"Турски награди 2017": най-добрата актриса за 2017-а е Неслихан Атагюл

Петък е, 1 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към дванадесетата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата драма в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха над 400 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим!

Най-добрата турска актриса за 2017 г. е Неслихан Атагюл! За красавицата, която в момента гледаме всяка делнична вечер в "Черна любов" (Kara Sevda) по Диема Фемили, гласуваха цели 33.66% (139 гласа).
На второ място застава Елчин Сангу. За чаровницата, изиграла главната роля в "Любов под наем" (Kiralik Ask), своя вот дадоха 17.68% (73 гласа). 
Третата позиция е заета от хита Бурчин Терзиоулу. За актрисата от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) гласуваха 4.60% (19 гласа).

На четвърто място е Туба Бююкюстюн от "Дръзки и красиви" с 4.36% (18 гласа). Петата позиция e заета от Бирдже Акалай от "Черно-бяла любов" с 4.12% (17 гласа). Бурджу Бириджик от "Песента на живота" е на пето място с 3.63% (15 гласа). Аслъ Енвер от "Истанбулска булка" и Йозге Гюрел от "Пълнолуние" си поделят седмата позиция с по 3.39% (по 14 гласа). Ханде Ерчел от "Черна перла" е на осмо място с 3.15% (13 гласа). На девета позиция застава Демет Йоздемир от "Стая 309" с 2.91% (12 гласа). Джансу Дере от "Майка" и Йозге Йозпиринчи от "Жена" заемат десето място с по 2.66% (по 11 гласа). Единадесетата позиция е за Ебру Йозкан от "Твоят мой живот" с 1.94% (8 гласа). Дванадесетото място е заето от Фахрие Евджен от "До живот" с 1.69% (7 гласа). Бергюзар Корел от "Ти си моята родина" и Серенай Саръкая от "Фи" сa тринадесети с по 1.45% (по 6 гласа). На четиринадесето място застават Айча Айшин Туран от "Мерием" и Йойкю Карайел от "Сърцебиене" с по 1.21% (по 5 гласа). Дениз Чакър от "Без бандити светът е невъзможен" и Бенсу Сорал от "Отвътре" си делят петнадесета позиция с по 0.97% (по 4 гласа). Хазал Кая от "Нашата история", Нургюл Йешилчай от "Кьосем" и Джесика Мей от "Новата булка" са на шестнадесето място с по 0.73% (по 3 гласа). Седемнадесета позиция заемат Езги Асароулу от "Моят живот", Дилян Чичек Дениз от "Пропаст" и Хазал Филиз Кючюккьосе от "Сън" с по 0.24% (по 1 глас). И на последно място остават Хазар Ергючлю от "Тайните на живота", Селин Шекерджи от "Пастирска звезда" и Лейля Лидия Туутлу от "Сърцето на града" с по 0% (по 0 гласа).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ТУРСКИ АКТЬОР! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ОТ "ЧЕРНО-БЯЛА ЛЮОВ", БИРКАН СОКУЛЛУ ОТ "ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА", ИЛКЕР КАЛЕЛИ ОТ "ПОЙРАЗ КАРАЙЕЛ", ФУРКАН АНДЪЧ ОТ "МЕРИЕМ", ХАЛИТ ЕРГЕНЧ ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА", ОЗАН ГЮВЕН ОТ "ФИ", ЕРКАН ПЕТЕККАЯ ОТ "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ",  ТОЛГА САРЪТАШ ОТ "ОБЕЩАНИЕ", БУРАК ЙОЗЧИВИТ ОТ "ЧЕРНА ЛЮБОВ", ЕКИН КОЧ ОТ "ТАЙНИТЕ НА ЖИВОТА", КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ ОТ "ДРЪЗКИ И КРАСИВИ", ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ОТ "ЧЕРНА ПЕРЛА", БАРЪШ АРДУЧ ОТ "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ", ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ ОТ "ИСТАНБУЛСКА БУЛКА", ДЖАН ЯМАН ОТ "ПЪЛНОЛУНИЕ", СЕЧКИН ЙОЗДЕМИР ОТ "СВЕТУЛКА", ФУРКАН ПАЛАЛЪ ОТ "СТАЯ 309", ШЮКРЮ ЙОЗЙЪЛДЪЗ ОТ "ПАСТИРСКА ЗВЕЗДА", БУРАК ДЕНИЗ ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ", МЕТИН АКДЮЛГЕР ОТ "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ", БЕРК ОКТАЙ ОТ "ВОЙНИК", ОКТАЙ КАЙНАРДЖА ОТ "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН", КЕРЕМДЖЕМ ОТ "МОЯТ ЖИВОТ", КЕРЕМ БЮРСИН ОТ "СЪРЦЕТО НА ГРАДА", ЕНГИН АКЮРЕК ОТ "ДО ЖИВОТ", БЕРК АТАН ОТ "СЪЛЗИТЕ НА ДЖЕННЕТ", ЧААТАЙ УЛУСОЙ ОТ "ОТВЪТРЕ", АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ ОТ "ПРОПАСТ", ДЖЕЙХУН МЕНГИРОУЛУ ОТ "СЪН", ГЬОКХАН АЛКАН ОТ "СЪРЦЕБИЕНЕ", ТОЛГА МЕНДИ ОТ "НОВАТА БУЛКА" И ЕНГИН АЛТАН ДЮЗАТАН ОТ "ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА ЕТРУУРУЛ". ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

1 коментар:

Анонимен каза...

Сериали в България Изкушение започва на мястото на хубавият сериал Италианската булка вземете публикувайте това вече
Благодаря

Предоставено от Blogger.