"Турски награди 2017": най-добрата телевизия за 2017-а е StarTV

септември 29, 2017
Петък е, 29 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към третата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата телевизия в южната ни съседка за годината. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрата турска телевизия за 2017-а е StarTV! Каналът за трета поредна година печели в тази категория и за него гласуваха цели 58.59% (75 гласа) от всички анонимни потребители, включили се във вота. 
На второ място застава KanalD. За нея своя глас дадоха 15.63% (20 гласа). 
Третата позиция е заета от FOX. За нея гласуваха 12.50% (16 гласа).

На четвърто място се класира ShowTV със 7.81% (10 гласа). Петата позиция е заета от ATVс 5.47% (7 гласа). 

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ЧЕТВЪРТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРА РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ПОДАЙ РЪКА, ЛЮБОВ" (VER ELINI ASK), "ЖИВОТЪТ ПОНЯКОГА Е СЛАДЪК" (HAYAT BAZEN TATLIDIR), "ПЪЛНОЛУНИЕ" (DOLUNAY), "СВЕТУЛКА" (ATESBOCEGI), "НОМЕР: 309" (№: 309), "КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ВЛЮБЕНИЯТ?" (SEVEN NE YAPMAZ), "ЛЮБОВТА НЕ РАЗБИРА ОТ ДУМИ" (ASK LAFTAN ANLAMAZ) И "НОВАТА БУЛКА" (YENI GELIN), ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 6 ОКТОМВРИ, ГЛАСУВАЙКИ В АНКЕТАТА ВДЯСНО! ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

3 коментара:

Анонимен каза...

Имате ли повече информация за сериала "Фатих"? Нали имаше
Пак по Канал Д преди време друг сериал "Фатих", който обаче се
Провали. За същата история ли ще бъде сериала или ще е
Нещо друго

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Сериалът ще бъде исторически и ще представя същата история, да. За главната женска роля - на Чичек хатун, досега се спекулираха доста имена. За последно - това на Седа Бакан. Следете ни за повече информация!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Най-добрата турска телевизия е Star TV,а най-добрата българска-Нова ТВ!

Предоставено от Blogger.