"Турските актьори 24/7" (133): от 14 до 20 август 2017 г.

август 20, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 20 август, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 14 до 20 август 2017 г., научавате сега от издание №133 от "Турските актьори 24/7"!

1) Чаатай Улусой с нов сериал! Един от най-известните турски актьори, когото у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", се завръща на екран в първия турски сериал, който ще се излъчва на световноизвестната интернет-платформа Netflix! Самит Чаатай сподели това с феновете си в социалните мрежи преди няколко дни. Проектът ще бъде фентъзи, като главният герой - този на Улусой, ще притежава супер-сили и заедно с приятелите си ще влезе в битка за спасяването на Истанбул от надвесилата се над града заплаха. Актьорът, снимал се за последно в закупената у нас криминална драма "Отвътре" (Icerde), е подписал договор с Netflix през май т. г. Световната премиера на мащабния сериал се очаква през 2018-a.

2) Започнаха снимките на новия сериал на FOX с участието на Еркан Петеккая в главната роля! Освен това станаха ясни и екранните партньорки на мега-звездата от хитовете "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" в новия проект - актрисите Сонгюл Йоден ("Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги") и Долунай Сойсерт ("Тайни"). Дългоочакваният и обещаващ сериал е продуциран от "Red Arrow Entertainment" с режисьор Джевдет Мерджан ("Гордата Аси", "Огнено сърце" и първия сезон на "Твоят мой живот") и сценаристи Шахин Алтуу и Джанер Гюлер. Все още не е ясно заглавието, под което ще върви. Очаква се да започне в ефир през есента.

3) Илкер Калели се завръща! Изключително популярният актьор от "Тайни" и "Пойраз Карайел", спечелил приза "Най-добър актьор" на наградите "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) през 2016 г., ще изненада милионите си фенове с нов интернет-сериал. Обещаващият проект е с работно заглавие "Самоубиец" (Intiharci), като се очаква да започне през 2018 г. на интернет-платформата PuhuTV, излъчила през изминалата пролет феномена със Серенай Саръкая "Фи" (Fi). Сценаристи на интернет-сериала ще бъдат Башар Башаран и Емре Йоздюр. Към момента Илкер е подписал договор за участие в 13 епизода с продължителност от по 60 минути. Търси се новата му екранна партньорка.

4) Берк Атан се завръща на екран! Един от най-харесваните млади турски актьори, станал световноизвестен през 2015-а след участието си в младежкия хит "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), ще изиграе главната роля в новата драма "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari). Екранната партньорка на Берк ще бъде младата Алмила Ада, придобила популярност, след като през изминалата пролет взе главна роля в първия сезон на "Име-легенда" (Adi Efsane). Поредицата ще бъде продуцирана от Surec Film и режисирана от Садуллах Джелен ("Дъщерите на Гюнеш"). Кастът ще бъде допълнен от силни имена като Есра Ронабар ("Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса"), Гюлер Йоктен ("Листопад" и "Черни пари и любов") и Али Ипин. Все още не е ясно по коя телевизия ще се излъчва сериалът.

5) Екин Коч се завръща на екран! Изключително популярният млад актьор, чиято звезда изгря преди четири години в хита "Ще ти споделя една тайна" (Sana Bir Sir Verecegim) и когото в момента гледаме у нас като султан Ахмет в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), ще участва с главна роля в един от новите сериали на KanalD през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. Проектът е с работно заглавие "Смъртта на баща ми" (Babamin Kozasi) и ще бъде създаден от Most Production с продуцент Гюл Оуз и сценарист Махинур Ергун. Освен Екин, в обещаващата драма участие ще вземе и актьорът-ветеран Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче").


6) Нови попълнения в актьорския състав на втория сезон на "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin)! В драмата, която се завръща в ефира на StarTV с нови епизоди съвсем скоро, се включват двама изключително популярни актьори - Мурат Айген, познат у нас от "Кварталът на богатите" и снимал се за последно в "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), и ветеранът Тамер Левент, участвал през последните два сезона в "Отново любов" (Ask Yeniden) и "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). Напомняме, че главните роли в "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) изпълняват звездите Йозджан Дениз и Аслъ Енвер. 

7) Скандал в социалните мрежи предизвикаха снимките от новата фото-сесия на известната турска актриса Бурчин Терзиоулу! Наскоро в интернет-пространството изтече снимка, която шокира милионите фенове на красавицата по света, защото на нея тя изглеждаше неузнаваема и с видими корекции - от пластичен хирург и Фотошоп. Впоследствие, след скандал в Twitter, се оказа, че снимката на Бурчин е редактирана с програма от нейна недоброжелателка и фенка на половинката ѝ Илкер Калели, която отправи към нея посланието: "В този вид дори любимият ви не би ви познал". Актрисата от "Езел" и "Милост", снимала се за последно във феномена "Пойраз Карайел", отговори с чувство за хумор на отправените нападки, в типичния си стил. Обработения вид на Бурчин до истинския ѝ от последната ѝ фото-сесия можете да видите вдясно!

8) Туба Бююкюстюн за първи път заснета заедно с новия си любим Умут Евирген! Преди няколко дни най-известната и харесвана турска актриса бе забелязана от папараци да закусва заедно със своя скандален нов приятел, който преди два месеца нападна журналисти и бива съден за това свое провинение, в заведение в истанбулския квартал Нишанташъ. На излизане от ресторанта Умут, очакващ присъдата си, забеляза снимащите ги репортери и изпадна в ужас, възкликвайки: "Сега изгоряхме!", след което Туба се обърна с гръб към обективите, но вече бе късно. Напомняме, че Бююкюстюн се разведе с бившия си съпруг Онур Сайлак. За последно тя се снима в драмата, закупена в България - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel).

9) Мерве Болуур и Мурат Далкълъч официално се развеждат! От дълго време насам се спекулира, че една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка се е разделила, като сега има повече яснота по въпроса от първо лице. Наскоро известният певец Мурат Далкълъч сподели в профилите си в социалните мрежи следното изявление: "Със съпругата ми Мерве Болуур, с която през последните години изживяхме голяма любов, се опитахме да спасим брака си, но в крайна сметка взехме решение да се разведем. Моля за уважение от всички в този сложен и неприятен за нас период. Със съпругата ми се разделяме по напълно познати причини, които изпитват всички развеждащи се двойки, и всички изтекли в медиите информации за скандали и т. н. не са верни. Мерве, благодаря ти от цялото си сърце за стотиците щастливи дни, които преживяхме заедно!".

10) Аслъ Енвер и Мурат Боз се женят! Една от най-популярните светски двойки в южната ни съседка е решила да направи своите отношения официални, сключвайки брак. По последна информация семейството на известния певец ще отиде да поиска ръката на Аслъ от нейното съвсем скоро, след като мине големият мюсюлмански празник Курбан Байрам. Двамата планират сватбата си през лятото на следващата 2018-а година. Напомняме, че Мурат и Аслъ се запознаха и влюбиха в края на 2015 г. на снимачната площадка на първата част от хитовия филм "Моят брат" (Kardesim Benim) с Бурак Йозчивит. През изминалите месеци бяха за кратко разделени, но бързо се събраха отново заедно, явно по-влюбени от всякога, щом са решили да се оженят.

11) Ще се завърне ли Берен Саат на екран през новия сезон? Отскоро една от най-известните турски актриси буквално разиграва продуценти и телевизии с това, че не може да реши в кой проект да вземе участие. За последно името ѝ се спрягаше за новата драма "Казино" (Gazino), като беше почти сигурно, че ще участва в нея. През последните няколко дни обаче има "ново 20"! Все по-усилено се говори, че Берен ще изиграе главната роля в новия интернет-сериал на PuhuTV с участието на Илкер Калели, за който информирахме в новина №3. Берен била привлечена от това предложение, тъй като проектът ще започне по-късно през новия сезон и ще бъде само с 13 епизода от по 60 минути. Говори се, че Джансу Дере също изявила желание да се снима в новия интернет-сериал. Следете ни за повече подробности!

12) Пореден удар за Туба Бююкюстюн! УНИЦЕФ се отказа от партньорството си с най-известната турска актриса, след като тя се разведе със своя съпруг Онур Сайлак след 6-годишен брак и изживява тайна връзка със скандалния и съден Умут Евирген. Според приближени до световната благотворителна кампания предишният престиж на Туба вече го няма след всички скандали, в които се забърка. Именно заради това и вече не е подходяща за представител на УНИЦЕФ и посланик на добра воля. По последна информация на нейно място застава друга изключително известна турска актриса - Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите").

13) Къванч Татлъту с нов филм! Най-популярният и харесван турски актьор съвсем скоро ще заснеме нов игрален филм, тъй като е подписал договор с американски продуценти. В търсене на негова екранна партньорка американците се спрели на световноизвестната Кейти Холмс. Отправяйки ѝ предложение за участие в проекта, американската звезда отказала, след като казала, че не знае кой е Къванч Татлъту. Наскоро турският актьор бе забелязан в голям истанбулски търговски център и на въпросите на журналистите как ще коментира факта, че Кейти Холмс не знае кой е той, отговори: "Това не е важно. Не искам да говоря по този повод. Бързам", очевидно със засегнато его...

14) Мерием Узерли остана сама. Актрисата с германски произход, придобила световна слава след участието си като Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), наскоро засне фото-сесия за септемврийския брой на турското издание на списание "Elle". В интервюто, което даде за него, Мерием сподели, че изпитва увлечение към мъж, но че все още няма нищо сериозно. Тя разкри, че бързо отваря сърцето си за хората и че бързо бива ранявана по тази причина. Напомняме, че преди три месеца Узерли се раздели с досегашния си приятел Алп Йозджан. По последна информация Мерием няма да вземе участие в третия сезон на "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). 

15) Освен "Малки убийства" (Kucuk Cinayetler), продуцентската компания Ay Yapim подготвя още един нов сериал през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.! Той е със заглавие "Арас" (Aras), като вече е ясно кои звезди ще изиграят главните роли в него. Арас Булут Ийнемли, познат у нас от "Времето лети" и "Великолепният век" и снимал се за последно в криминалния хит "Отвътре" (Icerde), и Дилян Чичек Дениз, известна от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), са подписали договори за участие в проекта. "Арас" ще направи премиерата си в ефира на ShowTV най-късно през октомври.

16) Днес, 20 август, любимата турска звезда на България за 2017 г. Неслихан Атагюл празнува своя 25-ти рожден ден! Младата актриса от хитовете "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич" отпразнува личния си празник няколко дни по-рано в голяма компания и сред най-близките си приятели и роднини. Причина за по-ранното празнуване на рождения ден на Атагюл е сватбата на най-малкия брат на нейната половинка Кадир Доулу - Дениз Доулу, която ще се състои именно днес. Пожелаваме на Неслихан много успехи в професионален и личен план!

17) Ибрахим Челиккол се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, когото у нас сме гледали в хитовете "Ифет", "Черни планини" и "Милост", наскоро е подписал договор за участие в новия сериал "Дадох ти сърцето си" (Sana Kalbimi Verdim), който ще бъде част от новия телевизионен сезон на KanalD! В обещаващата нова драма с продуценти D Yapim Ибрахим, снимал се за последно преди година в "Гордиев възел" (Kordugum), ще си партнира с известната актриса Бирдже Акалай, участвала допреди половин година в младежкия хит "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir). Сценаристи на проекта ще бъдат известните Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат.

Резултат с изображение за atesbocegi
18) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 21 август, ще бъде финализиран брой №173 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 22-ри, започва новият №174, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 24 август, ще можете да прочетете четвъртото за сезона и четиридесет и четвърто подред "Двойно интервю", което ще бъде с двойката от летния хит "Светулка" (Atesbocegi) Нилай Дениз и Сечкин Йоздемир. И в неделя, 27 август, идва ред на брой №134 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

Като че ли американския проект на Каванч пропадна.

Анонимен каза...

А пък този другият щял да се прави на Батман и Зеления стършел :D:D:D

Анонимен каза...

Хазар Ергючлю ще партнира на Екин Коч, но са избрали друго име на сериала. Тайните на живота или нещо от този род.

Предоставено от Blogger.