"Турските актьори 24/7" (132): от 7 до 13 август 2017 г.

август 13, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 13 август, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 7 до 13 август 2017 г., научавате сега от издание №132 от "Турските актьори 24/7"!

1) Бурчин Терзиоулу се завръща на екран! Една от най-известните и харесвани турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Милост", наскоро подписа договор с продуцентската компания Ay Yapim за участие в новия ѝ сериал с работно заглавие "Малки убийства" (Kucuk Cinayetler). По последна информация красавицата, снимала се за последно преди пет месеца във феномена "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще си партнира с още три популярни турски актриси. Сред спекулираните имена са тези на Фунда Ерийт и Бурджу Бириджик. Сценарият ще бъде поверен на Мерич Аджеми, работила за последно по "Любов под наем" (Kiralik Ask), а режисурата - на Али Билгин, заснел доскоро "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). Очаква се обещаващият проект, който ще бъде тип "Големи малки лъжи" (Big Little Lies), да започне в началото на новия сезон 2017-2018 г. в ефира на StarTV! 

2) След изключителния успех на драмата "Майка" (Anne), продуцентската компания MedYapim подготвя нова адаптация на японски сериал. Едноименната турска версия на драмата "Жена" (Women) или "Kadın" ще бъде оглавена от младата актриса Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал". Обещаващият проект ще започне през октомври в ефира на FOX, като вече е ясно кой ще бъде екранният партньор на красавицата, снимала се за последно с главна роля в хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) и със специално участие в първите епизоди на интернет-феномена "Фи" (Fi) - Джанер Джиндорук. Актьорът, когото у нас познаваме от "Листопад" и когото предстои да гледаме във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), ще изиграе ролята на Сарп. Сценарист ще бъде Ханде Алтайлъ, а режисьор - Мерве Гиргин. Третата главна роля ще бъде поверена на Бену Йълдъръмлар ("Листопад" и "Другите отчаяни съпруги").

3) След като в края на изминалия телевизионен сезон 2016-2017 г. приключиха всички сериали на Ay Yapim - "Отвътре" (Icerde), "Черна обич" (Kara Sevda), "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) и "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), компанията предстои да започне няколко нови проекта с началото на новия 2017-2018 г. Освен "Малки убийства" (Kucuk Cinayetler), за който писахме в новина №1, се подготвя и драма, в която главните роли ще бъдат поверени на младите звезди Арас Булут Ийнемли и Мелиса Аслъ Памук. Напомняме, че актьорът за последно се снимаше в "Отвътре", а актрисата - в "Черна обич". Очевидно и двамата са решили да продължат да работят с Ay Yapim. Повече подробности около проекта очаквайте скоро!

4) Фахрие Евджен не се отделя от Бурак Йозчивит! Известната актриса от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" наскоро замина за турския черноморски град Ризе, където бе заснета втората част от хитовия филм "Моят брат" (Kardesim Benim). Лентата, в която отново главните роли са поверени на Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") и Мурат Боз, приключи снимачния си процес и се очаква да направи премиерата си в кината в края на 2017-началото на 2018 г. Десетки фенове се отбиваха на снимачната площадка, за да се снимат със своите любимци, като въпреки че не участва в "Моят брат", Фахрие Евджен позираше на всяка снимка неотлъчно до своя съпруг Бурак. Напомняме, че двамата сключиха брак в края на юни т. г. 

5) Керем Бюрсин взе участие в китайски филм! Един от най-известните млади турски актьори, познат от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), наскоро се снима в китайската кино лента със заглавие "Hou Gong Gui Ying", която предстои да направи световната си премиера на 31 октомври 2017 г. Както винаги, Керем запази пълно мълчание относно новия си проект и участието му в него стана ясно от информация в сайта IMDb. Героят на Бюрсин в китайския филм се казва Адам. Режисьор е световноизвестният Антъни Сжето. Боксовите умения, които Керем придоби заради ролята си в провалилата се драма "Този град ще дойде след теб", му влязоха в полза на снимачната площадка на "Hou Gong Gui Ying", където целият екип бил смаян от него и го наричал на шега "Керем Лий" (от Брус Лий). 

6) Синем Кобал прекрати възможността феновете ѝ в социалните мрежи да коментират постовете и снимките ѝ. Причина за това бяха продължаващите отскоро време нападки по неин адрес по повод брака ѝ с Кенан Имирзалъоулу от завистливи негови фенки. Младата актриса от "Малки тайни", която има 4 000 000 последователи в Instagram, е премахнала възможността снимките ѝ да бъдат коментирани именно по тази причина. Последният фотос на Синем събра за отрицателно време близо 200 000 харесвания. 

7) Мерием Узерли е неузнаваема! Актрисата, която стана световноизвестна през 2011 година след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), си е сложила силикон в устата. От последните снимки, които мега-звездата сподели в профилите си в социалните мрежи, се вижда колко значително по-големи изглеждаш устните ѝ. За шест години след първата си поява на турския екран Мерием се е променила до неузнаваемост. Освен че е доста отслабнала, тя промени цвета на косата си на рус и си направи няколко пластични операции. Сравнение между вида на Узерли от днес и от 2011-а можете да направите вдясно! 

8) Елчин Сангу по бикини! Една от най-харесваните актриси през последните години в южната ни съседка наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка от лятната си почивка на гръцкия остров Миконос по бикини. Красавицата от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", която се класира на второ място в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017 г., учуди последователите си с този свой фотос, тъй като досега не е споделяла подобен и се славеше като консервативна в това отношение. Съвсем скоро Елчин се завръща на екран в нов сериал на KanalD. 

9) PR-ход ли са изтеклите слухове за развода между обичаната светска двойка Мерве Болуур и Мурат Далкълъч? Отскоро феновете на двамата артисти се питат дали клюките за срива на отношенията им не са с цел реклама, след като преди няколко дни известната актриса от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг" сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с новата си прическа на черта и на която е с... колие, представляващо буквата "М". Този детайл не убегна от очите на наблюдателните ѝ последователи, които се запитаха какво символизира "М" - Мерве или Мурат? Все още нито един от двамата не е потвърдил информацията за развода, което дава свобода за различни интерпретации.

10) Криза на снимачната площадка на новия сериал на KanalD "Мерием" (Meryem)! Поредицата, която започна преди две седмици в южната ни съседка и даде заявка за успех с първите си два епизода, смени своя режисьор. След като от няколко месеца работи върху режисурата на първите четири епизода на сериала, известният Мустафа Шевки Доан го напусна по неясни причини. На негово място дойде младият режисьор Баръш Ерчетин. Напомняме, че "Мерием" се излъчва всяка сряда вечер и главните роли в него са поверени на Айча Айчин Туран, Фуркан Андъч, Джемал Токташ, Аджеля Топалоулу и Бестемсу Йоздемир. 

11) Един от най-известните турски актьори-ветерани Илхан Шешен се изложи! Възрастният актьор, когото у нас познаваме от хитовете "Огнено сърце" и който за последно се снима в третия сезон на "Твоят мой живот", наскоро бе забелязан от папараци да се облекчава по малка нужда на оживена улица в курорта Бодрум, където прекарва лятната си почивка. Илхан първо изтегли пари от намиращ се в близост банкомат, след което уринира върху стената на банката. Постъпката на 69-годишната звезда предизвика голям смут в социалните мрежи, особено у известната актриса Нургюл Йешилчай, която в свой пост в Twitter коментира по следния начин: "Що за срамота!".

12) Илкер Калели почива сам без Бурчин Терзиоулу? След като в продължение на три сезона се снимаха в сериала-феномен "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), двамата любимци на зрителите излязоха на лятно пътешествие по вода. Една от последните спирки на Бурчин и Илкер бе спокойния курорт Бозбурун, намиращ се в близост до Мармарис, където отседнаха за няколко дни в хотел на брега на морето. Папараците успяха да ги хванат и там, като обаче се натъкнаха на странно нещо. Илкер прекара почти цял ден сам на балкона на хотелската си стая без настроение, като Бурчин така и не се появи за толкова много часове. Мнозина предположиха, че двамата са скарани. 

13) Еркан Петеккая с неочаквана постъпка! Световноизвестният актьор в момента прекарва лятната си ваканция заедно със семейството си - съпругата си Дийдем Петеккая и синът им Джем Дано, в далечен Тайланд, като наскоро последователите му в социалната мрежа Instagram забелязаха, че той е изтрил всичките си качени досега снимки. Любимецът на милиони зрителки по света от хитовете "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" явно е решил да започне отначало преди началото на най-новия си проект, започващ през новия сезон по FOX - "Монтьорът" (Düzeltici). 

14) Започнаха снимките на новия сериал "Черна перла" (Siyah Inci)! Новият обещаващ проект, който ще се излъчва по StarTV през новия сезон 2017-2018 г., ще бъде оглавен от звездите Ханде Ерчел ("Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи"), Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта" и "Никога няма да се откажа") и Берк Хакман. Снимките започнаха в курорта Чешме, като ще се разказва за историята на един любовен триъгълник от Егейско море. Актьорският състав ще бъде допълнен от Нурсели Идиз, Хюсеин Авни Данял, Мерве Полат, Чаала Демир, Йешим Бюбер, Мелис Сезен, Мехмет Мехмедоф и други. Ролите на Ханде и Толгахан ще се казват съответно Хазал и Кенан. 

15) Започнаха снимките на третия сезон на един от най-големите хитове през изминалата година в турския ефир "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! Криминалната драма ще се завърне в ефира на ATV през предстоящия месец септември, като отново ще се излъчва всяка вторник вечер с очакване да запази рекордния интерес към себе си. Първата серия от новия сезон ще бъде заснета по турското Черноморие, като снимка на актьорите, изпълняващи главните роли - Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет") и Октай Кайнарджа, споделена от сценариста на проекта Бахадър Йозденер в социалните мрежи, събра десетки хиляди харесвания за отрицателно време. 

16) Баръш Ардуч избира новата си екранна партньорка! Изключително популярният актьор от най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) наскоро подписа договор за участие в игрален филм на продуцентската компания Mars Yapim. По последна информация продуцентите на кино-лентата са отправили предложения за участие в нея на две от най-харесваните турски актриси - Фахрие Евджен и Елчин Сангу. И двете се съгласили да се снимат във филма и именно заради това изборът с коя от двете красавици да си партнира е оставен на Баръш. Според приближени везните накланяли към Елчин, с която спечели сърцата на милиони зрители по света в "Любов под наем". Нищо чудно обаче Ардуч да избере да експериментира и да посочи Фахрие Евджен. Той има време още няколко седмици, тъй като през есента започват снимките на филма.

Резултат с изображение за dolunay dizi
17)  Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 14 август, ще бъде финализиран брой №172 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 15-ти, започва новият №173, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 17 август, ще можете да прочетете третото за сезона и четиридесет и трето подред "Двойно интервю", което ще бъде с двойката от летния хит "Пълнолуние" (Dolunay) Йозге Гюрел и Джан Яман. И в неделя, 20 август, идва ред на брой №133 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления! Един от най-интересните броеве! Благодаря за труда Ви! Единствено за Мерием Узерли искам да кажа, че следях отблизо последната й роля и честно казано не смятам, че много се е променила в лице, просто е много различно и интересно да я видим в съвременна роля, след като я познаваме само като султанка. Уникална актриса е и в двете роли!

Анонимен каза...

Доста се коментираше, че в корийския оригинал, по който сега се снима Мерием е бил изпъстрен с много мили комични ситуации, които в турския вариант ги няма изобщо. Може това да е причината за напускането на режисьора.

Предоставено от Blogger.