"Турските актьори 24/7" (137): от 11 до 17 септември 2017 г.

септември 17, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 17 септември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 11 до 17 септември 2017 г., научавате сега от издание №137 от "Турските актьори 24/7"!

1) Кадир Доулу се завръща на екран! Един от най-харесваните турски актьори ще оглави новата драма на StarTV "Изкупление" (Kefaret). Това стана ясно от промо-тийзъра на новия телевизионен сезон 2017-2018 г. на канала. Екранна партньорка на Кадир, познат в България от "Малки тайни", "Две лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем", ще бъде известната Мелиса Сьозен. Чаровната актриса за последно взе специално участие във втория сезон на "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). Ключова роля ще вземе и Мустафа Уурлу от "Отвътре" (Icerde). "Изкупление" ще бъде римейк на корейския сериал "Две седмици" (Two Weeks). Следете ни за повече информация около старта му!

2) Буура Гюлсой е сценаристът на новия филм "Остани до мен" (Yanimda Kal) с участието на Елчин Сангу и Баръш Ардуч! Изключително популярният актьор от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" ще видим в нова светлина зад кадър - като сценарист. Актьорът, снимал се за последно в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), отдавна се подготвяше за новото си начинание и неведнъж е споделял, че иска да се реализира и зад камера. Напомняме, че снимките на "Остани до мен" вече започнаха и премиерата на филма по кината се очаква съвсем скоро.

3) Промяна в актьорския състав на новия сериал "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! Бурчин Терзиоулу, която трябваше да изиграе главната роля в новия проект на Ay Yapim, е разтрогнала договора си в последния момент и е напуснала екипа по неясни причини. На нейно място идва Гьокче Бахадър, позната от "Листопад" и снимала се за последно в първия сезон на "Име-легенда" (Adi Efsane). Слуховете гласят, че причина за напускането на Бурчин е именно присъединяването на Гьокче, с която преди години половинката на Терзиоулу - Илкер Калели, изживя връзка. В главните роли в "Малки убийства" ще видим още Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг"), Аслъхан Гюрбюз ("Великолепният век: Кьосем"), Тюлин Йозен ("Памуковата принцеса" и "Великолепният век: Кьосем"), Мерт Фърат ("1001 нощ" и "Отмъщението"), Йълдърай Шахинер, Селим Байрактар ("Великолепният век") и Ферит Актуу ("Мечтатели").

4) Бурак Тозкопаран с нова роля! Изключително популярният млад актьор от "Твоят мой живот" (Paramparca) ще вземе участие в третия сезон на хитовата драма "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler). Той ще влезе в образа на комисар Али. Освен него, в актьорския състав на проекта се включва още и Таянч Айайдън. Актьорът, познат от "Завръщане" (Sila) и участвал за последно в "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), ще гледаме като Еждер. Третото ново попълнение е младата актриса Хазал Бенли, снимала се допреди три месеца в "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek). Новият сезон на "Оскърбени цветя" започва на 18 септември по ATV.

5) "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) в Прага, Чехия! Снимачният екип на хитовата драма от няколко седмици е в чешката столица, за да заснеме първия епизод от новия ѝ сезон. Сред локациите, които са избрали за снимки, са емблематични за града места като площада в Стария град, Вацлавския площад, Златната уличка и Астрономическия часовник. В новия сезон актьорите, изпълняващи главните роли, са с променени визии. Аслъ Енвер е с нова прическа на бретон, а Йозджан Дениз е побелял. Вижте трейлъра към втория сезон, започващ на 22 септември по StarTV, от тук!

6) Енгин Акюрек с нов филм! Един от най-известните и харесвани турски актьори ще изиграе главната роля в кино-лентата "Децата са поверени на теб" (Cocuklar Sana Emanet). Любимецът от "Пепел от рози" ще изиграе ролята на Керем - архитект, опитващ се да преодолее травмата си от катастрофа. Продуценти са Avsar Film, а режисьор - Чаан Ърмак. Актьорският състав ще допълнят Шериф Сезер ("Черна роза"), Хилял Алтънбилек ("Черна роза"), Бирсен Дюрюлю ("Малки жени", "Златната клетка" и "Памуковата принцеса"), Осман Алкаш ("Времето лети") и други. Снимките ще започнат на 25 септември. Визията, с която видяхме Енгин Акюрек в промото към новия сезон на KanalD - с мустаци, е именно заради ролята му във филма.

7) Излезе афишът към дългоочаквания филм "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai)! На преден план се виждат актьорите, изпълняващи главните роли в него - мега-звездите Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") и Мерием Узерли ("Великолепният век"). Участие в кино-лентата на Limon Yapim взимат още известни актьори - Халюк Билгинер ("Езел"), Муса Узунлар ("Пепел от рози"), Мерич Аджеми ("Кварталът на богатите"), Селим Байрактар ("Великолепният век"), Гюнай Караджаоулу ("Огнено сърце") и други. Премиерата по турските кина е на 13 октомври.

8) Ръза Коджаоулу се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, познат у нас от "Езел", "Север-Юг" и "Справедливостта на Кара", ще вземе участие в новия сериал на Ay Yapim "Пропаст" (Çukur)! Именно това е проектът, който бе с работно заглавие "Арас" (Aras) и е с участието на Арас Булут Ийнемли ("Времето лети" и "Великолепният век") и Дилян Чичек Дениз в главните роли. Освен Ръза Коджаоулу, в новия сериал на ShowTV участие ще вземе младият актьор Кубилай Ака, станал известен след като изигра ключов персонаж в първия сезон на историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin).

9) Гайе Тургут с нова роля! Известната млада актриса напусна екипа на най-гледания дневен сериал "Прости ми" (Beni Affet), излъчващ се в България всеки делничен ден от 14.30 часа по НоваТВ, за да се присъедини в каста на хитовата военна драма "Войник" (Savasci)! Героинята на Гайе се казва Чийдем Темен и ще я видим довечера от 20.00 часа по FOX в тринадесетия епизод на сериала. Напомняме, че във "Войник" главните роли са поверени на Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой. Продуценти са Limon Film.

10) Синем Кобал е трябвало да си партнира с Къванч Татлъту! Наскоро стана ясно, че главната роля в новия сериал на ShowTV "Отвъд нощта" (Gecelerin Otesi) е била предложена първоначално на най-известния турски актьор, познат у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето". След като продуцентите не успели да се договорят с мега-звездата, предложили главната роля на младия Биркан Сокуллу. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", главната актриса в проекта пък ще бъде Синем Кобал. По последна информация тя приела да участва именно заради Къванч Татлъту. Когато разбрала, че всъщност ще си партнира с Биркан Сокуллу, останала с пръст в устата. Синем ще получава по 40 000 хонорар седмично.

11) Алина Боз стана модел! Младата надежда на турското кино, придобила световна популярност след ролята си на Хазал в "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро засне фото-сесия за колекцията "есен-зима 2017-2018" на известния коафьор Уур Алевйълмаз. Снимките се осъществиха в клуб по конна езда в Истанбул. Всички бяха впечатлени от визията на Алина и я оприличиха с Мерием Узерли. Напомняме, че отскоро Боз се снима с главна роля в новата драма на KanalD "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi), която започва на 23 септември по KanalD!

12) Елчин Сангу с изявление относно новия си филм "Остани до мен" (Yanimda Kal) и новия си сериал "Гюлизар" (Gulizar)! Наскоро една от най-известните турски актриси, класирала се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", сподели пред журналисти следното: "И двамата с Баръш (Ардуч) сме много развълнувани. За мен е предимство да се снимам отново с него. Ще направим всичко възможно, за да се различават новите ни герои от предишните. Това е целта ни. Относно "Гюлизар" - няма да развалям изненадата". Усилено се говори, че екранен партньор на Елчин в сериала ѝ ще бъде Буура Гюлсой.

13) Ханде Ерчел стана танцьорка! Младата надежда на турското кино наскоро стана рекламно лице на известна марка и засне новата ѝ реклама. Именно тя изискваше от Ханде, станала известна след участията си в "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), да покаже своите танцови умения в провокативен външен вид. Вижте видео зад кадър с танца на Ханде от тук! Напомняме, че на 28 септември по StarTV започва нейният нов сериал, в който ще си партнира с Толгахан Сайъшман - "Черна перла" (Siyah Inci).

14) Гизем Караджа се омъжи! Две години след началото на връзката им, известната актриса от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" и половинката ѝ Кемал Екмекчи сключиха брак. Сватбената церемония се състоя в тузарския комплекс Nikki Beach в Бодрум. Напомняме, че двамата се сгодиха през май месец тази година. Един от свидетелите на двойката бе Керимджан Дурмаз. Вижте видео от сватбата от тук! Пожелаваме на Гизем и съпругът ѝ дълъг и щастлив семеен живот!

Свързано изображение
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 септември, ще бъде финализиран брой №177 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 19-ти, започва новият №178, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 19 септември, ще бъде публикувано второто за сезона и седемдесет и трето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на FOX - "Извън протокола" (Kayitdisi), "Нашата история" (Bizim Hikaye) и "Жена" (Kadin). В сряда, 20 септември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 21 септември, идва ред на интервю с актьора от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil Kosem) Екин Коч. В петък, 22 септември, ще стане ясно кое е най-доброто дете-актьор за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 23 септември, предстои вторият за сезона и тридесет и осми подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 16 до 22 септември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 24 септември, идва ред на издание №138 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 22 септември, започва гласуването в третата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра турска телевизия за 2017 г.!

3 коментара:

Анонимен каза...

На нколко места четох, че Гьокче е подписала след като Бурчин е разтрогнала договора си. Не мисля, че това е причината да се оттегли от проекта. Жалко много повече ми допада Бурчин отколкото Гьокче Бахадър. Студена и антипатична ми е до крайна степен.

Анонимен каза...

8. çukur е яма

9. героинята на Гайе е лейтенант Чийдем

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
В си признавам, че съм крайно пристрастен и Бурчин ми е сред любимите актриси. Но още когато разбрах, че ще се снима в сериал с продуценти Ay Yapim и сценарист Мерич Аджеми, не можах да се зарадвам. Нито харесвам тази продуцентска компания, нито тази сценаристка. Така че лично според мен се получи по-добре като няма да участва.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Благодарим за корекциите!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.