Проведе се втората сбирка на фен-клуба на Чаатай Улусой"

На 15 юли, събота, се проведе втората сбирка на официалния фен-клуб на турската мега- звезда Чаатай Улусой в България! Организаторката
ѝ и основателка на голямата общност - Виктория Александрова, се свърза с екипа на СЕРИАЛИ в България с молба да отразим как протече събитието, чрез което всички фенове на актьора от "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Отвътре" го поканиха официално в родината ни България!




ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА ВИКИ ЗА ЧААТАЙ УЛУСОЙ ОТ ТУК!

5 коментара:

Анонимен каза...

Божеее, колко мъка има по този свят... Не стига, че се броят на пръсти ''многото'' му фенове, че и тези, които отишли (има-няма 5-6 човека), буквално заспали. А вие тръгнали да отразявате ''събитието на годината''. Кой му пука за фен клуба на Чаатай и къде се провежда той? Това е най-излишната ''новина'' в този блог, която съм чел. А тази Виктория да се засрами от възрастта си, че се излага много, ама много... Да си намери работа, с която да си разнообрази ежедневието, а не да мисли само за турски сериали и Емир, Яман, Сарп, моля!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Фен-клубът има хиляди членове във фейсбук. А и България е малка страна, какво искате? Да сте видели или чули някой друг у нас да организира подобно нещо за своя любимец? Всеки ще прави това, което смята за правилно и което го прави щастлив - в случая тези хора са вдъхновени от Чаатай и ги събира обичта им към него и желанието да го видят на живо. Някой може в Чаатай или друг актьор/сериал, независимо кой, да намира смисъл. Виктория заслужава аплодисменти, че от толкова време се занимава с това и че събра толкова много фенове на едно място. Сбирката се бе състояла в София, а както знаете, София не е България и мнозина не са имали възможността да отидат. Когато хората са сплотени и са заедно в името на една обща цел - това не може да се нарича мъка. За това си спестете мнението, ако обичате.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Подкрепям напълно мнението на Семинар. Браво на фен клуба!

Анонимен каза...

Админът хубаво ми е отговорил, но поне постът му да беше безпристрастен, а то... Направо сте полудели с този Чаатай, навсякъде чета за него, нямам думи... Има толкова много и различни начини да показваш любовта си към актьор или актриса, този, поне за мен, не е от тях! И това момиче (Виктория ли беше?) цял живот за Чаатай ли ще работа? Сериозно питам? Какви доходи й носи страница и/или група за него? Май точно това е причината за нейната вманиаченост в него – липсата на достатъчна заетост със сериозни ангажименти. Ох, защо ли изобщо пиша, то си личи, че до консенсус няма да се стигне тука. Всеки се е побъркал, нямам място сред такива индивиди. Лек ви ден и малко по-полека с ASK-a към този и онзи. Намерете си мъже/жени да ви охлаждат страстите ;)

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
Аз лично никога не съм бил сред феновете на Чаатай, тук сте в грешка. Но много добре знам какво е да си вдъхновен от някого, в случая от сериал или актьор. Много добре знам какво е да се интересуваш от някого, който не само харесваш, но и който дава добър пример. Затова винаги ще подкрепям подобни инициативи, защото най-малкото в това няма нищо лошо. Много малко неща в днешно време успяват да ни сплотят и да сме заедно. Ето, че един актьор обаче успя. По-точно обичта на група хора към него. И в това няма нищо лошо, наистина. Ще ми се да се замисляме в по-голяма дълбочина за нещата около нас. Защото за Вас например това може да е безсмислено, но за друг да има огромен смисъл, да бъде окриляван и вдъхновяван от това.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.