"Турция представя..." (75): нови есенни сериали по StarTV

октомври 03, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 3 октомври, и продължава новият сезон на рубриката ни "Турция представя...". В новите ѝ издания ви запознаваме в пълни подробности с новите сериали в южната ни съседка, част от новия телевизионен сезон 2017-2018 г. В четвъртото за сезона и седемдесет и пето подред се спираме на новите проекти на StarTV - "Черна перла" (Siyah Inci), "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Тайните на живота" (Hayat Sirlari). Да започваме! 

"Черна перла" (Siyah Inci) - всеки четвъртък от 20.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: Gold Film
продуцент: Фарук Тургут
режисьор: Ерол Йозлеви
сценарист: Йекта Торун
актьорски състав: Ханде Ерчел, Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта"), Берк Хакман, Нериман Уур, Хюсеин Авни Данял ("Времето лети"), Бурак Алтай, Йешим Бюбер, Мехмет Мехмедоф, Мелис Сезен, Чаала Демир и други
сюжет: Кенан (Толгахан Сайъшман) и Хазал (Ханде Ерчел) са двама млади влюбени, живеещи в малко крайбрежно село. Единствената им мечта е да се оженят. Но бащата на Хазал - Халил, е против връзката им. Според Халил Кенан е обикновен рибар, който не може да осигури добро бъдеще на дъщеря му. Но Кенан, намирайки изключително рядка черна перла на дъното на морето, му доказва, че не е такъв. Вурал Демироулу (Берк Хакман) е злодеят в историята. В най-неочаквания момент се събужда от собствения си кошмар, в който живее, и пречи на щастливия край на приказката за Черната перла. 
_____________________________________________

"Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) - скоро:
жанр: драма
продуцентска компания: ANS
продуценти: Абдуллах Оуз, Еврен Оуз, Селен Севиген и Маймут Кайъмту
режисьор: Абдуллах Оуз
сценарист: Ахмет Саатчиоулу
актьорски състав: Кадир Доулу ("Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем"), Мелиса Сьозен ("Златната клетка"), Мустафа Уурлу, Исмаил Демирджи, Мехрнуш Есмаеилпур, Гьокчен Билге Чифтчи и други
сюжет: Феррух (Мустафа Уурлу) извършва убийство, но вината поема Озан (Кадир Доулу). Така той лежи години в затвора и не разбира, че половинката му Йешим (Мелиса Сьозен) му е родила дъщеря на име Зейно (Гьокчен Билге Чифтчи). След изтичането на присъдата му Озан излиза на свобода и единственият лъв светлина в живота му е именно Зейно, за която научава. Тя обаче е болна и има нужда от спешна трансплантация на костен мозък. Така Озан отново извършва престъпление, но този път - жертвайки се за живота на дъщеря си, която е неговият втори шанс. 
_____________________________________________

"Тайните на живота" (Hayat Sirlari) - скоро:
жанр: драма
продуцентска компания: Most Production
продуцент: Гюл Оуз
режисьор: Мурат Джан Оуз
сценарист: Махинур Ергун
актьорски състав: Хазар Ергючлю ("Север-Юг" и "Кварталът на богатите"), Екин Коч ("Великолепният век: Кьосем"), Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче"), Деврим Якут, Оглун Токер ("Справедливостта на Кара") и други
сюжет: тайни от миналото, пазени дълги години, един ден биват разкрити и избухват като бомби в щастливото семейство Кузгун. Ще станем свидетели на трогателната тайна любовна история на Бурак (Екин Коч) и Сехер (Хазар Ергючлю) и на привидно перфектното семейство Кузгун. Те ще бъдат дотолкова притиснати от живота, че любовта им ще се превърна в омраза, спокойствието - в заплаха, уважението - в презрение. Само за миг животът им ще се преобърне напълно. 
__________________________________________

Освен "Черна перла" (Siyah Inci), "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Тайните на живота" (Hayat Sirlari), по StarTV продължава излъчването на "Обещание" (Soz) всеки понеделник, "Пълнолуние" (Dolunay) всеки вторник, "Кръг" (Cember) всяка сряда, "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) всеки петък, "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari) всяка събота и "Светулка" (Atesbocegi) всяка неделя.


Това беше всичко за тази седмица от "Турция представя..."! Очаквайте следващото пето за сезона и седемдесет и шесто подред издание следващия вторник, 10 октомври. Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

1 коментар:

Анонимен каза...

Не смятате ли че нивото на турските сериали оадна драстично в последно време или поне на тези които излъчват телевизиите тук, например Сега и Завинаги въобще не е сериал за праймтайм, изключително посредствен и неоригинален и това замести хитовия Кьосем. Защото Кьосем въпреки че постигаше ниски рейтинги в Турция е една наистина качествена, добре замислена и интересна история, а дори не завършиха първи сезон. Имате ли информация дали въобще някога ще продължи и ще се излъчи ли втори?

Предоставено от Blogger.