"Турция представя..." (83): нови зимни сериали по ATV

януари 16, 2018
Здравейте, приятели! Вторник е, 16 януари, продължава рубриката "Турция представя...". В предстоящите издания, които продължават да се публикуват в запазения си ден в програмата ни - вторник, ще представим новите сериали в южната ни съседка, които ще започнат през следващите зимни и пролетни месеци. В третото за сезона и осемдесет и трето подред се спираме на двата нови зимни сериала на ATV - "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) и "Не ме оставяй" (Beni Birakma). Да започваме! 

"Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) - от 24 януари, всяка сряда от 20.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: Sinegraf
продуцент: Осман Сънав 
режисьори: Осман и Юсуф Йомер Сънав и Емре Кабакушак
сценаристи: Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем
актьорски състав: Ирем Хелваджъоулу ("Дъщерите на Гюнеш"), Улаш Туна Астепе ("Справедливостта на Кара"), Мехмет Али Нуроулу ("Цената на живота"), Синан Тузджу ("Под липите", "Любов и наказание" и "Част от мен"), Гьозе Кансу ("Мелодията на сърцето", "Момичето с червения шал" и "Отвътре"), Йойкю Гюрман и други
сюжет: Нефес (Ирем Хелваджъоулу) е бягаща от насилие жена, която намира убежище за себе си малкото си дете в черноморския турски град Трабзон. Там тя среща Тахир (Улаш Туна Астепе), който я закриля. Между двамата пламва невъзможна любов. В основата на историята е силата на една жена.

________________________________________________

"Не ме оставяй" (Beni Birakma) - всеки делник от 15.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: Focus Film
продуцент: Нилгюн Саяшар
режисьор: Джанан Евджимен
сценарист: Небахат Кючюказай
актьорски състав: Есенгюл Айпек, Емрах Акдуман, Суде Доар, Йозлем Йонемли, Беркай Вели, Чаала Чукурова, Кеико Белир Ярар, Каан Ялчън, Йозлем Бояджъ, Митхат Ердемли, Шебнем Гюрсой, Тууче Йозбей, Гонджа Якут и други
сюжет: Дженгиз е глава на едно от най-заможните семейства в Анкара - Саяр. Каквото и да се случва в семейството, всяка вечер всички сядат заедно на една маса. Тарък (Емрах Акдуман) е големият син на Дженгиз и работи усърдно в семейната компания. Дъщерята на партньорското семейство на Саяр - Мелтем (Есенгюл Айпек), от дълги години работи с Тарък и всички очакват двамата да се оженят. Но запознанството на Тарък със студентката по право Съла (Суде Доар) променя целия му живот. Но бащата на Тарък е най-големият противник на любовта, която пламва между двамата. 

________________________________________________

Освен "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) в сряда и "Не ме оставяй" (Beni Birakma) всеки делник, по ATV продължава излъчването на "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) всеки понеделник, "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) всеки вторник, "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) всеки четвъртък, "Любов и синьо" (Ask ve Mavi) всеки петък, "Бахтияр Йолмез" (Bahtiyar Olmez) всяка събота и "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari). 

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните издания от "Турция представя..." чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.