През последните години над Турция са се надвесили черни облаци. Какво ви карат да чувствате случващите се събития?
Винаги може да е по-зле, разбира се. И всеки момент може да се случи и на мен. Проблемът не е в това да го отстраним, а да споделяме мъката, която ни носи. Най-големият ми страх е близките ми да не пострадат.

Запитвал ли си се колко още можеш да живееш в Истанбул?
Не гледам топло на идеята да напусна страната си. Защото каквото и да става, не искам да прекрачвам границата на родината.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с шестия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2018" следващия четвъртък, 19 април. Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.