"Турски награди 2017": най-добрият актьор за 2017-а е Баръш Ардуч

Петък е, 8 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към тринадесетата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрия актьор за годината. В гласуването се включиха близо 500 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим!

Най-добрият турски актьор за 2017 г. е Баръш Ардуч! За красавеца, когото в момента гледаме всеки делничен ден в "Любов под наем" (Kirlalik Ask) по БТВ, гласуваха цели 29.94% (141 гласа).
На второ място застава Бурак Йозчивит. За акьора, изиграла ролята на Кемал в най-добрата драма за годината "Черна любов" (Kara Sevda), своя вот дадоха 21.02% (99 гласа). 
Третата позиция е заета от Ибрахим Челиккол. За актьора от "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) гласуваха 7.01% (33 гласа).

На четвърто място е Чаатай Улусой от "Отвътре" с 6.16% (29 гласа). Петата позиция e заета от Йозджан Дениз от "Истанбулска булка" с 5.31% (25 гласа). Джан Яман от "Пълнолуние" е на пето място с 3.61% (17 гласа). Къванч Татлъту от "Дръзки и красиви" е на седма позиция с 3.18% (15 гласа). Толга Саръташ от "Обещание" е на осмо място с 2.97% (14 гласа). На девета позиция застава Арас Булут Ийнемли от "Пропаст" с 2.12% (10 гласа). Толгаха Сайъшман от "Черна перла" заема десето място с 1.91% (9 гласа). Единадесетата позиция си делят петима актьори - Халит Ергенч от "Ти си моята родина", Еркан Петеккая от "Твоят мой живот", Керем Бюрсин от "Сърцето на града", Енгин Акюрек от "До живот" и Гьокхан Алкан от "Сърцебиене" с по 1.70% (по 8 гласа). Дванадесетото място е заето от Илкер Калели от "Пойраз Карайел" с 1.49% (7 гласа). Фуркан Палалъ от "Стая 309" е тринадесети с 1.27% (6 гласа). На четиринадесето място застават Биркан Сокуллу от "Песента на живота" и Фуркан Андъч от "Мерием" с по 1.06% (по 5 гласа). Метин Акдюлгер от "Великолепният век: Кьосем" и Октай Кайнараджа си делят петнадесета позиция с по 0.85% (по 4 гласа). Бурак Дениз от "Нашата история" е на шестнадесето място с 0.63% (3 гласа). Седемнадесета позиция заемат Сечкин Йоздемир от "Светулка" и Енгин Алтан Дюзятан от "Възкресението на Ертуурул" с по 0.42% (по 2 глас). На осемнадесето място е Екин Коч от "Тайните на живота" с 0.21% (1 глас). Последни с по 0% (0 гласа) са Озан Гювен от "Фи", Шюкрю Йозйълдъз от "Пастирска звезда", Берк Октай от "Войник", Берк Атан от "Сълзите на Дженнет", Джейхун Менгироулу от "Сън" и Толга Менди от "Новата булка".

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПОСЛЕДНАТА ЧЕТИРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ТУРСКИ СЕРИАЛ, ИЗЛЪЧЕН В БЪЛГАРИЯ! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" (PARAMPARCA), "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" (MUHTESEM YUZYIL: KOSEM), "СЕГА И ЗАВИНАГИ" (ASLA VAZGECMEM), "ГРАДСКО МОМИЧЕ" (GUZEL KOYLU), "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ" (KIRALIK ASK), "ОПАСНИ УЛИЦИ" (ARKA SOKAKLAR), "СЪРЦЕТО НА ГРАДА" (BU SEHIR ARKANDAN GELECEK), "МОЯТ ЖИВОТ" (O HAYAT BENIM), "СЕЗОНЪТ НА ЧЕРЕШИТЕ" (KIRAZ MEVSIMI), "СТАЯ 309" (№: 309), "ЧЕРНА ЛЮБОВ" (KARA SEVDA) И "ПРОСТИ МИ" (BENI AFFET)ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

4 коментара:

Анонимен каза...

E то е ясно че в новата категория прехваленият "Черна любов" ще победи. Не знам защо всички са полудели по този сериал. Дори взе Еми. Вярно, интересен е, изгледах го целия, но си има доста минуси. За 72 епизода действието се развиваше толкова бавно че реално съществените събития, отразени в сериала са едва няколко. За "Сега и завинаги" пък не знам как може да се харесва толкова и толкова хора до го гледат. Та това е най, ама най-елементарният турски сериал, излъчван някога в праймтайма на БТВ. Този сериал е за следобедните часове. В някои моменти наистина напомня на индийски сериал. "Кьосем", въпреси провала си в Турция, за мен е един наистина качествен сериал. Там нещата си вървят, случват се, не 20 епизода да се тъпче на едно място. С всеки епизод се случва нещо неочаквано, вярно исторически сериал е, и не бива да се сравнява с "модерните" драми, но и в тях може да се забърза малко развитието и вместо в Турция да се чудят с какво да запълнят двучасовите епизоди, че вече има и сериали с епизоди над 3 часа, могат да обърнат повече внимание на сценариите, защото колкото и качествени да има, има и толкова бози.

Анонимен каза...

И пак бездарни манекени побеждават... Таланти като Илкер Калели, Метин Акдюлгер, Биркан Сокоулу в дъното на класацията.Срам за хора, оценяващи мускули и тела, вместо невероятна игра и безспорен талант.

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Наистина страшно много хора хвалят "Черна любов" (Kara Sevda), като аз също го загледах и засега ми изглежда интересен. Бих казал обаче, че "Езел" (Ezel), който беше на същата режисьорка - Хилял Сарал, е доста по-добър, дори още с първите си минути ме прикова пред екрана. Този някак си още не може да покаже достатъчно, поне от това, което аз гледах. Наистина, за да получих такава международна награда, значи си наистина много оценен от публиката, така че ми е много интересно да видя какво се случва толкова по-нататък. Аз лично още от както тръгна в Турция имам интерес към него, даже гледах няколко серии на турски, определено ми хареса. Всеки сериал си има минуси, повярвайте! Дори "Моят живот" (O Hayat Benim), който доскоро смятах за тотален феномен с уникален сценарий, сега нещо започна да става много фантастичен с този трети сезон. Друго си беше, когато Нуран и Сакине участваха, а сега лично според мен е голяма бъркотия! Колкото до "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) - и аз се чудя наистина какъв е този интерес към сериал, който лично според мен си е за програмата на БТВ Лейди. Какъв prime-time са му дали, на какво отгоре, никаква представа нямам, но БТВ много сгрешиха. Може би само за пълнеж го пуснаха, докато преведат хитовите поредици, пък той взе, че се хареса. Лично аз очаквах повече от този сериал, но се оказа такава тъпотия, че чак ме хваща яд, че го гледам. За това вече и спрях да го правя. Подкрепям мнението Ви, че е за следобедните часове, може би от 15.00 или 18.00 часа би му отивало повече да се излъчва. Много някак си глупава история, която не знам как е постигнала успех в Турция, при положение че има сериали с хиляди пъти по-интересни сюжети, които се провалят?!

До 2-ри коментар:
Съгласни сме и тук. Аман вече от едни и същи победители - то не бяха Къванч, Чаатай, Баръшовци, едни и същи! Отсега е ясно кой ще грабне "Златна пеперуда" в неделя!

Анонимен каза...

Ами "Черна любов" си е интересен, няма спор, но както казах е прехвален. Вярно е, че през целия сериал се поддържаше напрежението и интереса, но някак си особено след средата на втори сезон сюжетът просто се изхаби и явно и заради това въпреки високите рейтинги втори сезон е и последен. Просто дори тези два сезона са много за една история, която може да се покаже в рамките на 20-25 епизода. Голямо разтягане на локуми е във втория сезон.
За мен най-интересните турски сериали са "Отново любов", "Новата булка", "Великолепният век", "ВВ:Кьосем" и "ФИ". Сериали, в които наистина има действие, историята непрекъснато се развива и си заслужават гледането.

Предоставено от Blogger.