Лейля Лидия Туутлу: "Не вярвам в любовта от пръв поглед"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 8 февруари, и продължава публикуването на интервюта с любимите ви турски звезди в запазения им ден в програмата на СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с една от младите турски актриси, позната у нас от драмите "Справедливостта на Кара" (Karadayi) и "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) и от излъчващата се в момента романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Това е Лейля Лидия Туутлу! Преди да започнем с интервюто, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 29 октомври 1989 г. в германската столица Берлин. В момента е на 28 години, зодия скорпион. Израства в семейство на баща-турчин и майка-германка. Учи в Турция. В началното училище започва уроци по пиано, като след завършването си, следва пет години в Държавната консерватория. В същото време се записва в модна агенция и заради успеха, който пожъва като фотомодел, прекъсва висшето си образование. Така през 2008 г. печели престижния конкурс за красота "Мис Турция", като бива коронясана от световноизвестната знаменитост Парис Хилтън. Пробивът ѝ като актриса е през 2009-а, когато се снима с главна роля в сериала "Es-Es". В периода 2010-2011 г. се снима в поредицата "Мръсно бяло" (Kirli Beyaz). Бива забелязана от широката аудитория през 2012-а, когато се включва с ключова роля в хита "Справедливостта на Кара" (Karadayi). В него се снима до 2015 г., след което през есента взима специално участие в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). През 2016-а се снима с главна роля в комедията "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), а през 2017-а - в драмата "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek). И двата сериала нямат нужния успех и приключват след около 20-30 епизода. Освен на малък, се изявява и на голям екран във филмите "Гюндже" (Gunce) от 2013 г., "Вътрешен глас" (Icimdeki Ses) от 2014 г. и "Див мед" (Delibal) от 2015 г. Да започваме с интервюто!

В "Сърцето на града" си партнирате с Керем Бюрсин. Как се сработихте?
Понеже се включих в екипа на проекта в последния момент, се запознах с Керем ден преди началото на снимките. Затова се опитахме да създадем комфортна среда за себе си на сета, както и да се опознаем. Процесът на запознанство при актьорите от един екип минава доста спокойно, но, за съжаление, ние нямахме този шанс и трябваше да се напаснем взаимно набързо. Иначе - работата с Керем е много спокойна. Сработихме се много добре и получаваме много хубави отзиви от зрителите.

Приличате ли си с героинята си Дерин?
Дерин е много непостоянен и разпилян персонаж. И аз съм така. Мислите, целите и желанията ми се променят всеки ден. Но и аз искам да живея живота си така, както на мен ми харесва и както аз искам.

Разкажете ни повече за семейството си!
Баща ми е промишлен инженер, а майка ми е адвокат, но дълги години беше директор на текстилна фирма. Имам сестра. Родителите ми се разделиха, когато бях много малка. И все пак израснах в спокойна среда. Не съм преживявала големи травми и проблеми. Майка ми е германка, а баща ми - турчин. Израснах с двете култури. Беше ми трудно в детството най-вече заради различните езици, понякога отказвах да говоря единия от двата, но животът се оказа по-силен от мен. Мисля, че по този начин станах по-отворена и по-позитивна към света.

Запознанството на героите ви в "Сърцето на града" - Дерин и Али, е като от филмите. Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Тяхната любов е точно от пръв поглед. Не знам как да определя любовта. Мисля, че е химия, но не вярвам в любовта от пръв поглед. Вярвам, че за да заобичаш някого, трябва да го опознаеш. Чувството, страстта е от пръв поглед, но не мисля, че и любовта. Не съм преживявала подобно нещо и не знам. Хората, които са, са големи късметлии. За мен е много важно да познавам и да мога да се доверя на човека до мен, да е мой приятел.

А умира ли с времето любовта?
Животът на любовта може би не е много дълъг. С времето тя се превръща в приятелство и обич. Ако ли не, всичко свършва.

Дерин е страстна танцьорка. Нейният начин да избяга от света, е да танцува. Заради ролята си взимахте уроци по танци...
Никога преди това не съм танцувала. Всъщност започнах и да спортувам доста късно. Винаги бях висока. Исках да играя волейбол и баскетбол в училище, но на 11-12 години постъпих в Консерваторията. А за да свириш на инструмент, спортът бе забранен. Винаги съм харесвала танцьорите. Много исках и аз да се науча, но нямах време. Получи се много хубаво, че тази моя мечта се съчета с работата ми. За осем-девет дни със Зейнеп Танбай свършихме добра работа. А и беше необходимо за историята. Али се боксира, Дерин танцува. По този начин ще си помогнат.

На какъв инструмент свирите? 
Когато имам време, свиря на пиано. Успокоява ме. Музиката е много важна част от живота ми. Ако не бях актриса, щях да стана музикант. Може би нямаше да стана певица, но щях да свиря. Обичам да си пея. Ако ми се наложи по работа, и ще пея, и ще свиря.

Досега сме Ви гледали в много проекти - "Справедливостта на Кара", "Див мед", "Любов под наем", "Сладко отмъщение"... 
Много обичам работата си и съм много дисциплинирана. Много обичам актьорската професия. Май си падам работохолик, защото не ми омръзва. Работя на много бързи темпове, не намирам много време за себе си, но се чувствам добре. Късметлийка съм, че съм участвала в подобни проекти. И не искам да изпускам следващите!

Как гледате на идеята да се снимате в игрални филми?
Да снимаш игрален филм, е много различно. Учи актьора на много неща. И е работа, която остава. "Вътрешен глас" беше първата ми комедия, много се забавлявах. Комедията дава една неописуема енергия на играещите я актьори и ги държи далеч от глупостите. Ако ми предложат да участвам в комедия по-нататък, няма да откажа.

Една от най-красивите жени в Турция сте. Какво Ви прилича най-много в мъжете?
Красотата не е много важна за мен. Трябва да прекарвам времето си с удоволствие с човека, с когото съм. Да е с характер, да е умен, да вижда смислените неща в живота.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица. Очаквайте следващото интервю с турска звезда следващия четвъртък, 15 февруари! Припомнете си предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.