Неслихан Атагюл: "Работата ми ме научи на търпение"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 20 юли, и днес приключва публикуването на интервюта с участниците във вече приключилия четвъртия
сезон на най-успешното ни  онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! През изминалите четири месеца всеки четвъртък прочитахте такива, като последното осемнадесетото е с голямата победителка в тазгодишното издание на формата - Неслихан Атагюл! Тя е родена на 20 август 1992 г. в един от най-големите турски градове Истанбул. В момента е на 25 години, зодия лъв. Освен с ролята си в "Двете лица на Истанбул", където изиграва образа на бедната и скромна Нериман, у нас е позната и с по-малкия си персонаж в най-успешната семейна драма "Листопад" (Yaprak Dokumu). Актьорският ѝ талант пък бива за първи път подобаващо оценен в хитовия филм "Чистилището" (Araf) от 2011 г. За последно се снима в приключилата преди месец изключително успешна драма "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV, превъплъщавайки се в ролята на Нихан и партнирайки си с Бурак Йозчивит. Преди година, през лятото на 2016-а, се омъжи за своя екранен партньор от "Двете лица на Истанбул" - Кадир Доулу. Да започваме с интервюто!

През 2016-а играхте в един от най-успешните сериали в ефира, омъжихте се и станахте рекламно лице на известна козметична марка. Можем ли да кажем, че това бе най-успешната Ви година?
Честно казано, бих я нарекла по-скоро повратна точка. Не знам дали е най-успешна, не мога да я сравня с изминалите. Тази година наистина беше много ползотворна и вълнуваща за мен. Пожънах големи успехи, омъжих се... Сега се стремя да запазя този подем в живота си. Надявам се да продължава така.

Заради сватбата Ви с Кадир Доулу, вече сме свидетели на все по-забавни и по-забавни сватби.
Колко хубаво! Много се радваме.

Упражнявахте ли сватбения си танц или го танцувахте спонтанно?
Да, упражнявах го. Много обичам да танцувам. Но никога не съм се замисляла да тръгна на уроци по танци.

След сватбата се отдадохте на кратка почивка и много скоро отново започнахте да се снимате...
Да, сериалът ни излезе в почивка, но пък започнаха фотосесиите и рекламите. Тази година не можах да си почина много. Но в никакъв случай не съм нещастна от това, защото ми се случиха много хубави неща. И без това именно работата ме мотивира да работя още повече. А и мога да почивам по всяко време, когато пожелая.

За известните личности вече е най-важно да станат рекламни лица на дадена марка. Тази година Вие успяхте. Очакваше ли това предложение?
Хората не гледат и ми се доверяват. Преди да работя съвместно с Pantene, използвах техните продукти. И сега съвсем спокойно, като изпробвала ги, мога да кажа, че хората също могат да ги използват и да им се доверят. За мен доверието е много важно. За да призовавам каквото и да е, трябва да съм сигурна в него. За мен бе чест да стана рекламно лице на Pantene точно тогава, когато и аз, и марката навършвахме 24 години.

Смятате ли се за успешна?
Не си казвам, че съм успешна, а по-скоро, че нещата, за които мечтая, се сбъдват. Също така и че правя това, което ми харесва.

Случвало ли се е да искате нещо наистина много, но в последния момент да се откажете от него?
Със сигурност ми се е случвало. Мога да вървя по един път, за който съм мечтала дълго, но ако в един момент видя, чуя или почувствам нещо, което не съответства с принципите ми, съм готова да се откажа и да се върна обратно. И това не го приемам като нещо лошо. Опитвам се да гледам на живота по-философски.

Много красива жена сте, но това със сигурност си има цена. Вероятно прекарвате много време в грижа за външния си вид...
За мен е най-важно косата ми да е чиста и да е в добър вид. Затова освен че използвам скъпа козметика за поддръжката ѝ, поне веднъж месечно посещавам фризьора си. Кожата си поддържам мека и здрава с кремове, които нанасям след всеки душ. Но като цяло косата ми е най-важна. Обичам да експериментирам с нея, да я правя в различни прически и стилове. Обичам да е на конска опашка, както и да е сплетена. Не само защото работата ми го изисква, но и защото така се чувствам добре - обичам да се поддържам. На снимачната площадка съм доста често силно гримирана и това също дава своите негативи. Но пък се доверявам на вещи в тази област и имам страхотен козметик.

Имате ли фобии?
Не обичам да оставам затворена дълго време на едно място. Нещо като клаустрофобия. Например, ако вратата в стаята е затворена, прозорецът трябва да е отворен. Трябва да влиза въздух отнякъде, да го усещам.

Как започва един Ваш ден?
Сутрин си правя еспресо. След закуска пия турско кафе, а през деня се стремя да пия колкото се може повече вода.

Спортувате ли?
6 дни в седмицата почти постоянно съм на снимачната площадка. Екипът си имаме каравана, в която прекарваме кратките си почивки, но като цяла естеството на работата ми не позволява да спортувам много. Въпреки че тя е достатъчно изморителна. Иначе, когато имам повече време, практикувам пилатес.

Какво прави денят Ви хубав?
Често си меня настроението и в зависимост от обстоятелствата дадена ситуация може да ме направи щастлива, но и обратното. Но има едно нещо, по което познавам деня си: ако имам възможност да си направя закуска вкъщи и да закусвам пълноценно, тогава денят ми е хубав. Не искам много, но доста често това не се случва. Много хора ми казват, че трябва да съм позитивна и да мисля положително. Честно казано, не съм такава, но се опитвам да бъда.

Какво готвите най-добре?
Не мога да отговоря на този въпрос, защото по принцип готвя много добре.

От кого се научихте?
От майка ми, вероятно.

Коя е любимата Ви храна?
Картофи, обичам ги всякакви. Мога да ям картофи с копър и чесън всеки ден, без да ми омръзне.

Кога се чувствате безсилна?
Когато става въпрос за здравето. Страхувам се, че ще го изгубя. Естеството на работата ми не позволява здравословен начин на живот. Защото това означава да се храня пълноценно, да спя пълноценно, да спортувам. Но нямам тази възможност. Въпреки това гледам да се наспивам хубаво, защото иначе няма как да работя.

На какво Ви учи снимачната площадка?
На търпение. Всички в екипа сме си много мили, но когато се виждаме всеки ден е много трудно да не си омръзнем и да запазим добрите си отношения. Защото всеки в даден момент се изморява. Затова снимачната площадка разви емпатията ми и се стремя да влизам в ролята на отсрещния човек, да го разбера и да не го съдя.

Имате над 2 000 000 последователи в Instagram. Социалните мрежи важна част от живота Ви ли са?
Не съм активна в социалните мрежи. Феновете понякога са доста напористи в коментарите си и единственото, което мога да им кажа, е, че ги виждам и чета мненията им. Понякога се чувствам зле, защото има периоди, в които не качвам нищо, а те се притесняват за мен.

Какво ще кажете на всичките си фенове?
Всички, които ме харесват и които не познавам, ме карат да се чувствам много специална. Нека знаят, че любовта им винаги е била споделена и аз също много ги обичам. Те са моята най-голяма мотивация. Добре, че ви има! Надявам се, че ще ставаме все повече!
_________________________________________________________________________________

Това бяха всички интервюта с участниците в четвъртия сезон на "Любима турска звезда" за 2017 г.! Припомнете си ги чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.