"Турция представя..." (68): нови летни сериали по FOX

Здравейте, приятели! Вторник е, 20 юни, и продължава новият десети сезон на една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България
"Турция представя..."! Летният телевизионен сезон в южната ни съседка тази година започна по-рано от обикновено - в края на месец май, когато стартираха първите два летни сериала, но определено и се забави, защото до момента към тях се присъедини само още един, а сме в края на юни. Очаква се истинската битка за рейтинг между летните поредици да се разрази през юли, когато повечето от тях започват! В тазседмичното второ за сезона и шестдесет и осмо подред издание от "Турция представя..." ще се спрем на лятната програма на FOX, която включва три сериала. Един от тях, изненадващо, продължава още от миналото лято досега - "Номер: 309" (№: 309), който бе най-успешният летен проект през 2016-а. Останалите два обаче - "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) и "Лудо сърце" (Deli Gonul), са напълно нови! Повече за тях научавате сега!

"Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) - всеки петък от 20.00 часа:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Limon Film
продуцент: Хайри Аслан
режисьор: Бюлент Ишбилен
сценарист: Ерол Хизарджъ
актьорски състав: Йозгюрджан Чевик ("Двете лица на Истанбул"), Башак Парлак, Джезми Башкън, Тарък Папуччуоолу, Серкан Куру, Ердоан Съджак, Баръш Коджак, Шахин Аткаш, Ахмет Явуз, Мустафа Бозкурт, Мурат Макар, Сюмейра Коч ("С Русия в сърцето") и други.
сюжет: Шевкат (Йозгюрджан Чевик) е човек, който е изключително емоционален - има едновременно меко като памук сърце, но търси справедливост винаги и защитава яростно по-слабите, мъжкото момче на квартала. Има човек, когото Шевкат винаги е уважал и му е бил за пример - Джевдет, който един ден го изправя пред най-трудното решение в живота му или по-скоро му го сервира - възрастният човек е обещал Шевкат за своята дъщеря Есин (Башак Парлак), завръщаща се от Франция в родината си. Младият мъж е принуден да приеме това решение на своя кумир и така започва историята за на пръв поглед невъзможната любов между двамата млади, която ще доведе до редица комични и нелепи ситуации.

"Лудо сърце" (Deli Gonul) - от 4 юли, всеки вторник от 20.00 часа:
жанр: драма
продуцентска компания: 25 Film
продуценти: Фърат Парлак и Корай Шахин
режисьори: Селим Демирделен и Берат Йоздоан
сценаристи: Рахшан Чийдем Инан, Баръш Пирхасан и Селим Демирделен
актьорски състав: Мурат Юналмъш ("Цената на славата"), Тувана Тюркай ("Черни пари и любов"), Чийдем Батур, Огюн Каптаноулу, Ищар Гьоксевен, Мине Тюфекчиоулу, Маджит Сонкан, Нилгюн Карабаба, Баръш Ялчън, Тарък Йозенбаш и други
сюжет: героят на Мурат Юналмъш е млад учител, загубил всичко ценно в своя живот и всичките си любими хора. Уморен от живота в големия Истанбул, носещ му спомените от миналото, той заминава за малкото градче Хатай, където започва работа като преподавател в местното училище. Там той се запознава с Фатманур (Тувана Тюркай), която също е учителка. За него тя е лъчът светлина в тъмния тунел, в който се е превърнал живота му. Той се влюбва в нея, но семейството на Фатманур не приема добре тяхната връзка и иска да омъжи дъщеря си за по-богат мъж, криещ манията си към нея. Как ще продължи тази история, предстои да разберем!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото трето за сезона и шестдесет и девето подред издание от "Турция представя..." следващия вторник, 27 юни! Тогава ще представим двата нови летни сериала на ShowTV - "Сърцебиене" (Kalp Atisi) и "Сън" (Ruya). Припомнете си предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук!

3 коментара:

Анонимен каза...

Много исках да гледам Шевкат Йеримдар, но няма превод нито руски нито на български.

Анонимен каза...

На Тувана баща и е български изселник.

Анонимен каза...

И аз много исках да гледам Шевкат Йеримдар, но не мога да намеря дори английски субтитри.
Жалко, защото е страхотна комедия, ако е с нисък рейтинг в Турция, то със сигурност ще се хареса на европейските зрители.
Жалко, много жалко!

Предоставено от Blogger.