"Черна любов" (Kara Sevda) спечели награда "Emmy"

Най-новият турски сериал в българския ефир - "Черна любов" (Kara Sevda), който стартира снощи, 20-ти ноември в ефира на Диема Фемили, бе номиниран за награда "Emmy" в категория "Теленовели". Церемонията по избирането на големите победители се състоя вчера, когато всъщност драматичната сага стартира у нас след дълго очакване от зрителите. Поредицата определено успя да плени сърцата на милиони зрители по света, а успехът му и у нас също е голям и разбира се - очакван. 

"Черна любов" (Kara Sevda) успя да спечели нагара "Emmy" и да победи всички свои конкуренти в категория "Теленовела", които бяха предимно от Канада и Бразилия. Това е и първият турски сериал в историята, който печели такава престижна и международна награда, което е изключително висока оценка за поредицата, режисирана от Хилял Сарал. Напомняме, че сериалът е един от най-успешните в Турция, като има награда както за най-добър сериал, така и за сериал на година, а актьорите печелят няколко награди за ролите си в поредицата. Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит изпълняват главните роли в хитовия проект, който ги превръща в едни от най-харесваните звезди на турското кино.

"Черна любов" продължава своето излъчване в ефира на Диема Фемили. Не пропускайте най-драматичната любовна история всеки делничен ден от 21.00 до 22.30 часа в ефира на Диема Фемили!

3 коментара:

Анонимен каза...

Вие, от екипа, харесвате ли ''Черна любов''? Какво ви е мнението за сериала? :) Благодаря предварително за отзива :))) П.П. Честито!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Лично аз не съм го гледал и нямам мнение за сериала. Но щом пожъна такъв успех, значи има защо.
Леки и успешни дни! :)

Unknown каза...

Филмът е страхотен!Великолепна актьорска игра на Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл-Доулу,но и на Каан Ургъджъоулу в ролята на злодеят Емир!Препоръчвам да го гледате!Сюжетната линия те държи в напрежение до края!Много отдавна не е имало такъв филм по нашите екрани!

Предоставено от Blogger.