"Турските актьори 24/7" (126): от 26 юни до 2 юли 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 2 юли, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 26 юни до 2 юли 2017 г., научавате сега от издание №126 от "Турските актьори 24/7"!










1) Събитието на седмицата бе сватбата на една от най-харесваните и обсъждани светски двойки в южната ни съседка Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит! Двамата любимци на милиони зрители по света, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на историческата драма "Чучулигата" (Calikusu) преди почти четири години, се врекоха във вечна вярност един в друг по време на бляскава церемония, провела се в четвъртък, 29 юни. По време на събитието, на което присъстваха десетки знаменитости, Фахрие смени три сватбени рокли, а Бурак - два костюма. Да пожелаем дълго семейно щастие на младоженците!

2) Фахрие Евджен изкопира Неслихан Атагюл! По време на сватбата си с Бурак Йозчивит известната актриса от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" предизвика вниманието към себе си но толкова защото бе булка, а защото булчинската ѝ рокля бе едно към едно изкопирана от тази на младата надежда на турското кино Неслихан Атагюл ("Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич"), чиято сватба с Кадир Доулу се проведе миналата година. Тази прилика в стайлинга на двете красавици предизвика вълна от негативни коментари по адрес на Фахрие, известна със своята суета. Прическата ѝ също до голяма степен приличаше на тази на Атагюл от преди година. 

3) Серенай Саръкая и Керем Бюрсин бяха сред гостите на сватбата на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка, а и не само, се появи на сватбената церемония на колегите си доста шик. Керем ("В очакване на слънцето", "Въпрос на чест" и "Този град ще дойде след теб") привлече вниманието на присъствалите журналисти с новата си доста къса прическа, но погледите бяха насочени най-вече към половинката му - Серенай Саръкая ("Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Фи"), чиято рокля бе с доста висока цепка и правеше така, че да се вижда долното бельо на красавицата. Вероятно това дизайнерско решение е било взето заради изключително високите температури по време на сватбата...

4) Аслъ Енвер и Мурат Боз се сдобриха! Изключително популярната светска двойка, която се роди по време на снимките на игралния филм "Моят брат" (Kardesim Benim) в края на 2015-а година, се раздели след голям скандал преди няколко месеца, но ето, че за щастие на милионите си фенове, се събра отново. Аслъ ("Мечтатели" и "Тайни") и Мурат, известен с успешната си кариера на певец, бяха сред гостите на сватбата на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, като пристигнаха на нея с корабче по Босфора. Самите те споделиха в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позират на яхтата на път за сватбената церемония, прегърнали се и изглеждащи повече от щастливи отново заедно. 

5) Синем Йозтюрк и съпругът ѝ Мустафа Услу наскоро отбелязаха първата годишнина от сватбата си, провела се през месец май миналата година. От тогава досега двамата влюбени работят по въпроса за бебе, но досега, година по-късно, блага вест или пораснал корем на Синем, която познаваме от най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), все още няма. Наскоро двойката бе забелязана от папараци на плаж в известния турски курорт Бодрум, където прекарва лятната си ваканция заедно с домашния си любимец - куче. Каква ли е причината Йозтюрк все още да не забременява и дали скоро със съпруга ѝ ще бъдат ощастливени от тъй чаканата бременност? Искрено им го пожелаваме! :)

6) Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу заедно на шопинг! Една от най-известните светски двойки в южната ни съседка, която наскоро отпразнува една година от сватбата си, бе забелязана в един от големите търговски центрове в Истанбул. Двамата любимци на милиони зрители по света се бяха хванали за ръка, обикаляйки из магазините и разглеждайки за нови придобивки. След като не намериха нищо интересно, Синем ("Малки тайни") и Кенан ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") обядваха в един от ресторантите в мола, а след това се отправиха към киното, купувайки си билети за филм. Снимките на новия исторически филм на Имирзалъоулу вече започнаха. Напомняме, че в него той ще си партнира с Мерием Узерли ("Великолепният век"), както и с Муса Узунлар ("Пепел от рози") и Джем Гюнджеоулу от "Пойраз Карайел" и други. 

7) Къванч Татлъту и Чаатай Улусой са заедно на ваканция! Двама от най-харесваните турски актьори наскоро заминаха за известния курорт Мармарис, намиращ се на брега на Егейско море. Къванч и Чаатай наскоро споделиха в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка, на която са облечени във водолазни костюми и са току-що излезли от водата, където са ловили риба. Фотосът за отрицателно време събра стотици хиляди харесвания. Освен с Чаатай ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите"), Къванч ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") е на почивка заедно със съпругата си Башак Дизер. Двамата любимци на милиони зрителки по света са решили да отпускат заедно след края на последните си проекти - "Отвътре" (Icerde) на Чаатай и "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на Къванч.

8) Джейда Дювенджи стана майка за втори път! Изключително популярната турска актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", роди своето второ дете - син, на 1 юли в 11.00 часа. Момченцето, кръстено Окан Али, се е родило 3,225 килограма на тежина и 50,8 сантиметра на височина. В началото на втората си бременност Джейда и семейството ѝ - съпругът ѝ Бюлент Шакрак и първородната им дъщеричка, се установиха в САЩ, където се роди синът им. Самата Дювенджи сподели в профилите си в социалните мрежи благата вест за раждането на Окан Али.

9) Керем Бюрсин и Серенай Саръкая на почивка! Двамата млади любимци на зрителите наскоро бяха забелязани от репортери на излизане от летището Милас в турския курорт Бодрум, където ще останат за два дни. Керем и Серенай бяха повече от щастливи заедно, като според последните слухове причина за широките усмивки на лицата им е предложение за брак, каквото младият любимец на зрителките по света е отправил към своята любима. Тази информация все още не е сигурна, но определено е логична, тъй като се спекулира, че именно това е бил подаръкът на Бюрсин за рождения ден на Саръкая, която навърши 26 години вчера, на 1 юли. 

10) По повод двадесет и шестия рожден ден на Серенай Саръкая на 1 юли българският фен-клуб на младата актриса направи специален клип с обръщение към идолката си, което ѝ изпрати в официалните ѝ профили в социалните мрежи Facebook и Twitter. Основателката на общността, която вече се състои от над 4000 членове - Цвети Пламенова, се свърза с екипа на СЕРИАЛИ в България с молба да отразим клипа-поздрав към Серенай. Нямаше как да не откликнем на призива и именно заради това споделяме и с вас, нашите читатели, въпросния мил материал, който можете да изгледате вляво!


11) Арабския свят полудя по Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн! Последният проект на двамата световноизвестни любимци - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), приключил преди седмица в Турция, предизвиква огромен интерес в арабските страни. Бумът по Къванч и Туба е толкова голям, че телефоните на местните тур-оператори прегряват от обаждания за резервации за екскурзии до Истанбул, Турция от феновете на звездите. Продуцентите на Татлъту и Бююкюстюн споделят, че арабските фенове са толкова луднали по любимците си, че им правят изключително скъпи подаръци, които искат да им изпратят или по възможност - да им подарят лично. Най-скъпите подаръци били на стойност около 70-80 хиляди турски лири. 

12) След изключителния успех на първия турски интернет-сериал "Фи" (Fi) със Серенай Саръкая, Озан Гювен и Мехмет Гюнсюр, се готви нов също толкова обещаващ проект, който ще може да се гледа само уеб. По последна информация главната мъжка роля в него ще бъде поверена на изключително популярния млад турски актьор Чаатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите"), който за последно се снима в тоталния хит "Отвътре" (Icerde), а за негова екранна партньорка се спряга не по-малко известната Неслихан Атагюл, спечелила четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017 г.! Според мнозина младата красавица от "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич" ще си отива много с Чаатай. Дали слуховете ще се окажат верни и скоро ще гледаме двамата любимци на зрителите в нов интернет-сериал?

13) Бааде Ишчил страда от анорексия? Изключително популярната турска актриса от "Езел" и "Север-Юг", която за последно засне игрален филм, партнирайки си със звездата Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта"), е изключите отслабнала и една от последните ѝ снимки, която тя сподели в профилите си в социалните мрежи, сериозно разтревожи нейните фенове. Русокосата екзотична красавица винаги е била доста слаба, но напоследък изглежда наистина изпита, а и носи предимно широки дрехи, които да скриват изпъкващите ѝ кости. Да се надяваме, че Бааде е добре!

Резултат с изображение за baris arduc
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 юли, ще бъде финализиран брой №166 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, започва новият №167, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 4 юли, предстои четвъртото за сезона и седемдесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови летни сериала на KanalD - "Двама лъжци" (Iki Yalanci) и "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin). В четвъртък, 6 юли, идва ред на интервю с класиралия се на трето място участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Баръш Ардуч, познат от "Любов под наем". И в неделя, 9 юли, ще бъде публикуван брой №127 от "Турските актьори 24/7"

4 коментара:

Анонимен каза...

Роклята на Серенай на сватбата е супер.
Фахрие и друг път е хващана от медиите, че копира тоалети на свои колежки, звезди. Дали става случайно или няма собствено мнение не е ясно. Може би иска така да подчертае, че е по красивата, но да се облече като Неслихан, особено след явното напрежение между двете двойки е много глупаво.
На мен Неслихан в тази рокля ми хареса повече, защото я носеше с лекота , непринуденост и известен шик, докато Фахрие беше прекалено помпозна, наподобяваше Екатерина Велика :).

Анонимен каза...

Роклята на Габриела беше изумително произведение на изкуството..Ръчна изработка,камъни,истинска красота.Защо трябва да копира Неслихан и нейната скромна рокличка? А и е много по-красива от нея.Всички разбиращи специалисти са във възторг,но вие както обикновено сте негативни към нея.Е,стига вече-няма кой да се премери с красотата и!

Анонимен каза...

Роклята на Фахрие беше изумително произведение на изкуството..Ръчна изработка,камъни,истинска красота.Защо трябва да копира Неслихан и нейната скромна рокличка? А и е много по-красива от нея.Всички разбиращи специалисти са във възторг,но вие както обикновено сте негативни към нея.Е,стига вече-няма кой да се премери с красотата и!

Анонимен каза...

И двете са много красиви. Всяка красота и чар са неповторими. Радваме се, че са млади, красиви и добри в професията си. Личните им различия са за тях, но един тоалет стои различно и прекрасно на толко изящни красавици. Надявам се красотата да бъде оценявана и да ни прави щастливи.
Анонимен

Предоставено от Blogger.