"Турски награди 2017": най-добрата екранна двойка от сериал за 2017-а е Елчин Сангу-Баръш Ардуч

Петък е, 13 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към петата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата екранна двойка от сериал в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха близо 450 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрата екранна двойка от турски сериал за 2017 г. е Елчин Сангу-Баръш Ардуч! Актьорите, изпълнили главните роли в хита "Любов под наем" (Kiralik Ask), събраха 25.57% (112 гласа).
На второ място, с минимална разлика, застават Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит. За екранната двойка от драмата "Черна обич" (Kara Sevda) своя вот дадоха 24.89% (109 гласа). 
Третата позиция е заета от двойката Йозге Гюрел-Джан Яман, оглавяващи романтичната комедия "Пълнолуние" (Dolunay). За тях гласуваха 10.27% (45 гласа). 

На четвърто място са Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту от "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) с 5.02% (22 гласа). Петата позиция e заета от Аслъ Енвер и Йозджан Дениз от "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) с 4.34% (19 гласа). Бенсу Сорал и Чаатай Улусой от "Отвътре" (Icerde) и Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч от "Мерием" (Meryem) си поделят шесто място с по 4.11% (по 18 гласа). Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ от "Стая 309" (№: 309) са на седма позиция с 3.20% (14 гласа). Енгин Акюрек и Фахрие Евджен от "До живот" (Olene Kadar) са на осмо място с 2.97% (13 гласа). На девета позиция застават Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан от "Сърцебиене" (Kalp Atisi) с 2.74% (12 гласа). Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели заемат десето място с 2.51% (11 гласа). Единадесета позиция си делят Бурджу Бириджик и Биркан Сокуллу от "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и Бергюзар Корел и Халит Ергенч от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) с по 2.28% (по 10 гласа). Дванадесети са Хазал Кая и Бурак Дениз от "Нашата история" (Bizim Hikaye) са с 1.37% (6 гласа). Четири двойки си поделят тринадесето място - Нилай Дениз и Сечкин Йоздемир от "Светулка" (Atesbocegi), Еркан Петеккая и Сонгюл Йоден от "Извън протокола" (Kayitdisi), Дениз Чакър и Октай Кайнарджа от "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO) и Джесика Мей и Толга Менди от "Новата булка" (Yeni Gelin), с по 0.68% (по 3 гласа). Фарах Зейнеп Абдуллах и Метин Акдюлгер от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и Керем Бюрсин и Лейля Лидия Туутлу от "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) си поделят четиринадесета позиция с по 0.46% (по 2 гласа). Петнадесето място си поделят три двойки - Ханде Ерчел и Толгахан Сайъшман от "Черна перла" (Siyah Inci), Серен Шириндже и Юсуф Чим от "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) и Хазал Филиз Кючюккьосе и Джейхун Менгироулу от "Сън" (Ruya), с по 0.23% (по 1 глас). Последни остават Селин Шекерджи и Шюкрю Йозйълдъз от "Пастирска звезда" (Coban Yildizi), Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой от "Войник" (Savasci) и Алмила Ада и Берк Атан от "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari) с по 0% (0 гласа). 

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ШЕСТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ТУРСКИ АКТЬОР-ВЕТЕРАН! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - АХМЕТ МЮМТАЗ ТАЙЛАН ОТ "ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА", МУСА УЗУНЛАР ОТ "ПОЙРАЗ КАРАЙЕЛ", ТАМЕР ЛЕВЕНТ ОТ "СМЕЛИ И КРАСИВИ", НЕРГИЗ КУМБАСАР ОТ "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ", ИПЕК БИЛГИН ОТ "ИСТАНБУЛСКА БУЛКА", СУМРУ ЯВРУДЖУК ОТ "СТАЯ 309", МЕНДЕРЕС САМАНДЖЪЛАР ОТ "ПАСТИРСКА ЗВЕЗДА", ЧЕТИН ТЕКИНДОР ОТ "ОТВЪТРЕ" И НИХАЛ КОЛДАШ ОТ "ОТВЪТРЕ".

2 коментара:

Анонимен каза...

Мисля, че трябва да добавите Сабина Тозия от „ВВ” и „ЕДХО”, както и Гюлер Октен от „Листопад”, „Черни пари и любов” и „Сълзите на Дженнет”.

Анонимен каза...

Хюлия Авшар от Кьосем.

Предоставено от Blogger.