"Великолепният век: Кьосем" се завръща с нови епизоди от 17 април по БТВ

От следващия месец в ефира на БТВ с нови епизоди се завръща един от най-харесваните у нас турски сериали - "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem). Поредицата обещава нов вълнуващ сезон, като отново ще се ротира в най-гледаното време, а именно в prime-time-а на медията. 

Считано от 17-ти април, ден вторник, в ефира на БТВ тръгват новите епизоди от историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem). Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа, като най-вероятно БТВ ще покаже последните четири епизода от първи сезон, пускайки веднага след това и втория сезон на сагата за единствената жена, управлявала Османската империя. В края на първи сезон Берен Саат, която играе ролята на Кьосем, напуска сериала, а с началото на втория сезон на нейно място идва една от най-обичаните турски актриси - Нургюл Йешилчай, която у нас за последно гледахме като Гюлсерен в "Твоят мой живот" (Paramparca), но мнозина я помнят и с ролите ѝ в "Любов и наказание" (Ask ve Ceza), "Вярна на себе си" (Ezo Gelin), "Ангелският остров" (Melek Adisi) и "Имението с лозите" (Asmali Konak). Вторият сезон на "Великолепният век: Кьосем съдържа 30 оригинални епизода, подобно на първия.

Друг хитов сериал - драмата "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), която гледаме в момента всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа по БТВ, приключва. Финалът на един от най-гледаните турски сериали у нас ще бъде на 16-ти април (понеделник) от 20.00 до 21.00 часа. Тогава БТВ ще излъчи и последният 59-ти турски епизод от сагата с Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.