"Турски награди 2017": най-добрият сериал, излъчен в България през 2017-а, е "Любов под наем"

Петък е, 15 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесетата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрия сериал, излъчен в България, за годината. В гласуването се включиха близо 500 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим!

Най-добрият сериал, излъчен в България за 2017 г., е "Любов под наем" (Kiralik Ask)! За романтичната комедия, която в момента се излъчва всеки делничен ден от 13.30 часа по БТВ, гласуваха цели 33.61% (162 гласа).
На второ място застава "Черна любов" (Kara Sevda). За драмата, ротираща се всяка делнична вечер от 21.00 часа по Диема Фемили, своя вот дадоха 32.57% (157 гласа). 
Третата позиция е заета от хита "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). За историческата драма, въртяла се през лятото в prime-time-а на БТВ, гласуваха 7.26% (35 гласа).

Три сериала си делят четвъртото място! Това са "Твоят мой живот" (Paramparca), "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) и "Опасни улици" (Arka Sokaklar), излъчвали се през годината по БТВ. За тях гласуваха по 4.77% (по 23 гласа). Петата позиция e заета от романтичната комедия, въртяща се в момента всеки уикенд по Диема Фемили - "Стая 309" (№: 309), с 3.73% (18 гласа). "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) също на Диема Фемили е на шесто място с 2.28% (11 гласа). Драмата "Прости ми" (Beni Affet), който гледаме всеки делничен следобед по НоваТВ, e на седма позиция с 1.87% (9 гласа). "Моят живот" (O Hayat Benim), излъчващ се всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили, е на осмо място с 1.66% (8 гласа). На девета позиция застава "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) - новият сериал по БТВ, с 1.45% (7 гласа). На последно десето място остава "Градско момиче" (Guzel Koylu) на БТВ с 1.24% (6 гласа).

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, ГЛАСУВАЛИ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ МЕСЕЦА! МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЗАКЛЮЧЕНИЕТО, ЧЕ ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ТАЗИ ГОДИНА Е "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ", ПЕЧЕЛЕЩ В ЧЕТИРИ ОТ КАТЕГОРИИТЕ - ЗА НАЙ-ДОБРА ЕКРАННА ДВОЙКА, НАЙ-ДОБЪР КОМЕДИЕН АКТЬОР, НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР И НАЙ-ДОБЪР СЕРИАЛ, ИЗЛЪЧЕН В БЪЛГАРИЯ. "ЧЕРНА ЛЮБОВ" (НАЙ-ДОБРА МУЗИКА, НАЙ-ДОБРА ДРАМА И НАЙ-ДОБРА АКТРИСА) И "ПЪЛНОЛУНИЕ" (НАЙ-ДОБЪР ЛЕТЕН СЕРИАЛ, НАЙ-ДОБРО ДЕТЕ-АКТЬОР И НАЙ-ДОБРА РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ) СА ПОБЕДИТЕЛИ В ПО ТРИ КАТЕГОРИИ. "ОТВЪТРЕ" В ДВЕ - ЗА НАЙ-ДОБРА КРИМИНАЛНА ДРАМА И НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР-ВЕТЕРАН, А "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" - В ЕДНА - ЗА НАЙ-ДОБРА ИСТОРИЧЕСКА ДРАМА. ТЕЛЕВИЗИЯ STARTV ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА Е С НАЙ-ХАРЕСВАНИ И ГЛЕДАНИ СЕРИАЛИ, ОКУПИРАЩА ЦЕЛИ 10 КАТЕГОРИИ. 

5 коментара:

Unknown каза...

Най-добра комедия /излъчваща се в момента/ -ха-ха-ха.Добре, че е мишката на лаптопа та мога да прескачам глупостите./лично!/ Защо спряхя "Великолепния век-"Кьосем.."?За да го заменят с поредната глупост отпаднала някога от рейтингите на турските тв канали?Никой не се интересува и вслушва от нашето мнение и рейтинг за филмите-сериали излъчваши се в бг ефира

Анонимен каза...

Браво поздравления за "Любов под наем"! Не е само мишката, а това е страхотен сериал , най доброто от 2007 г след "1001 нощ" и "Завръщане". Няма насилие, убийства отмъщения, а една прекрасна романтична любовна приказка за любовта гордостта и предразсъдъците , допълнена от блестящото партниране на Елчин Сангу и Баръш Ардуч , красиви ,истински, харизматични! Прекрасни на екрана все едно винаги са били заедно, гледам сериите и не искам да свършват!

Анонимен каза...

Опасни улици за мен е победител

Анонимен каза...

ЗАКУПЕН ЛИ Е ПОСЛЕДНО ИЛИ НЕ Е ВТОРИ СЕЗОН НА КЬОСЕМ? ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ?

Анонимен каза...

Някаква тъпа смешка като "Любов под наем" най,- добър сериал,пред " Кьосем и " Черна обич' А най- забавно ми е Баръш Ардуч най- добър актьор,преди Халит Ергенч,Илкер Капели и Еркан Петекая,Тук говорим за актьорско майсторство не за някакъв манекен!Предоставено от Blogger.