Елчин Сангу: "Имам принципи, които отстоявам винаги"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 13 юли, и продължава публикуването на интервюта с участниците във вече приключилия четвъртия
сезон на най-успешното ни  онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък продължавате да прочитате такива, като предпоследното седемнадесетото е с една от най-харесваните актриси - Елчин Сангу, класирал се на почетното второ място! Тя е родена на 13 август 1985 г. В момента е на 31 години, зодия лъв. Започва да се занимава с актьорско майсторство през 2010 г. У нас я познаваме чрез малката ѝ роля в семейната драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), както и чрез по-важните ѝ такива в хитовете "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi) и "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura). Световната популярност обаче придобива през лятото на 2015 г., когато се включва с главна роля в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), превъплъщавайки се в първата си главна и най-успешна роля досега, с която я запомнят всички - Дефне. Да започваме с интервюто!

Какво да очакват зрителите от "Любов под наем"?
Това е една романтична комедия, която аз лично смятам, че ще промени представата на зрителите за този жанр. Целта на екипа е да впечатлим и запленим всяка една социална и възрастова група - и млади, и стари; и бедни, и богати. Надявам се да успеем!

Защо приехте да участвате в този проект?
Винаги съм се чувствала по-добре, играейки именно в такъв жанр проекти, все едно съм в свои води. Отдавна не съм играла в подобна поредица и ще си призная, че напоследък тов а ми беше мечтата и ето, че се сбъдна! Досега съм играла предимно в драми и исках да пробвам нещо по-различно. 

С какво романтичната комедия е различна от драмата?
Всичко е много забавно. На снимачната площадка на "Любов под наем" аз съм истински себе си, истинска щастлива, кипя от енергия и върша всичко, което ми се постави като задача, с голямо удоволствие. В подобен тип проекти актьорът има възможността да се движи много, да се смее постоянно, а и доста бързо свиква с цялата обстановка. Нищо не е по-забавно за игра от романтичната комедия, поне по мое мнение!

Каква е Вашата героиня Дефне?
Моята героиня винаги приема бедите с усмивка и се шегува с проблемите си. Тя е работливо и отговорно младо момиче, което въпреки всичките си задължения, умее да живее живота истински. Когато стане дума за любов и мъже обаче, Дефне става по-хладна и резервирана, но бавно, с времето, ще се отпуска постепенно.

Защо според Вас зрителите толкова много харесаха "Любов под наем"?
Мисля, че на хората вече им писна от сериали, пропити с драма. Не стига, че в живота си всички вече изживяваме големи трудности и несгоди, а и на екрана да гледаме същото. Животът на всички нас е труден и затова имаме нужда от повече смях и забавление, които да ни отпуснат.

Как смятате - в живота ние ли избираме любовта или тя избира нас?
Мисля, че ние не можем да избираме любовта, по-скоро тя ни избира. Ние не можем да спрем чувствата си като един телевизор например, не можем да ги контролираме, въпреки че се опитваме да го правим и колкото и да ни се иска да можем. 

Каква сте, когато се влюбите?
Опитвам се, когато съм влюбена, да не избирам между любовта и кариерата, а се опитвам да ги съчетая и едното да не е за сметка на другото. Според мен това е начинът една връзка да бъде успешна и мъжът и жената в нея да са щастливи. 

В живота попадала ли сте в игра на любов, в каквато е в момента героинята Ви Дефне?
Аз винаги съм умеела да се контролирам и затова никога не съм попадала в подобна ситуация. Имам точно определени принципи в живота, които винаги отстоявам и не се поддавам на други фактори. А и както са казали хората - това е по-възможно да се случи на филм, отколкото в реалността.
________________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото последно интервю, което ще бъде с голямата победителка в "Любима турска звезда 2017" - Неслихан Атагюл, следващия четвъртък, 20 юли! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.