Толгахан Сайъшман: "Никога не съм тичал след момиче"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 26 октомври, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси в СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с Толгахан Сайъшман - актьора, когото в момента гледаме всяка делнична вечер в "Сега и завинаги" по БТВ. Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 17 декември 1981 г. в Истанбул, Турция. В момента е на 35 години, зодия стрелец. През 2005 г. печели световния конкурс за най-красиво мъжко лице, организиран от Южна Корея. Дълго време се обучава на актьорско майсторство при Айля Алган. След успеха, който пожънва на конкурса "Top Model", вратите за славата се отварят за него. Така той започва да се извява вече не като модел, а като актьор. Първата му значима роля, с която бива забелязан от широката аудитория, е тази на Намък/Мустафа в хитовата драма от 2007-2009 г. "Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli). Следващият проект, който му носи световна популярност, е "Сезони на любовта" (Lale Devri). Именно на неговата снимачна площадка Толгахан изживява две от най-големите любови в живота - първо със Серенай Саръкая, а след това и със Селен Сойдер. От началото на 2015-а се снима в хита, вървящ в момента у нас - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem). В момента изиграва главната роля в новия сериал на StarTV "Черна перла" (Siyah Inci), партнирайки си с Ханде Ерчел. Да започваме с най-новото му интервю, което е от месец август т. г.!

Не харесвам бокса, но за мен е удоволствие да съм на ринга с теб. Откога тренираш бокс?
Когато бях все още малък, по-големите батковци в квартала ни ме научиха за първи път да се боксирам. След това с години го практикувах. Но в последно време доста нашумя. А аз имам навика да се отдалечавам от нещо, когато то стане прекалено популярно.

Защо?
Не знам, такъв съм. Докато се занимавах с бокс, този спорт се приемаше като много груб. А сега стана мога да си на боксовия ринг и да се снимаш, позирайки на него. Когато бях малък, не беше толкова модерно да се слуша Мюслюм Гюрсес. А сега стана като певецът на висшето общество. Нещата си приличат. Но за себе си продължавам да се боксирам, никога не съм спирал.

Груб спорт ли е боксът според теб?
Не е. Не мисля, че може да е спорт и да е груб.

А може ли да е спорт да биеш някого?
За една дама може да е грубо, но сред спортистите, насочили се в тази област, не е.

Скандалджия ли си?
Не, не съм.

В доста конкурентен сектор се изявяваш. Кого виждаш като своя конкуренция?
Никого. На ринга съм само аз. Защото моите скандали, моите проблеми, моите битки, моето състезание - са само мои.

Какво е това състезание?
Да ставам по-добър, по успешен. Но борейки се за това, трябваше да захвърля егото си настрана. Да не позволяваш на егото ти да те обърка, е много важно. Да не контактувам с отрицателни хора, да създам свое обкръжение от приятели, да съм по-спокоен.

Какво правите в името на това?
Вслушвам се повече в себе си. Преди бях по-отворен човек. Обичах постоянно да се запознавам с нови хора, да се разхождам на нови места. Вече познавам стойността на всичко и всички хора, в които вярвам.

Кои са тези, на които имате доверие?
Близките ми хора. На първо място семейството ми.

Липсва ли Ви времето, когато бяхте модел?
Липсват ми. Но в момента се занимавам с това, което исках да правя още преди да стана модел, и затова мога да кажа, че съм в момент от живота си, когато сбъдвам мечтите си. Много съм доволен от сегашното си положение. Но ми липсват приятелствата, които създадох по онова време.

Някога тичал ли сте след момиче в живота си?
Ако трябва да съм честен, не съм тичал по момиче, само че изключвайки сегашната ми връзка.

Този път тичахте ли?
Постарах се.

Какъв сте, когато сте влюбен? Например, ревнив ли сте?
Ревността е част от всеки човек. Всички си имаме свой собствен нрав. Важно е да го дисциплинираме. Дисциплинирал и овладял съм ревността.

Въобще ли не показвате ревността си?
Нямах предвид, че се прикривам. В подходящия момент и в правилната доза ревнувам.

Бил сте чирак в бръснарница. Можете ли да подстригвате?
Не, не мога. Докато работех в бръснарница, бях в средното училище. Бил съм и чирак на стъклар. Слагал съм прозорци.

Колко дни седмично работите?
Обикновено работя по пет дни седмично. В останалите два уреждам други свои неща.

Кои са тези неща? Намирате ли време за себе си?
Интервюта, фото-сесии... Спортувам. Но да спортувам - това не е "време за себе си". И то е свързано с работата ми.

Отвръщате ли на лошото?
Опитвам се да не отвръщам. Не съм лош човек, защо да падам на нивото на лошите хора? Преди съм го правил и след това съм съжалявал. Сега се опитвам да разрешавам всичко в себе си.
_________________________________________________________________________________


Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю следващия четвъртък, 2 ноември. Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.