Българските фенове: "Чакаме те в България, Чаатай Улусой!"

Българският фен-клуб на един от най-известните млади турски актьори Чаатай Улусой организира втора сбирка! Този път хилядите му
членове и фенове на звездата от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" се обединяват в името на обща цел - да доведат любимеца си в България! Основателката на общността Виктория Александрова се свърза със СЕРИАЛИ в България и ние се отзовахме да отразим и подкрепим предстоящото събитие:
"Здравейте на всички фенове на Чаатай Улусой в България! Мисля, че е крайно време да направим нашата втора сбирка! Да покажем на нашия любимец за пореден път колко много го обичаме, колко му се възхищаваме, колко много го чакаме у нас! Нека и ние отбележим финала на "Вътре" (Icerde)! Един прекрасен сериал, който завладя сърцата на милиони зрители по света! Сбирката ще се проведе на 15 юли от 14.00 часа в град София, улица "Струмица" №3! Ще се снимаме с материали на Чаатай и сериала, ще направим клипове с послания, ще обсъждаме най-новите новини около нашия любимец! Заповядайте, нека изживеем нещо незабравимо, с което да покажем на Чаатай, че има истински фенове в България!"

АДРЕСЪТ НА СЪБИТИЕТО, НА КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ УЧАСТИЕ, ПОСЕТЕТЕ ОТ ТУК!




ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА ВИКИ ЗА ЧААТАЙ УЛУСОЙ ОТ ТУК!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.