"Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) с повторение по НоваТВ


Промяна в програмата на НоваТВ: от 29-ти ноември (сряда) стартира повторение на романтичната комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Сериалът ще замести приключващия на 28-ми ноември сериал "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), като ще се ротира всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 часа по НоваТВ.

Засега повторението на сериала "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), който първоначално бе обявен за заместник на "Двете лица на Истанбул", се отлага за по-късен етап. Съобщаваме, че "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) ще върви с повторение и в ефира на Диема Фемили от 1-ви декември (петък), всеки делничен ден от 19.00 до 20.00 часа.


Излъчването на гръцката поредица "Докоснати от слънцето" се преустановява и последният епизод ще бъде показан на 30-ти ноември, ден четвъртък, от 19.00 до 20.00 часа по Диема Фемили, когато е финалът на първи сезон.

3 коментара:

Анонимен каза...

Много лошо програмно решение на НОВА. Щом БТВ пуска комедии, хайде и ние... Сезонът на черешите е изключително слаб сериал. Най-добре щеше да е да пуснат Справедливостта на Кара или Черна роза, ако не Войната на розите, който като цяло е изключително добър сериал....

Анонимен каза...

Напротив, точно Сезонът на черешите е много интересен и хубав сериал. Хората имат нужда от сериали, в които доброто побеждава над лошото, имат нужда поне по телевизията да виждат как мечтите се сбъдват, как лошото се поправя, как доброто възтържесвува. За това и напоследък по комедийните и романтичните сериали се предпочитат. Гледайте сериала, няма да съжалявате.

Анонимен каза...

да сезона на черешите е много хубав сериал ..... Но защо го спряха не е честно да пускат един сериал и да го спрат заради друг .... къде мога да го гледам ... нещо не го намирам

Предоставено от Blogger.