"Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) - от 23 ноември по БТВ

Един от най-очакваните в България турски сериали започва! Къванч Татлъту се завръща в ефира на БТВ с най-новата драма със свое участие "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel), която ще направи премиерата си на 23 ноември (четвъртък). Сериалът на Ay Yapim, в който главната женска роля е поверена на мега-звездата Туба Бююкюстюн, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по БТВ. Това ще наложи преустановяването на излъчването на новия сериал "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), ротиращ се в същия слот. Последната за момента серия от поредицата с участието на Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше ще бъде показана на 22 ноември (сряда) в обичайното си разписание. Не е ясно кога драмата ще бъде продължена. 

В "Дръзки и красиви" участие взимат: Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето"), Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце"), Деврим Якут, Сезин Акбашоуларъ ("Памуковата принцеса"), Тамер Левент, Серкан Алтунорак ("Ангели-пазители" и "Великолепният век"), Нихан Бююкаач ("Великолепният век"), Еркан Авджъ, Гьозе Тюркпенче и други. 

Ето за какво се разказва: Джесур (Къванч Татлъту) е млад мъж, започващ нов малък бизнес в нов град. Там той се запознава с красивата Сюхан (Туба Бююкюстюн), с която се сприятелява и която решава да му помогне в дейността му, ставайки му партньор в начинанието. С времето тези двама млади души се влюбват един в друг до полуда. Но има едно "но"... В миналото техните семейства са били кръвни врагове и сметките на техните бащи, останали да живеят в малките си родни краища, все още не са разчистени. Джесур и Сюхан не знаят за това, но когато един ден научат, тяхната любов ще се превърне в невъзможна, защото ще трябва да избират между обичта си и между семействата си. 

"Дръзки и красиви" се състои от 32 оригинални епизода в един сезон. Започва излъчване в Турция на 10 ноември 2016 г. и приключва на 22 юни 2017 г. Продуцент е Керем Чатай. Режисьор е Али Билгин. Сценарист - Едже Йоренч.

2 коментара:

Анонимен каза...

ТЪПО

Анонимен каза...

бива ви в измислиците. 24 ноември ОТДАВНА МИНА, а такъв сериал не е почнал. Нито пък някога от телевизията са пускали реклама, че ще почва от тази дата, а после да са се отметнали. Значи и с това не можете да се оправдаете. Просто фантазията ви добре работи... ама да върви блогчето... с фалшиви новини

Предоставено от Blogger.