"Турските актьори 24/7" (127): от 3 до 9 юли 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 9 юли, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 3 до 9 юли 2017 г., научавате сега от издание №127 от "Турските актьори 24/7"!

1) Задава се нов обещаващ игрален филм! Главните роли в турската адаптация на световноизвестната лента "Сватбата на най-добрия ми приятел" - "En Iyi Arkadasim Evleniyor", ще бъдат поверени на изключително популярни актьори - Бурджу Бириджик, снимала се за последно в хита "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), Хазар Ергючлю, позната от "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Висше общество" (Yuksek Sosyete), Илкер Аксум, участвал доскоро в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), и Мерт Фърат от "Отмъщението" (Intikam), снимал се през изминалата пролет в провала "Гордост и предразсъдъци" (Ask ve Gurur). Режисьор на филмовата лента ще бъде младият талант Джем Карджъ, работил за последно по хитовата драма "Песента на живота". Снимките на филма вече започнаха в Измир.

2) Дамла Сьонмез и Усхан Чакър се сгодиха! Двойката, която е заедно вече от три години насам, си сложи годежни пръстени и започва да подготвя сватбата си. Дамла ("Една любовна история" и "Войната на розите") и Усхан ("С Русия в сърцето") отпразнува своя годеж в тесен семеен кръг, но не пропуснаха да споделят снимки от щастливото събитие в профилите си в социалните мрежи, събирайки десетки хиляди харесвания. Напомняме, че за последно Сьонмез взе участие в провала "Гордост и предразсъдъци" (Ask ve Gurur), а Чакър - в "Черна орис" (Kara Yazi). Двамата очевидно ще се отдалечат за известно време от екрана и снимачната площадка, тъй като ще са заети с подготовката по своята сватба. 

3) Есра Дерманджъоулу с лош късмет! Една от най-провокативните и екстравагантни турски актриси наскоро замина за Франция, където ще прекара ваканцията си това лято. Есра, която у нас познаваме от хита "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?) и която в момента гледаме с ключова роля в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), решила да сплете косата си на плитки при африканка, работеща на улицата, но, за нещастие, дейността на уличната фризьорка била незаконна и точно тогава била заловена от полицията. Дерманджъоулу се жалва на своите фенове за останалата наполовина сплетена своя коса в социалната мрежа Instagram. 

4) Синем Кобал на почивка! Чаровната млада турска актриса, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в тийн-хита "Малки тайни" и която за последно се снима в провалилата се драма "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) през есента на 2015-а година, замина за крайбрежието на Егейско море, където ще прекара следващите седмици. Докато съпругът ѝ Кенан Имирзалъоулу се снима в историческия филм "Cingoz Recai", Синем ще релаксира на яхта на нейни роднини. Наскоро Кобал сподели с феновете си в социалните мрежи снимка от своята ваканция, демонстрирайки както винаги перфектна фигура. 

5) Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит се завърнаха от медения си месец на Малдивите, след като миналата седмица се състоя тяхната сватба. Любопитна подробност е, че двамата ще живеят в дома на Фахрие в истанбулския квартал Истинйе, а не в този на младоженеца, както подобава традицията. Това даде повод на недоброжелателите на Бурак да спекулират по негов адрес с подигравки, че ще живее в дома на жена си и че е мъж под чехъл. Йозчивит ни най-малко обаче им обръща внимание, а започна снимките по втората част на филма "Моят брат" (Kardesim Benim) с Мурат Боз, заминавайки за Асос. По последна информация след края на снимките Бурак, познат у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", ще вземе участие в нов приключенски филм с Керем Бюрсин. 

6) Демет Йоздемир се раздели с приятеля си! Чаровната млада актриса, която в момента се снима в хитовата романтична комедия "Номер: 309" (№: 309), сложи край на връзката си с футболиста от Бешикташ Оузхан Йозякуп. Демет, която преди това имаше взаимоотношения с екранния си партньор в "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) - Юсуф Чим, се е разделила със спортиста по време на кратката им ваканция в Бодрум, където двамата бяха спипани заедно от папараци на яхта. Оузхан наскоро сподели в профила си в Instagram двусмислено послание по повод раздялата си с Йоздемир, гласящо: "Не съм избирал съдбата си. Ако кажа, че съм добре - ще излъжа. Ако кажа, че съм зле - пак. Най-добре е да замълча, само така ще опазя сърцето си. Молитвата ми е ясна, ясно е и към кого я отправям. Останалото са празни приказки...".

7) Берен Саат е много отслабнала! Световноизвестната турска актриса, позната у нас от "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно", наскоро замина на почивка за Бодрум заедно със своя съпруг - певецът Кенан Доулу. Двамата ще прекарат лятната си ваканция на яхта, която веднага бе открита от папараците. Берен, която съвсем скоро ще видим в образа на Кьосем султан в новозапочналата историческа драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), уплаши сериозно заснелите я репортери със своята фигура, която е доста слаба. Саат буквално е станала кожа и кости, като излезлите снимки притесниха сериозно и феновете ѝ. Докато миналата година по това време се спекулираше, че е бременна заради голямото си коремче...

8) Неслихан Атагюл с изявление относно сватбената рокля на колежката ѝ Фахрие Евджен! Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Листопад" и "Двете лица на Истанбул" и снимала се за последно в тоталния хит "Черна обич" (Kara Sevda), коментира сватбената рокля на Фахрие, която изключително много приличаше на нейната отпреди година на сватбата ѝ с Кадир Доулу, по следния лаконичен начин: "Наистина не искам да коментирам по никакъв начин". Мнозина в социалните мрежи обвиниха Евджен в плагиатство, тъй като огромната прилика между нейния тоалет и този на Неслихан бе очевадна. 

9) Мерве Болуур и Мурат Далкълъч се развеждат! Една от най-харесваните и обсъждани светски двойки в южната ни съседка, която сключи брак преди две години - през август 2015-а, реши да сложи край на връзката си. Това стана ясно, след като известният певец се изнесе в курорта Бодрум, а актрисата от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг" остана да живее сама в Истанбул. Новината за развода шокира стотиците хиляди фенове на двойката. Засега не са ясни причините за раздялата на Мерве и Мурат. 

10) Ще се женят ли Серкан Чайоулу и Йозге Гюрел? Изключително популярните млади актьори, чийто романс започна преди три години по време на снимките на излъчващата се в момента у нас всеки уикенд по Диема Фемили романтична комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), наскоро бяха забелязани на разходка в истанбулския квартал Нишанташъ, като на въпросите на пресрещналите ги журналисти дали планират да сключат брак, двамата пожелаха да не отговорят. Напомняме, че в момента Йозге участва с главна роля в новия летен сериал на StarTV "Пълнолуние" (Dolunay), а Серкан за последно се снима в миналогодишната комедия "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski). 

11) Баръш Ардуч не иска да се снима със своята половинка Гюпсе Озай! Изключително популярният актьор от "Любов под наем" (Kiralik Ask), класирал се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", няма да вземе участие във втората част на игралния филм "Делиха" (Deliha), в чиято първа част се срещна и запозна със своята приятелка и комедийна актриса Гюпсе Озай. Вместо това той ще се снима в нова романтична комедия, но към момента не е ясно дали тя ще бъде филм или сериал. Гюпсе ще участва в "Делиха 2" отново в главната роля, като в същото време работи и по сценария на проекта, чиито снимки започват през август. 

12) Елчин Сангу официално се завръща на екран през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.! Изключително популярната актриса, позната у нас от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", която за последно се снима в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), ще гледаме в нов сериал в ефира на KanalD. Напомняме, че звездата, класирала се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", направи своя телевизионен дебют като актриса именно по тази телевизия, пресъздавайки образа на Жале в семейната драма-феномен "Времето лети" (Oyle Gecer Zaman Ki) през 2011 г. Сред най-спряганите екранни партньори на Елчин в новия сериал е Енгин Акюрек.

13) Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит прекараха медения си месец на Малдивите, както информирахме в новина №1. Феновете им по света са милиони, като дори на другия край на света двамата младоженци не останаха незабелязани. През изминалата седмица в медийното пространство изтекоха снимки на Бурак и Фахрие от ресторант за бързо хранене на Малдивите, които хванаха любимците на зрителите в крачка. Парадиращите със здравословния си начин на живот и перфектните си изваяни тела звезди се оказаха скрити почитатели на мазните и пържени храни, като не можаха да се разделят с тях дори по време на медения си месец. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 юли, ще бъде финализиран брой №167 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 11-ти, започва новият №168, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 11 юли, предстои петото за сезона и седемдесет и първо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още два нови летни сериала - "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) на ATV и "Мерием" (Meryem) на KanalD. В четвъртък, 13 юли, идва ред на интервю с класиралата се на второ място участничка в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Елчин Сангу, позната от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем". И в неделя, 16 юли, ще бъде публикуван брой №128 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.