"Турските актьори 24/7" (128): от 10 до 16 юли 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 16 юли, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 10 до 16 юли 2017 г., научавате сега от издание №128 от "Турските актьори 24/7"!

1) Мерием Узерли може да се похвали с късмет относно екранните си партньори. Изключително популярната актриса с германски произход има честта да се снима във филми и сериали с едни от най-големите имена на турското кино. Допреди месец например звездата от "Великолепният век" бе на една снимачна площадка с ветерана Тарък Юнлюоулу ("Перла"), с когото се снима в хита "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). От няколко седмици насам Мерием участва в историческия филм "Cingoz Recai", в който освен с мега-звездата Кенан Имирзалъоулу, си партнира и с голямото име Халюк Билгинер от "Езел". 

2) Демет Йоздемир не пожела да коментира изявлението на вече бившия си приятел Оузхан Йозякуп по повод раздялата им. Преди няколко дни младата надежда на турското кино, снимаща се вече повече от година в хитовата романтична комедия "Номер: 309" (№: 309) на FOX, бе забелязана на излизане от рибен ресторант в истанбулския квартал Йеникьой в компанията на своята близка приятелка и екранна партньорка Фатма Топташ. На въпросите на пресрещналите я журналисти как ще коментира раздялата си с футболиста от Бешикташ, Демет отговори: "Откъде се взехте? Не искам да говоря!", след което бе хваната за ръка от приятелката си, с която забърза крачката, за да се отдалечи от любопитните репортери. 

3) Феновете на Фахрие Евджен останаха изненадани от стайлинга ѝ. Звездата, която наскоро попадна сред 100-те най-красиви хора на планетата, продължава да споделя снимки в профилите си в социалните мрежи от медения си месец на Малдивите, въпреки че отдавна се завърна в Турция. Съпругата на Бурак Йозчивит отново привлече вниманието на последователите си с външния си вид, след като на сватбата си изкопира Неслихан Атагюл и нейната булчинска рокля. Този път Фахрие стана обект на подигравки заради еднаквия тоалет, с който е на почти всички споделени снимки - червена блуза и бежов панталон. Последователите ѝ се запитаха няма ли друго облекло Евджен или пък е донесла само това на медения си месец. Учудването е породено от факта, че само на сватбата си звездата смени три визии. 

4) Туба Бююкюстюн е на път да изиграе ролята на Жасмин в подготвяния игрален филм по световноизвестната анимация "Аладин и вълшебната лампа". Най-известната и харесвана турска актриса, позната у нас от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", е в списъка на актрисите от цял свят, измежду които ще бъде избрана тази, която да се снима във филма на Disney. Новата версия на "Аладин" ще бъде режисирана от световноизвестния Гай Ричи. Според мнозина най-голямата пречка на Туба ще бъде късата ѝ прическа, тъй като Жасмин от "Аладин" е с доста дълга коса. Разбира се, този проблем може да бъде решен с отдавна популярните екстеншъни. Напомняме, че за последно Бююкюстюн се снима в драмата "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). 

5) Тъжна вест! Почина бащата на изключително популярната турска актриса Хатидже Шендил, позната у нас от хитовете "Дила", "Черни планини" и "Част от мен". Родителят на красавицата Невзат Шендил е бил блъснат от кола в родния си град Анталия преди няколко дни, като е починал на място. Наскоро се проведе погребението на 71-годишния покойник, на което присъстваха всички негови близки. Хатидже, която наскоро роди първородния си син, бе опечалена. В изнасянето на ковчега от джамията до намиращите се в близост до нея гробища се включи и съпругът ѝ Бурак Саяшар. Съболезнования! 

6) Къванч Татлъту се пазари заради Чаатай Улусой! Двамата любимци на милиони зрителки по света, които са доста близки приятели, прекарват лятната си ваканция заедно, както информирахме в едно от предишните издания на "Турските актьори 24/7". След като Къванч се сдоби с яхта, с която кръстосва из Бодрум, Чаатай също е пожелал да си купи такава. Наскоро младият актьор от "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Отвътре" е открил оферта за луксозна яхта, струваща 1 250 000 турски лири. Благодарение на Къванч, снимал се за последно в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), който се е спазарил с продавачите, Улусой е успял да я вземе за 1 100 000 или иначе казано - със 150 000 лири отстъпка. 

7) Фарах Зейнеп Абдуллах и Керем Бюрсин с главни роли в нов проект тази есен! По последна информация актрисата от "Времето лети" и "С Русия в сърцето" и актьорът от "В очакване на слънцето" ще се включат в новата драматична история "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi), която ще бъде римейк на едноименната японска продукция от 2005 г., състояща се от 11 епизода. Ако не настъпи някаква промяна, именно двамата млади любимци на зрителите ще гледаме заедно на екран. Мълви се, че поредицата ще направи премиерата си през ноември по KanalD като част от новия телевизионен сезон 2017-2018 г. на медията. 

8) Дениз Чакър отмаря в Бодрум! Изключително популярната турска актриса от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" наскоро бе забелязана в компанията на известната двойка продуценти Мустафа и Гюл Оуз на яхта в нашумелия турски курорт. Тримата няколко часа се пекоха на слънце, след което се отправиха към намиращ се в близост ресторант, за да вечерят. Напомняме, че изминалия телевизионен сезон бе доста напрегнат за Дениз, тъй като тя се снима в тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), на чиято снимачна площадка се завръща след месец за неговия трети сезон. Чакър не изневери на стила си и за трето поредно лято се подвизава с прическа на африкански плитки. 

9) Дилян Чичек Дениз сбъдна една от най-големите си мечти! Екзотичната млада турска актриса, която стана популярна след участията си в хитовете "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), наскоро замина за САЩ, където посети един от най-големите кино-центрове. Чаровницата посети снимачните площадки на нейни любими филми, сред които "Спайдърмен" и "Хари Потър", като се похвали със снимки в профилите си в социалните мрежи. 

10) Наскоро в турското медийно пространство излязоха слухове, че в последния момент продуцентите на римейка на американския хит "Ray Donovan" са се отказали да работят с Еркан Петеккая, който по план трябваше да пресъздаде главната роля в него. Преди няколко дни обаче известният актьор от "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" излезе с изявление, че няма такова нещо и че продължава да работи по новия си проект, за който отдавна е подписал договор. Той нарече авторите на неверните новини по свой адрес "непочтени" и "завистливи".

11) Йозге Йозпиринчи води здравословен начин на живот! Младата надежда на турското кино, известна у нас чрез ролите си в хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", отскоро се снима с главна роля в игралния филм "Горчиво, сладко, кисело" (Aci Tatli Eksi). Снимките се провеждат в турския курорт Чешме, където чаровницата намира време и за релакс. Наскоро тя бе забелязана в компанията на екранния си партньор от хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) и новия си проект Буура Гюлсой и неговата половинка Нилюфер Гюрбюз на плажа. Йозге и Нилюфер влязоха в морето рано сутринта и практикуваха водна йога, привличайки всички погледи на останалите плажуващи към себе си. След това красавиците излязоха от водата и седнаха да закусят на плажа заедно с Буура. 

12) Фахрие Евджен не носи брачната си халка. Изключително популярната актриса, позната у нас от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата", не може да свикне със сватбения си пръстен и го свали веднага след сватбата си, провела се преди две седмици. Докато Бурак Йозчивит не сваля своята халка, съпругата му учуди последователите си в социалните мрежи, споделяйки десетки свои снимки от медения си месец, на които ясно се вижда, че е без пръстен. 

13) Туба Бююкюстюн ходи на посещения в затвора! Най-известната и харесвана турска актриса стана чест посетител на един от истанбулските затвори, където присъдата си очаква нейният нов приятел Умут Евирген. Напомняме, че причина за задържането му под стража бе въоръжено нападение от негова страна над журналисти, заснели ги заедно с Туба и разкрили връзката им. Присъдата на съда ще се изрече на 17 юли, като бизнесменът и собственик на нощен клуб го грозят 15 години лишаване от свобода. Бююкюстюн посещава при всяка възможност своята нова половинка в затвора. 

Резултат с изображение за neslihan atagul
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 юли, ще бъде финализиран брой №168 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 18-ти, започва новият №169, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 20 юли, идва ред на интервю с голямата победителка в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Неслихан Атагюл, позната от "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич". И в неделя, 23 юли, ще бъде публикуван брой №129 от "Турските актьори 24/7"

1 коментар:

Анонимен каза...

Само след месец ли започва есенният сезон в Турция?

Предоставено от Blogger.