Алина Боз: "Мечтая да изиграя ролята на успешна жена"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 29 юни, и продължава публикуването на интервюта с участниците във вече приключилия четвъртия
сезон на най-успешното ни  онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък продължавате да прочитате такива, като петнадесетото е с една от най-харесваните млади актриси - Алина Боз, класирала се на почетното четвърто място! Тя е родена на  14 юни 1998 г. в столицата на Русия Москва. В момента е на току-що навършени 19 години, зодия близнаци. Майка ѝ е рускиня, а баща ѝ - български емигрант. Още от малка мечтае да стане актриса, като започва да посещава курсове по актьорско майсторство, когато е на 9 години. След това, забелязана заради изключителната си красота и харизма, се записва в рекламна агенция и започва да се снима в различни телевизионни реклами. През 2014 г. се включва в проекта, постигнал тотален успех - "Твоят мой живот" (Paramparca), изигравайки ролята на озлобената, завистлива и студена Хазал, израснала в бедност и лишения. Това нейно участие в този сериал ѝ носи изключително голяма популярност и я превръща в една от най-коментираните личности в южната ни съседка. Да започваме с интервюто!

Кога решихте да станете актриса?
Още от малка винаги съм се интересувала от актьорството, интересът ми беше толкова голям, че родителите ми ме записаха в трупа по актьорско майсторство, там прекарах цели седем години.

Трудно ли Ви е в началото на кариерата си да играете такъв главен и труден образ?
Разбира се трудно е, особено в началото, актьорската професия не е никак лека. А и характерът на моята героиня не е никак лек, често се питам дали това момиче не е лудо, а и как бих постъпила аз в такава ситуация. Донякъде я разбирам, но мисля, че постъпва много грешно.

Приличате ли на героинята Ви?
Не! Хазал е интроверт, тя има проблеми с изразяването на чувствата си, тя е преживяла лишения и опитвайки се да компенсира това, наранява другите с поведението си.

Как се промени живота Ви през последните три години?
Хората по улиците ме познават, знаят коя съм, което е малко странно, когато преди това не е било така. Често ме спират, за да ми кажат, че съм много красива и че играя много добре. Не веднъж обаче са ми казвали и че съм много лоша. Също така доста пораснах, тогава бях дете, а сега вече се чувствам като голям човек.

За какво мечтаете?
Мечтая да ставам все по-добра в това което правя, мечтая да постигна и по-големи успехи, но имам и по-тривиални мечти - да пътувам, да срещам и опознавам нови хора, да завърша образованието си.

Какво правите през свободното си време?
За мен то в момента е кът, но обикновено или почивам у дома с книга в ръка, или гледам филм. Ако не съм у дома пътувам, също така имам много хобита - танцувам балет, тренирам плуване и баскетбол.

Каква искате да е следващата ви героиня?
Искам да се видя в ролята на някоя успяла жена, която управлява света си, силна и независима. Но едва ли ще е скоро, след края на проекта искам да се отдам на почивка, да се оттегля за малко и чак след това да мисля за следващ проект.

Близки ли сте с Лейля Танлар (Джансу)?
Абсолютно, ние с Лейля станахме много близки през последните три години, много се обичаме, израснахме заедно, станахме известни заедно. Тя ме разбира така, както другите не могат да го направят.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с класиралия се на трето място участник в "Любима турска звезда 2017" - Баръш Ардуч, следващия четвъртък, 6 юли! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.