"Турските актьори 24/7" (129): от 17 до 23 юли 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 23 юли, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 17 до 23 юли 2017 г., научавате сега от издание №129 от "Турските актьори 24/7"!

1) Синем Кобал няма да почива това лято заради Кенан Имирзалъоулу! Чаровната млада турска актриса, позната у нас чрез ролята си в тийн-хита "Малки тайни", наскоро бе забелязана на излизане от фризьорски салон в истанбулския квартал Бебек в компанията на своята много близка приятелка и актриса Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост"). На въпросите на репортерите дали ще замине на почивка това лято, Синем отговори с "не", като спомена, че съпругът ѝ Кенан Имирзалъоулу е много зает покрай снимките на новия си исторически филм и че няма да бъде лоялно от нейна страна да замине без него.

2) Бурчин Терзиоулу се завръща на екран! Изключително популярната актриса, снимала се допреди няколко месеца в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще се включи в нов сериал на KanalD тази есен! По последна информация проектът ще бъде продуциран от Most Production, занимавала се през изминалия сезон със създаването на успешните сериали "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) и продуцирала преди години феномена "Завръщане" (Sila). Сценарист ще бъде Махинур Ергун, която у нас познаваме чрез работата ѝ по "Милост" и която за последно работи като сценарист на "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). Сред екранните партньори на Бурчин ще бъдат големи имена като Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче") и Деврим Якут, участвала доскоро в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). Очаквайте повече подробности скоро! 

3) Елчин Сангу и Илкер Калели се завръщат на голям екран! Двамата любимци на турските зрители ще изиграят главните роли в нов филм в жанр романтична комедия, който предстои да бъде заснет и да направи премиерата си по турските кина през месец февруари 2018-а година. Актрисата от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", снимала се за последно в "Любов под наем" (Kiralik Ask), и актьорът от "Тайни", участвал допреди няколко месеца в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще си партнират заедно с Еркан Колчак Кьостендил, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в ефира на БТВ във "Великолепният век: Кьосем" (Muhtezem Yuzyil: Kosem).

4) Шюкран Овалъ и съпругът ѝ Джанер Еркин са много щастливи! Двамата влюбени, които сключиха брак преди половин година, наскоро бяха забелязани на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Бебек. Актрисата, която у нас стана известна с ролята си на психоложката Айше в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), и футболистът от Бешикташ бяха с широки усмивки на лицата. На въпросите на журналистите на какво се дължи тази радост от тяхна страна, те отговориха с мълчание. За последно Шюкран се снима в игралния филм-продължение на сериала "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) - "Глобален капитализъм" (Kuresel Sermaye), който ще направи премиерата си в края на тази година, на 15 декември.

5) Къванч Татлъту става вампир? Отскоро в турското медийно пространство все по-усилено се спекулира, че предстои да започне нов сериал по мотивите на романа от 1994 година "Среща с вампир" (Vampirle Gorusme), който бе екранизиран във филм с участието на Том Круз и Брад Пит преди няколко години. По последна информация именно Къванч, известен у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" и снимал се за последно в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), ще изиграе главната роля в новия фентъзи сериал и ще пресъздаде образа на Том Круз, а именно - вампир. 

6) Мерием Узерли с нова половинка! Световноизвестната актриса от "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), снимала се за последно във втория сезон на хитовата криминална драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), наскоро бе забелязана в заведение в истанбулския квартал Емирган в компанията на зеленоок мъж, с когото демонстрираше голяма близост. След кратко проучване от страна на медиите се оказа, че става въпрос за бизнесмена Ердинч Варлъбаш. Напомняме, че в момента Мерием се снима в историческия филм с Кенан Имирзалъоулу "Recai Cingoz" и че преди седем месеца се раздели с последния си приятел Алп Йозджан. 

7) Бившата приятелка на Йозджан Дениз замина на почивка! Младата актриса Бусе Нарджъ, снимала се за последно в приключилия само след шест епизода сезон на семейната комедия "Турски имот" (Turk Mali), наскоро бе забелязана на летището в известния турски курорт Бодрум, където пристигаше, за да се наслади на лятната си ваканция. Красавицата предпочете да запази мълчание пред пресрещналите я репортери, които не пропуснаха да ѝ зададат въпроси относно вече приключилите ѝ отношения с Йозджан Дениз. 

8) "Малки жени" на почивка! Изключително популярните турски актриси Ханде Сорал и Екин Тюркмен, които преди години изиграха ролите на сестри в една от най-успешните драми "Малки жени" (Kucuk Kadinlar), наскоро споделиха в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка от почивката си в курорта Чешме. Близките приятелки заминаха преди няколко дни заедно на ваканция в компанията на годеника на Ханде - Исмаил Демирджи, който за последно се снима във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Именно той засне прекрасната обща снимка на Ханде и Екин. Напомняме, че за последно Сорал взе участие в провалилата се драма "Детско ухание" (Evlat Kokusu). 

9) Започнаха снимките на новия сериал "Безсрамници" (Utanmazlar)! Преди няколко дни бяха заснети първите сцени от първия епизод на турската адаптация на изключително успешния американски едноименен сериал "Shameless". Както ви информирахме, главните роли в нея са поверени на добре познатите и любими Хазал Кая ("Забраненият плод" и "Огледален свят"), участвала за последно в провала "Марал" (Maral), и Бурак Дениз ("Кварталът на богатите"), снимал се през изминалия сезон в романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz). "Безсрамници" ще бъде част от програмата на FOX през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. и се очаква да започне през септември. 

10) Гамзе Йозчелик и Уур Пекташ отново заедно! Любимата двойка на зрителите от полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), ще сключат брак за втори път през следващия месец август. Гамзе и Уур сключиха брак за първи път през 2008-а, като през 2012-а се роди плодът на любовта им - синът им Муратджан. Въпреки неговата поява на бял свят, същата година двойката взе решение да се раздели и се разведе. Сега, пет години по-късно, Йозчелик и Пекташ очевидно са си дали втори шанс. Дано този път бъдат щастливи!

11) Джейда Атеш прекарва първото си лято в САЩ! Красивата турска актриса, позната у нас от "Огледален свят", замина преди няколко месеци за страната на неограничените възможности заедно със своята половинка Буура Топлусой, където се установи за постоянно. Влюбената двойка прекарва лятната си ваканция във Флорида, където наскоро Джейда намери изключително голяма морска звезда, плувайки в морето. Чаровницата, снимала се за последно в провала "Безгрижен живот" (Gamsiz Hayat) през есента на 2015-а година, не пропусна да сподели снимка на интересната находка в профилите си в социалните мрежи, като позирайки до нея, се виждаше колко голяма е наистина. 

12) Ханде Ерчел и Толгахан Сайъшман се завръщат на екран! Младата актриса от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и актьорът от "Сезони на любовта" (Lale Devri) и "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) ще изиграят главните роли в новия сериал "Черна перла" (Siyah Inci), който ще бъде част от програмата на StarTV през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. Освен тях в проекта на Gold Film участие ще вземат Берк Хакман, Хюсеин Авни Данял ("Времето лети") и Нурсели Идиз ("Цената на славата"), участвала за последно в "Състояние на връзката: женени" (Iliski Durumu Evli). 

13) Новата половинка на Туба Бююкюстюн излезе от затвора. Бизнесменът Умут Евирген, който преди месец насочи оръжие срещу заснели го в компанията на известната актриса от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" папараци, бе пуснат на свобода по време на последното съдебно заседание. Като основна причина за освобождаването му бе фактът, че 28-годишният Умут има фобия от затворени пространства. Така той остава на свобода поне до следващото изслушване. Евирген все още е застрашен от 15 години лишаване от свобода. Като свидетел на последното заседание бе извикана и Туба Бююкюстюн. Първото място, на което бизнесменът отиде след освобождаването си от ареста, бе ресторантът на баща му, където си похапна от любимите си шишчета. 

Резултат с изображение за dirilis ertugrul
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 юли, ще бъде финализиран брой №169 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №170, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 27 юли, ще бъде публикувано тазгодишното издание на "Успехът и провалът на турските сериали", в което ще коментираме приключилия телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция. И в неделя, 30 юли, ще бъде публикуван брой №130 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.