"Турските актьори 24/7" (130): от 24 до 30 юли 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 30 юли, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 24 до 30 юли 2017 г., научавате сега от юбилейното издание №130 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Серенай Саръкая с нова прическа! Любимката на милиони зрители по света от хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" наскоро се завърна от лятната си ваканция, която прекара заедно с любимия си Керем Бюрсин на Мавриций. На излизане от фризьорски салон в истанбулския квартал Нишанташъ актрисата от интернет-сериала "Фи" (Fi) привлече вниманието на пресрещналите я репортери с екзотичната си прическа на плитки. Тя сподели, че си я е направила по време на екзотичната си ваканция, а на въпросите дали се е преместила да живее в дома на половинката си Керем Бюрсин, отговори с мълчание и със загадъчна усмивка.

2) Онур Сайлак завежда дело за попечителство над близначките си! Изключително популярният актьор от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", снимал се за последно в историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), се разведе миналия месец с вече бившата си съпруга Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце"). Според близки до разделилата се двойка Онур наскоро е завел дело за попечителство над дъщерите си Мая и Топрак, плод на любовта му с Туба отпреди пет години. За обтегнатите отношения между вече бившите съпрузи свидетелства фактът, че Онур не покани Туба на галата на филма си "Още" (Daha) и че преди няколко дни Туба спря да следва профила на Онур в социалната мрежа Instagram. Това, че Бююкюстюн има връзка с криминалнопроявения Умут Евирген, който миналия месец насочи оръжие срещу папараци, ще ѝ изиграе лоша шега в съда...

3) Бурак Йозчивит ще прибере 5 000 000 турски лири за участие в реклама! Изключително популярният актьор от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата" е получил предложение от голяма дубайска компания да стане нейно рекламно лице и да заснеме новата ѝ реклама. Заради колосалната сума от пет милиона лири, която ще получи в замяна, Бурак заминава за Дубай, където ще бъде заснета рекламата, веднага след края на снимките на втората част от успешния филм "Моят брат" (Kardesim Benim) с Мурат Боз. Напомняме, че преди месец Йозчивит се ожени за своята дългогодишна половинка Фахрие Евджен и че наскоро двамата се завърнаха от медения си месец на Малдивите.

4) Ибрахим Челиккол и съпругата му на втори меден месец! Световноизвестният турски актьор, познат у нас от "Ифет", "Милост" и "Черни планини", замина за турското черноморие заедно със съпругата си Михре Мутлу, за която се ожени през месец май по време на скромна сватбена церемония в тесен семеен и приятелски кръг. Любимецът на милиони зрителки по света наскоро сподели снимки от втория си меден месец в профилите си в социалните мрежи, на които се вижда как той и половинката му се наслаждават на екстремния спорт рафтинг в Dalaman Çayı. Ибрахим отдавна се слави с влечението си към екстремните спортове, като явно любимата му също е личност на адреналина и двамата споделят заедно тази своя обща страст.

5) Аслъ Енвер замина за Мексико! Изключително популярната млада турска актриса, позната у нас от "Мечтатели" и "Тайни", наскоро замина за Северна Америка, за да се види със своя по-голям брат Акън Енвер, който живее там. Красавицата, снимала се през изминалия сезон в драмата "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира до домашния любимец на своя батко - куче от порода аржентински дог. Напомняме, че Аслъ, която съвсем скоро ще стане леля, тъй като брат ѝ очаква дете от съпругата си Мария Исабел Барига Ортега, се събра с половинката си Мурат Боз, след като по-рано двамата се бяха разделили за кратко.

6) Най-сетне почивка и за Демет Йоздемир! Младата надежда на турското кино, която от миналото лято досега се снима в хитовата романтична комедия "Номер: 309" (№: 309), най-сетне намери време за ваканция. Наскоро приключиха снимките на първи сезон на хита на FOX с нейно участие, като веднага след това Демет замина на почивка за известния турски курорт Чешме в компанията на своята колежка Фатма Топташ, на кака си и на близкия си приятел Ерен Хаджъосманоулу. Екранната Лале бе забелязана от папараци да кара джет в морето и да се наслаждава на дългоочакваната си ваканция. Демет дори позира на снималите я журналисти и не се подразни от тяхното присъствие.

7) Дениз Чакър е една от актрисите, които умело флиртува с журналистите. На 24 юли, когато в Турция честваха Денят на журналистите и медиите, изключително популярната актриса от "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век" бе забелязана да вечеря в компанията на свои приятели в заведение в Асмалъмесджит. Виждайки дебнещите я отвън репортери, Дениз ги покани вътре и дори им позира, като ги помоли единствено да я снимат така, сякаш не ги забелязва. Чакър, снимала се през изминалия сезон в мега-хита "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), бе облечена в провокативна рокля, разкриваща голяма част от гърба ѝ, който журналистите също заснеха.

8) Джансу Дере на почивка в Мармарис! Изключително популярната турска актриса, позната у нас от "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", наскоро бе забелязана в компанията на своята близка приятелка Едже Сюкан в известния турски летен курорт. Двете бивши манекенки се припичаха на слънце на кея на луксозния хотел, в който са отседнали, а след това поплуваха малко в морето. Джансу впечатли заснелите я папараци с перфектната си форма, която поддържа, въпреки възрастта си - 36 години. Дере приличаше по-скоро на 20-годишна девойка. Напомняме, че в началото на юли Джансу и Едже заминаха заедно за Бали, като явно след завръщането си в Турция продължават ваканцията си в Мармарис.

9) Мурат Йълдъръм и Имане Елбани са на почивка в Лондон. Изключително популярната светска двойка, която сключи брак в края на миналата 2016-а година, наскоро бе забелязана на вечеря в заведение в английската столица. Двамата съпрузи неслучайно са избрали Лондон за своята лятна дестинация, тъй като именно там преди година те се срещнаха и запознаха. Пред пресрещналите ги журналисти Мурат, известен у нас от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", сподели следното: "Като прероден съм, много съм щастлив. Вече не само лицето ми се смее, но и душата ми. Всеки ден се благодаря на Господ, че срещнах Имане. Но дори да не я бях срещнал в Лондон, щяхме да се запознаем на друго място, защото както казах и преди - тя е моята съдба!".

10) Йозге Йозпиринчи и Бурак Ямантюрк също са на почивка! След като приключиха снимките на новия ѝ филм "Горчиво, сладко, кисело" (Aci Tatli Eksi), младата надежда на турското кино, позната у нас от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", замина на лятна ваканция първо в Чешме, а сега и в Бодрум. Йозге, която на есен се завръща в новия драматичен сериал на FOX "Жена" (Kadin), римейк на едноименния японски хит, си устрои състезание по плуване със своята половинка. След като се попекоха малко на плажа, Йозпирични и Ямантюрк влязоха в морето, където решиха да се състезават кой ще изплува до определена цел по-бързо. Битката бе спечелена от Бурак, като плажуващите с интерес я изгледаха.

11) На 26 юли един от най-известните турски актьори Енгин Алтан Дюзятан отпразнува своя тридесет и осми рожден ден! Неговата съпруга Неслишах Алкочлар, за която той е женен от 2014-а година насам, организира голямо парти по повод годишнината на мъжа си и го изненада с огромна торта, на която пишеше: "Честит рожден ден на най-добрия съпруг и най-добрия баща!". Събитието бе отразено от десетките гости в социалните мрежи. Напомняме, че Енгин е познат у нас от "Край или начало" и че през изминалия сезон се снима с главна роля в най-гледания сериал "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul).

12) Мурат Далкълъч изнесе голям концерт наскоро в турския курорт Чешме. Един от любимите певци на цяла Турция събра стотици летуващи на музикалното събитие, провело се на открито. Преди концерта си пред присъствалите журналисти той сподели, че не се развежда със съпругата си Мерве Болуур, каквато информация изтече преди две седмици, и че ще полудее заради клюките, които медиите съчиняват по негов адрес относно семейния му живот. Мурат бе видимо раздразнен от разпространилия се слух и заяви, че след концерта си заминава за Бодрум, където съпругата му Мерве Болуур ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг") прекарва почивката си.

13) Уур Пекташ потвърди официално за подновяването на отношенията си с бившата си съпруга Гамзе Йозчелик. Звездите, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на полицейския феномен "Опасни улици", сключиха брак през 2008-а, но през 2012-а се разведоха, малко след като се роди плодът на любовта им - синът им Муратджан. Както писахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", двамата са отново заедно и планират втората си сватба. Преди няколко дни самият Уур сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която е заедно с Гамзе и синът им и на която изглеждат повече от щастливи заедно, потвърждавайки за втория шанс, който са дали на връзката си, макар и след 5-годишна раздяла.

Резултат с изображение за kalp atisi
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 31 юли, ще бъде финализиран брой №170 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 1 август, започва новият №171, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 3 август, започва новият сезон на подрубриката ни "Двойно интервю", в чието първо издание ще прочетете интервю с двойката от летния хит "Сърцебиене" (Kalp Atisi) Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан. И в неделя, 6 август, идва ред на брой №131 от "Турските актьори 24/7"!

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, питах и в предишната Ви статия, но не получих отговор: Мерием Узерли ще продължи ли участивто си в „ЕДХО”? В турската преса пишеше, че в 3.сезон се очаквали много нови звезди да влязат в сериала, имате ли инфо кои ще бъдат те? Също имате ли информация дали този или други нови сериали са закупени? Вести какво стана с този „Черна обич”?
Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросите са твърде много!

Сериалите каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Тодор каза...

Те от къде могат да знаят , дали Мерием ще участва в сезон 3 на ЕДХО?!

Предоставено от Blogger.