"Турски награди 2017": най-добрата романтична комедия за 2017-а е "Пълнолуние" (Dolunay)

Петък е, 6 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата романтична комедия в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха близо 250 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрата турска романтична комедия за 2017 г. е "Пълнолуние" (Dolunay)! Сериалът на StarTV с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман, излъчващ се всяка вторник вечер, събра 48.02% (109 гласа). 
На второ място застава най-гледаният сериал на ShowTV в момента - "Новата булка" (Yeni Gelin). За романтичната комедия с участието на Джесика Мей и Толга Менди своя вот дадоха 25.55% (58 гласа). 
Третата позиция е заета от започващата утре в България романтична комедия и излъчващата се всяка сряда вечер по турската FOX - "Стая 309" (№: 309). Сериалът с участието на Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ събра 10.13% (23 гласа). 


На четвърто място е романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) на ShowTV с 8.37% (19 гласа). Петата позиция e заета от "Светулка" (Atesbocegi) на StarTV с 3.08% (7 гласа). "Подай ръка, любов" (Ver Elini Ask) на KanalD е на шесто място с 2.64% (6 гласа). Младежката комедия на StarTV "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) е на седма позиция с 1.32% (3 гласа). И на последно осмо място е "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) с 0.88% (2 гласа).  


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРА ДВОЙКА ОТ ТУРСКИ СЕРИАЛ! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БУРДЖУ БИРИДЖИК И БИРКАН СОКУЛЛУ, БУРЧИН ТЕРЗИОУЛУ И ИЛКЕР КАЛЕЛИ, АЙЧА АЙШИН ТУРАН И ФУРКАН ПАЛАЛЪ, БЕРГЮЗАР КОРЕЛ И ХАЛИТ ЕРГЕНЧ, ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ И ДЖАН ЯМАН, НЕСЛИХАН АТАГЮЛ И БУРАК ЙОЗЧИВИТ, ТУБА БЮЮКЮСТЮН И КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ, ХАНДЕ ЕРЧЕЛ И ТОЛГАХАН САЙЪШМАН, НИЛАЙ ДЕНИЗ И СЕЧКИН ЙОЗДЕМИР, ЕЛЧИН САНГУ И БАРЪШ АРДУЧ, АСЛЪ ЕНВЕР И ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ, ЕРКАН ПЕТЕККАЯ И СОНГЮЛ ЙОДЕН, ФАРАХ ЗЕЙНЕП АБДУЛЛАХ И МЕТИН АКДЮЛГЕР, ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР И ФУРКАН ПАЛАЛЪ, СЕЛИН ШЕКЕРДЖИ И ШЮКРЮ ЙОЗЙЪЛДЪЗ, ХАЗАЛ КАЯ И БУРАК ДЕНИЗ, БЕРК ОКТАЙ И ЙЪЛДЪЗ ЧААРЪ АТИКСОЙ, ДЕНИЗ ЧАКЪР И ОКТАЙ КАЙНАРДЖА, КЕРЕМ БЮРСИН И ЛЕЙЛЯ ЛИДИЯ ТУУТЛУ, ЕНГИН АКЮРЕК И ФАХРИЕ ЕВДЖЕН, СЕРЕН ШИРИНДЖЕ И ЮСУФ ЧИМ, БЕРК АТАН И АЛМИЛА АДА, ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ И ДЖЕЙГУН МЕНГИРОУЛУ, ЧААТАЙ УЛУСОЙ И БЕНСУ СОРАЛ, ЙОЙКЮ КАРАЙЕЛ И ГЬОКХАН АЛКАНА И ДЖЕСИКА МЕЙ И ТОЛГА МЕНДИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 13 ОКТОМВРИ, ГЛАСУВАЙКИ В АНКЕТАТА ВДЯСНО! ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

4 коментара:

Анонимен каза...

Защо в анкетата няма да участват Елчин Сангу и Баръш Ардуч,при положение че там са Бурак Йозчевик и Неслихан Атагюл Доулу.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Вече участват, благодарим за корекцията.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Керем Бурсин и Лейля!

Анонимен каза...

Керем Бурсин и Лейля!

Предоставено от Blogger.