"Намери ме" (Elif) стартира по НоваТВ

Нов турски сериал се задава в българския ефир... Само след две седмици в ефира на НоваТВ ще се завърти един от най-успешните делнични сериали в южната ни съседка - "Намери ме" (Elif). Драматичната сага, чието оригинално заглавие е "Елиф", ще се ротира в следобедните часове в програмата на медията, като това ще наложи нови рокади в тази на Диема Фемили. Повече информация намирате в следващите абзаци!

От 15-ти януари (понеделник) в ефира на НоваТВ се завърта новият турски сериал "Намери ме" (Elif). Поредицата ще се излъчва с епизоди всеки делничен ден от 16.30 до 17.30 часа, като ще бъде предлаган по един оригинален 45-минутен епизод дневно. "Намери ме" (Elif) все още се излъчва в южната ни съседка Турция, като до момента са показани над 600 епизода в в четири сезона. 

Любопитна подробност е, че след десет години излъчване на турските сериали в България, това е първият турски сериал на турския Kanal 7, който ще видим у нас, тъй като досега сме гледали поредици единсъвено на ShowTV, ATV, FOX, StarTV и KanalD. "Намери ме" (Elif) е единственият турски сериал на Kanal 7 в момента, но за сметка на това е нейният най-гледан. Постига огромен успех не само в южната ни съседка, но и в другите държави, в които е стартирал, а това са: Македония, Колумбия, Перу, Полша, Сингапур, Индонезия и други.

Стартът на "Намери ме" (Elif) ще наложи някои промени в ефира на НоваТВ и Диема Фемили. Индийската поредица "Завинаги свързани" (Pavitra Rishta) преустановява своето излъчване в национален ефир, но успокояваме феновете на сериала, че нейното ротиране продължава.

Считано от 15-ти януари (понеделник) "Завинаги свързани" вече ще се излъчва в програмата на Диема Фемили. Поредицата ще се ротира с епизоди всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа, предлагайки и повторения, които започват на 16-ти януари (вторник) - всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 часа. На 12-ти януари (петък) "Завинаги свързани" за последно ще излъчи епизод по НоваТВ.

На 12-ти януари, ден петък, е и финалът на повторението на "Пепел от рози" (Fatmagul Sucu Ne) от 18.00 до 19.00 часа по Диема Фемили. От 15-ти януари (понеделник) всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа ще се ротират повторения на епизодите от турския хит "Моят живот" (O Hayat Benim), 

5 коментара:

Анонимен каза...

Казвате дневен сериал, но Елиф не се ли излъчва от 20 часа по Канал 7, т.е в Турция си е праймтаймов сериал.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
ОК, не дневен, а делничен.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Лека полека индийските сериали изчезват от ефира. Ясно е че не са за нашия ефир. Преди няколко години всички бяха полудели по тях, но може би само защото са по различни а не заради качеството им. Не че ще гледам Елиф има къде къде по-качествени турски сериали които са закупени или могат да бъдат закупени и излъчени но е много по добре от индийската боза. А вие какво мислите за индийските сериали харесвате ли ги ?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Лично аз имах голям интерес към индийските сериали, когато навлязоха в българския ефир. И по-специално - към "Цветовете на любовта" и "Малката булка". Но след тях като че ли започнаха да излъчват по-безинтересни истории, а и хилядите серии също дават голямо отражение на качеството. Всички виждат как от една на пръв поглед хубава история в "Ритъмът на мечтите", сценаристите вече се чудят какво да измислят и превръщат героите си в мухи, духове и подобни глупащини. Явно в Индия това е на мода и се гледа. Но база за сравнение между турските и индийските сериали няма - турските са на светлинни години по-напред във всичко. Затова и турската филмова индустрия вече надмина боливудската. Развитието там е наистина голямо.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Чудя се това пък откъде го изровиха? Как се сетиха за този сериал, който за първи път чувам, при положение, че сериали, които са сред най-големите хитове, си стоят незакупени? Шантава работа!

Предоставено от Blogger.