"Турските актьори 24/7" (155): от 29 януари до 4 февруари 2018 г.

февруари 04, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 4 февруари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 29 януари до 4 февруари 2018 г., научавате сега от новото издание №155 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бюшра Девели е новата екранна партньорка на Кенан Имирзалъоулу! Младата надежда на турското кино, придобила популярност след участията си в сериалите "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Фи" (Fi), ще изиграе главната женска роля в най-очаквания нов сериал този сезон - "Фатих" (Mehmed: Bir Cihan Fatihi). Бюшра ще се въплъти в образа на Чичек хатун в обещаващата историческа драма, която ще завладее ефира на KanalD съвсем скоро. Любопитно е, че за главната женска роля във "Фатих" се бе споразумяла Седа Бакан от "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), но в последния момент преди началото на снимките тя е напуснала екипа и така на нейно място е дошла Девели. 

2) Джейда Атеш се омъжва! Една от най-харесваните млади турски актриси, позната у нас от хита "Огледален свят", съвсем скоро ще сключи брак със своя приятел Буура Топлусой, с когото живее в Маями, САЩ. Красавицата, която напусна Турция и сложи край на актьорската си кариера, наскоро сподели пред медиите, че сватбата ѝ ще бъде в малка, тесен семеен кръг и че ще се състои в градината в дома ѝ. Все още обаче Джейда и Буура не са определили дата за бракосъчетанието си. Двамата са заедно от четири години. 

3) Нилпери Шахинкая с нова любов! Червенокосата актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Морска звезда", "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града", има връзка с не по-малко популярния си колега Юсуф Акгюн, когото сме гледали в "Огледален свят". Наскоро двамата млади влюбени бяха заснети за първи път заедно, докато се разхождаха хванати ръка за ръка и прегърнати в истанбулския квартал Арнавуткьой. 

4) Фуркан Андъч направи изявление относно връзката си с Дилян Чичек Дениз! Наскоро един от най-харесваните млади актьори в южната ни съседка, познат у нас от "Другите отчаяни съпруги", бе забелязан на тръгване от парти, провело се в известно заведение в Истанбул. На въпросите на пресрещналите го журналисти как върви връзката му с новата му половинка, Фуркан отговори: "С Дилян сме много щастливи. Изпитваме много хубави чувства един към друг". Напомняме, че в момента Андъч се снима в "Мерием" (Meryem), а Дениз - в "Пропаст" (Cukur). 

5) Мерием Узерли остава в Турция! Световноизвестната турска актриса с германски произход наскоро бе забелязана от журналисти. Освен че потвърди, че остава в южната ни съседка, пред тях Мерием спомена дори, че има предложения за участия в нови проекти, които разглежда. Сред тях е и отложената драма на Limon Film "Син" (Ogul), която трябваше да започне през есента по FOX. По последна информация причина за оставането на Мерием в Турция е възродилата се любов между нея и Алп Йозджан - бизнесменът, с когото имаше връзка през последната година. Преди време двамата се разделиха, но наскоро, благодарение на общи приятели, отново се събраха. 

6) Още една екранна любов прерасна в реалността! Младите актьори Али Ил ("Малки жени") и Севда Ергинджи, които през изминалата есен оглавиха приключилата романтична комедия "Подай ръка, любов" (Ver Elini Ask), вече не крият връзката си и я обявиха на целия свят чрез снимка в профилите си в социалните мрежи. Въпреки неуспеха на проекта, приключил едва 11 епизода след старта си, любовта от снимачната площадка между героите им прерасна в реалността, в такава между тях самите. Тази новина зарадва немалкото им фенове. Напомняме, че преди участието си в "Подай ръка, любов", Али се снимаше в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), а Севда - в "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir). 

7) Труден период за Кенан Имирзалъоулу! Въпреки очакванията за изключително успешна година за кариерата му, работата на актьора не върви по вода... Стартът на най-очаквания нов сериал този сезон - историческата драма "Фатих" (Mehmed: Bir Cihan Fatihi), в който Кенан ще изиграе главната роля, се отложи за пореден път заради поредната смяна на режисьора и сценариста му, както и заради повторното заснемане на първите няколко епизода. Тези непредвидени промени изтощили Имирзалъоулу и именно заради това напоследък той е доста раздразнителен и изнервен, издават близките му. В екипа на сериала вече витае притеснението, че заради дългото отлагане на старта му, вероятността за провал става все по-голяма... 

8) След огромния успех, който пожъна на миналогодишните награди "Еми", печелейки в категорията "най-добра теленовела", драмата "Черна любов" (Kara Sevda) отворя нови и нови врати за актьорите и екипа си. Бурак Йозчивит, изпълняващ главната роля в нея, е бил забелязан от известния бразилски продуцент Роберто Иринеу Мариньо, който наскоро му предложил да изиграе главната роля в най-новата му теленовела. По последна информация съвсем скоро Бурак ще замине за бразилската столица Рио де Жанейро заедно със съпругата си Фахрие Евджен, за да приеме отправеното му предложение. 

9) Туба Бююкюстюн и Умут Евирген в нов дом! Една от най-скандалните светски двойки в южната ни съседка е наела луксозен апартамент в нов жилищен комплекс, част от гиганта Acibadem, намиращ се в азиатската част на Истанбул. За да живеят далеч от хорските очи, в спокойствието на затворения комплекс, двамата ще плащат по 3000 долара наем месечно. С тях ще живеят и дъщеричките на Туба - близначките Мая и Топрак, чието попечителство остана при майка им след развода ѝ с баща им Онур Сайлак. 

10) Селин Демиратар издаде повече подробности около най-очаквания нов сериал този телевизионен сезон в Турция - "Фатих" (Mehmed: Bir Cihan Fatihi)! Актрисата от "До последен дъх", която ще вземе ключова роля в мащабния проект на O3 Medya и KanalD, наскоро бе забелязана от журналисти в големия истанбулския търговски център Zorlu. Пред тях тя сподели: "Екипът работи по създаването на безупречен проект. Както знаете, първият заснет епизод бе отменен. Всички проекти, чието излъчване е било отменяно, досега са били успешни. Надяваме се, че ще оправдаем очакванията на зрителите". 

11) Йозге Йозпиринчи е известна с безкрайната си любов към животните! Младата актриса, позната у нас от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", отглежда кучета, котки и... магаре! Красавицата, която в момента обира овациите на зрителите с ролята си на Бахар в хитовата драма "Жена" (Kadin), прекарва по-голямата част от свободното си време, грижейки се за домашните си любимци. Магарето ѝ Зилли дори си има свой личен профил в социалната мрежа Instagram. Наскоро Йозге събра десетки хиляди харесвания със снимка, на която позира до една от котките си, поставяйки следното описание към нея: "Черните котки носят късмет". 

12) Нур Феттахоулу разкри бъдещите си планове в професионален и личен план! Една от най-харесваните турски актриси, позната у нас от "Забраненият плод" и "Великолепният век", наскоро бе забелязана от журналисти на шопинг в търговски център в истанбулския квартал Етилер. Пред тях чаровницата, снимала се за последно със специална роля в интернет-хита "Фи Чи" (Fi Ci), определи изтеклата информация за напускането ѝ на Истанбул като лъжа. А на въпросите дали скоро ще се завърне на екран, Нур отговори: "В момента чета сценариите на два игрални филми. Може би ще взема участие в един от тях. Много обичам работата си и ми липсва. Още съм много млада, още много ще работя", като с това зарадва милионите си фенове. 

13) Пелин Карахан остана без коса! Изключително популярната турска актриса, позната у нас от "Мечтатели" и "Великолепният век", взима специално участие в новата драма на ShowTV "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman). Ролята на Пелин е на болна от рак жена, като именно заради нея наскоро Пелин остана без коса. Разбира се, благодарение на професионален грим, направен за 3 часа, който скри красивата ѝ дълга коса. 

14) Три изключително популярни актриси се завръщат в нов сериал! Демет Евгар, известна с изключително успешните си игрални филми, Джерен Морай, позната у нас от като Су от "Мечтатели" и Ефсун от "Моят живот", и Нурсел Кьосе, известна като Кериман от "Твоят мой живот", ще изиграят трите главни роли в новия сериал на StarTV и Limon Film "Двор" (Avlu)! За образа си в новия проект Джерен дори е променила визията си, боядисвайки косата си в ярко червено. По последна информация в сериала ще се разказва за три затворнички и бягството им от затвора. Очаквайте скоро повече информация! 

Резултат с изображение за leyla lydia tuğutlu
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 5 февруари, ще бъде финализиран брой №195 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6-ти, започва новият №196, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 8 февруари, предстои интервю с известната актриса от "Любов под наем" и "Сърцето на града" Лейля Лидия Туутлу. В събота, 10 февруари, идва ред на двадесетото за сезона и петдесет и шесто подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 3 до 9 февруари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 11 февруари, предстои издание №156 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.