"Турските актьори 24/7" (166): от 16 до 22 април 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 22 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 16 до 22 април 2018 г., научавате сега от новото издание №166 от "Турските актьори 24/7"! 

1) ШОК! Най-чаканият нов сериал този телевизионен сезон приключва само шест седмици след старта си! Екипът на историческата драма "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) взе решение да я финализира, тъй като не постигна желания успех. Проектът с участието на Кенан Имирзалъоулу в главната роля, който бе най-големият коз на KanalD тази година, ще приключи с последен шести епизод във вторник в обичайното си разписание след 20.00 часа. "Мехмед, завоевателя" не оправда огромните очаквания към себе си и отбеляза под 5% рейтинг, победен от всички останали prime-time сериали, ротиращи се във вторник. Драмата не е предизвикала интерес и сред чуждестранните продуценти на провелия се филмов фестивал в Кан. Резултатите, които отбелязва, са крайно недостатъчни за мащабна продукция от толкова висок ранг, в която са вложени крупни средства. Именно затова ако не се случи чудо в последния момент, сериалът приключва до дни. 

2) Демет Йоздемир е новата екранна партньорка на Баръш Ардуч? През изминалите дни в медийното пространство в южната ни съседка плъзна слухът, че именно младата актриса от "С Русия в сърцето", "Мирис на ягоди" и "Стая 309" ще партнира на актьора от "Любов под наем" в новия му сериал, започващ през септември, който ще бъде продуциран от Gold Film и ще се излъчва по StarTV. Много вероятно е това да се окаже факт, тъй като Демет отдавна работи съвместно с Gold и продуцентът Фарук Тургут. Следете ни за повече актуална информация!

3) Ясни са първите сигурни попълнения в актьорския състав на новия летен сериал "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski), за който Ви информирахме по-рано тази седмица. В проекта, продуциран от Surec Film с режисьор и сценарист Ерсой Гюлер, главните роли ще изиграят двамата млади актьори Беркай Хардал, който напуска екипа на "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), и Гюлпер Йоздемир, участвала за последно в драмата от есента на 2017-а "Пленница" (Tutsak)! Освен тях в романтичната комедия, която ще се излъчва по ShowTV и чиито снимки започват на 10 май, участие ще вземат още Оя Башар от "Моят живот", Тойган Аваноулу от "Градско момиче", Дидем Балчън и Серкан Куру.

4) Ново попълнение в актьорския състав на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! Известната актриса Сезин Акбашоулларъ, позната у нас от драмата "Памуковата принцеса" (Beyaz Gelincik) и снимала се за последно в "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) с Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн, ще вземе ключова роля в следващите епизоди на модерната история, излъчваща се всяка вторник вечер по StarTV. Героинята на Сезин ще бъде приятелка на екранната Оя, пресъздавана от Гьокче Бахадър. 

5) Ставайки дума за "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), режисьорът на сериала Али Билгин, познат у нас от работата си по хитовете "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", ще заснеме нов игрален филм това лято. Билгин вече има опит на голям екран, като за последно реализира хита "Див мед" (Delibal) с Чаатай Улусой. Главната роля в кино-лентата, която ще бъде продуцирана от Ay Yapim, ще бъде поверена не на кого да е, а на един от най-известните турски актьори - Енгин Акюрек! Любимецът на зрителките от "Пепел от рози" ще се завърне на голям екран, след като наскоро премиерата си по турските кина направи последният му филм - "Децата са поверени на теб" (Cocuklar Sana Emanet). 

6) Йозге Йозберг се завръща на екран! Според сигурни източници актрисата, позната у нас от "Пламъкът на сърцето" (Yol Arkadasim), ще се включи с главна роля в новия летен сериал на Limon Film "Любовницата на мъжа ми" (Kocamin Metresi), за който информирахме по-рано тази седмица. Така тя ще си партнира с Емре Кънай, снимал се за последно в провалилата се драма от есента на 2017-а "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi). По последна информация сериалът ще бъде част от лятната програма на KanalD. Напомняме, че за последно Йозге се снима в хитовата драма "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz). 

7) Една от най-очакваните драми този сезон "Нека стане чудо" (Bir Mucize Olsun) приключи без време! Поредицата излъчи последния си трети епизод в петък вечер по FOX, а причина за финализирането ѝ не бяха ниските рейтинги... Още в началото на снимките продуцентът на Pastel Film Яшар Ирвюл изпитал проблеми при сключването на договор с телевизията, която да излъчва проекта. Стискайки си ръцете с FOX, той подписал първоначално само за три епизода - толкова, колкото били заснети до момента. Както знаете, проектът трябваше да започне още през есента и именно заради проблемите на продуцентите бе отменен. В един момент дори актьорите започнаха да напускат и да се ориентират към други проекти. Благодарение обаче на Фуркан Палалъ, който лично разубеждавал колегите си от отказите им да продължат да се снимат, "Нека стане чудо" бе реализиран, макар и с кратък живот. 

8) Актьор от "Кварталът на богатите" (Medcezir) стана жертва на обир! Младият Батухан Екши, снимал се за последно в драмата "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz), наскоро осъмна с разбито стъкло на личния си автомобил, от който са били откраднати лаптоп с марка Apple и часовник с марка Rolex на стойност 30 000 турски лири. Батухан веднага подал жалба в местното полицейско управление. Направено е разследване със записите на намиралите се в близост камери. Извършителите все още не са намерени. 

9) Пънар Дениз с нова роля! Младата актриса, снимаща се в момента в хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), наскоро се е срещнала с продуцентите на компания Tims&B Productions - Бурак Саяшар и Тимур Савджъ, по повод предложение за участие в най-новия им проект с работно заглавие "Петно" (Leke). Пънар все още не е отговорила на отправената ѝ покана, но според близки до актрисата гледала топло на нея. "Ти си моята родина", в която Дениз все още се снима, приключва в края на май. 

10) Мерве Болуур с нов мъж в живота си! След като се разведе с вече бившия си съпруг и известен певец Мурат Далкълъч, екстравагантната актриса дълго време беше сама без половинка. Изглежда обаче, че отново е влюбена... Наскоро красавицата, пуснала своя линия червила, бе забелязана в компанията на млад мъж в колата си, шофирайки из истанбулския квартал Нишанташъ. Забелязайки снимащите ги журналисти, Мерве и мъжът до нея си сложиха слънчевите очила, за да не бъдат разпознавани. 

11) Джансу Дере също стана жертва на обир! Изключително популярната актриса от "Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка" наскоро е заварила дома си в истанбулския квартал Бебек ограбен. Имуществото, което е било откраднато, възлиза на 500 000 турски лири! Крадците определено не са си играли на дребно, тъй като са откраднали всичките бижута и аксеспари на Джансу, но не са докоснали IPad-а и лаптопа ѝ. Актрисата, снимаща се в момента в интернет-сериала на PuhuTV "Самоличност" (Sahsiyet), е платила скъпо за това, че не е държала ценните си вещи в сейф. Дере, разбира се, е подала жалба в полицията. 

12) Дуйгу Саръшън не отговори на въпросите за отношенията си с Чаатай Улусой! Младата актриса, снимаща се в момента в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), наскоро бе забелязана от журналисти на шопинг в истанбулския търговски център IstinyePark. Красавицата, която по време на снимките на "Отвътре" (Icerde) се запозна и изживя любовен романс с Чаатай Улусой, пожела да не отговаря на въпросите на репортерите по тази тема, след като отскоро се мълви, че двамата отново са заедно. Дуйгу обърна внимание на разпозналите я фенове и се снима с всеки един от тях. 

13) Алина Боз заведе дело срещу фалиралата продуцентска компания Endemol Shine Turkey! Младата актриса не е получила хонорара си за цели петнадесет епизода участие в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), което означава, че продуцентите ѝ дължат общо 150 000 турски лири - по 10 000 на серия. За нанесени морални щети Алина ще съди Endemol за още 10 000 лири, като така сумата, към която предявява иск, става 160 000. 

14) Кадир Доулу си дава почивка от всякакви професионални ангажименти до края на 2018-а година! Известният актьор, познат у нас от "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем", отскоро е рекламно лице на известната марка за очила Polaroid заедно със съпругата си Неслихан Атагюл Доулу. Пред журналисти Кадир сподели, че след провала на последния си сериал "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) си дава почивка от участие в сериали поне до началото на 2019 г. 

15) Ханде Доандемир и Мерт Фърат дадоха втори шанс на връзката си! Двамата влюбени, които от два месеца насам преживяват кризи в отношенията си, отново са се събрали. Както информирахме и по-рано, причина за наскорошната им раздяла бяха слуховете за близост между Мерт и екранната му партньорка в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) Гьокче Бахадър. Ханде, дала втори шанс на Мерт, вече е по-внимателна и ревнива и отпреди, като постоянно е на снимачната площадка на сериала на половинката си, за да го следи изкъсо в отношенията му с екранната му партньорка. 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 23 април, ще бъде финализиран брой №206 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 24-ти, започва новият №207, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 25 април, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 26 април, ще бъде публикувано интервю със седмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - актрисата Нурсел Кьосе. В петък, 27 април, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто втори за сезона и шестнадесети подред брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Двама завинаги" Седеф Авджъ. В събота, 28 април, идва ред на тридесетот и първото за сезона и шестдесет и седмо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 21 до 27 април 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 29 април, предстои издание №167 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.