"Турските актьори 24/7" (125): от 19 до 25 юни 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 25 юни, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 19 до 25 юни 2017 г., научавате сега от издание №125 от "Турските актьори 24/7"!

1) Фахрие Евджен с моминска вечер! Една от най-известните турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето", отпразнува своята моминска вечер или по-известна в южната ни съседка като вечер на къната. Красавицата спази всички ритуали и не пропусна да изрисува ръцете си с къна, което ще я отличава от останалите жени с това, че е омъжена. Гости на събитието, провело се както подобава в тесен семеен кръг, бяха известните актриси Синем Кобал ("Малки тайни") и Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни"). Напомняме, че сватбата на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит ще се състои на 29 юни.

2) Туба Бююкюстюн с опасно ново гадже! Наскоро една от най-харесваната и популярна турска актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", бе забелязана от журналисти на вечеря с непознат мъж в заведение в Истанбул. На излизане от ресторанта, дебнещите ги репортерите не пропуснаха да заснемат излизащата двойка, но бяха шокирани, когато мъжът до Туба извади оръжие срещу тях. Естествено, последва арест на въпросното лице, което се оказа 25-годишният Умут Евирген. По време на полицейския разпит защо носи в себе си оръжие, той отговорил: "Заради зачестилите терористични актове в страната. Трябва да се защитавам някак". След като била установена законността на оръжието, притежателят му е бил освободен от ареста с предупреждение. Дали това е новата половинка на Туба, която съвсем наскоро се разведе с вече бившия си съпруг Онур Сайлак?

3) Отскоро остров Бали е една от най-предпочитаните дестинации за лятна ваканция от турските звезди. Модата започна от Ханде Ерчел ("Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи"), която отдавна предпочита екзотичния и далечен курорт за мястото, на което ще прекарва ваканциите си. Тя бе последвана от Елчин Сангу ("Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем"), която от няколко седмици също не спира да споделя снимки от почивката си в Бали. За последно преди няколко дни Джансу Дере също се разписа в курорта и отседна в един от най-луксозните му хотели, плащайки по 4500 турски лири за нощувка. Разходите на актрисата от "Езел" и "Завръщане", снимала се за последно в драмата "Майка" (Anne), ще излязат двойни, тъй като тя е взела със себе си и най-добрата си приятелка Едже Сюкан, чиито разходи също ще поеме.

4) Напрежение между Джансу Дере и Гонджа Вуслатери след края на "Майка" (Anne)? Две от най-талантливите и самобитни турски актриси, които пресъздадоха главните роли във вече приключилата драма на StarTV и MF Yapim, са в в обтегнати отношения. Това стана ясно, след като по време на излъчването на финалната 33 серия от "Майка" във вторник, Гонджа Вуслатери качи снимка в профила си в Instagram, на която тагна всички от екипа на сериала в знак на благодарност, освен Джансу. Няколко дни след това скандалната актриса от "Малки тайни" бе забелязана на концерт със своя съпруг Бурак Ертоан, като на въпросите на журналистите има ли вражда между нея и Джансу, Гонджа отговори: "Не, няма. Благодарих на всички от екипа, включително и на нея. И без това не сме оставали достатъчно време сами на снимачната площадка, че да се скараме". С последното Вуслатери даде повод за различни предположения... 

5) Демет Йоздемир остава без лятна ваканция за втора поредна година! Хитовата романтична комедия "Номер: 309" (№: 309), която започна точно преди година и се превърна в най-гледания сериал през лято 2016-а, след което продължи през целия телевизионен сезон 2016-2017 г. също с огромен успех, ще се излъчва и това лято, бъдейки част от тазгодишната лятна програма на FOX. Въпреки това младата актриса, пресъздаваща главната роля в нея - Демет Йоздемир, намери свободно време, което да прекара далеч от снимачната площадка - в курорта Бодрум. Наскоро чаровницата бе забелязана от папараци на яхта заедно със своя приятел Оузхан Йозякуп. Актрисата от близо една година има връзка с футболиста от Бешикташ, но я крие. Най-сетне медиите могат да се похвалят с доказателства!

6) След скандала с новия ѝ приятел Умут Евирген, Туба Бююкюстюн се покри! Световноизвестната актриса не присъства на събитието, организирано по повод финала на последния ѝ сериал - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), състояло се в четвъртък вечер, с което учуди цялото медийно пространство в южната ни съседка. Всички от екипа на поредицата на Ay Yapim и StarTV се бяха събрали, за да изгледат заедно финалната серия, с изключение на Туба. Както прочетохте в новина №2, новата половинка на Бююкюстюн насочи пистолет срещу заснели ги журналисти на излизане от ресторант. Очевидно звездата от "Гордата Аси" не желае да се появява никъде, за да не бъде разпитвана относно скандалната случка. Упорито се говори, че именно Умут Евирген е причина за разпада на връзката между Туба и вече бившия ѝ съпруг Онур Сайлак.  

7) Къванч Татлъту не смята да си почива! След финала на последния му проект "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), приключи в четвъртък вечер по StarTV, най-известният турски актьор ще си даде кратка почивка, след което заминава за САЩ, където ще заснеме игрален филм. Самият той сподели това наскоро пред журналисти, загатвайки за повече подробности. Къванч разкри още, че след завръщането си от Америка, ще се снима във филм и в Истанбул, Турция. За него също не даде кой знае колко информация. Синеокият красавец добави, че в средата на новия телевизионен сезон 2017-2018 г. има намерение да се завърне и на малък екран в нов сериал. 

8) Един от най-успешните сериали, въртял се в турския ефир през изминалата пролет - "Пастирска звезда" (Coban Yildizi), приключи неочаквано и изненадващо в четвъртък вечер. Драмата, заснета в Кападокия и продуцирана от Most Production ("Завръщане"), бе финализирана с едва 17 епизода, въпреки огромния успех, който отбелязваше в ефира на FOX. Неочакваната новина за финал предизвика множество спекулации, според които жесток скандал на снимачната площадка е предизвикал разрив в целия екип и следователно е наложил преждевременния край на иначе хитовия проект. Събитието, което бе организирано по повод финалната серия, обаче опроверга всички слухове, тъй като целият екип начело с продуцентката Гюл Оуз и актьорите, изпълнили главните роли в "Пастирска звезда" - Селин Шекерджи, Шюкрю Йозйълдъз, Мендерес Саманджълар и Селим Байрактар, присъства на него и бе в повече от добро настроение.

9) Бурак Йозчивит е суеверен! Изключително популярният актьор, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", след броени дни ще се венчае за своята половинка Фахрие Евджен. Пред журналисти, срещнали го наскоро, Бурак, снимал се за последно в приключилата с трагичен край драма "Черна обич" (Kara Sevda), сподели, че все още не е видял бъдещата си съпруга в сватбената ѝ рокля, тъй като това вещае нещастие, а и искал да бъде изненадан на сватбата им. Той добави, че вече е пробвал сватбения си костюм и че подготовката за най-важното събитие в живота му е към своя край. Припомняме, че венчавката на Йозчивит и Евджен ще се състои на 29 юни в модната къща "Raşit Bağzıbağlı" в истанбулския квартал Левент. 

10) Каква е причината за финала на един от най-мащабните проекти, излъчили се през приключилия телевизионен сезон 2016-2017 г. - "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)? Доскоро се смяташе, че сериозното понижение в рейтингите на драмата на Ay Yapim са довели до решението за нейния край, но от няколко дни насам на хоризонта се появи нова теза... В ефира на нашумяло лайф-стайл предаване бе обявено, че съпругата на Къванч Татлъту, изпълнил главната роля в "Смели и красиви" - Башак Дизер, му е забранила да се целува с неговата вече бивша екранна партньорка Туба Бююкюстюн по време на снимки. Къванч помолил режисьорите да намалят до минимум сцените му на близост с Туба, тъй като изпитва неудобство от тях, но тъй като двамата пресъздаваха главните герои в сериала, такива нямаше как да няма. Следователно - сериалът нямаше как да продължи. Дали тези слухове са верни, остава само да гадаем!

11) Шок за Берен Саат! Световноизвестната турска актриса бе заменена от своя френска колежка. От доста време насам се спекулираше, че именно Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози", "Щастливи заедно" и "Великолепният век: Кьосем") ще изиграе главната роля в игралния филм-адаптацията на известната книга "Мадоната с коженото палто" (Kürk Mantolu Madonna). Първоначално предложението е било отправено именно към нея, но след това е било анулирано и прехвърлено към известната 41-годишна френска актриса, спечелила Оскар - Марион Котияр. Филмът ще бъде продуциран от Ay Yapim, а сценарист е Едже Йоренч. 

12) Нургюл Йешилчай с напълно нова визия! Изключително популярната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", се подстрига след края на снимките на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), чийто втори сезон оглави. Нургюл бе забелязана наскоро от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ и виждайки насочените към нея обективи, в типичния си неподправен стил призова да я снимат добре в новата ѝ визия. Йешилчай се е подстригала на черта, като новата ѝ прическа значително я подмладява. 

13) Берк Октай на почивка! Изключително популярният турски актьор, известен у нас от "Опасни улици" и "Надежда за обич", замина на лятна ваканция в курорта Мармарис след финала на първия сезон на военната драма с негово участие "Войник" (Savasci), постигнала огромен успех. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, известен още от романтичната комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), бе забелязан на един от плажовете в Мармарис заедно със своята съпруга Мерве Сарапчъоулу, която току-що завърши юридическия факултет. Двойката замина на почивка заедно с един от екранните партньори на Берк във "Войник" - Фърат Албайрам, и неговата приятелка Джейда Касабалъ. Колкото и да се опитваше да накара жена си да влезе във водата и да поплуват заедно, Октай така и не успя. 

14) Толга Саръташ също на почивка, но сам! Изключително популярният млад турски актьор, станал известен след участието си в младежката драма "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) през лятото на 2015-а, бе забелязан наскоро от папараци в турския курорт Бодрум. Любимецът на милиони зрителки по света, който доскоро се снимаше в приключилия първи сезон на военния сериал "Обещание" (Soz), прекара доста време, плувайки в морето. Излизайки на брега обаче, той впечатли всички останали плажуващи с перфектното си мускулесто тяло, привличайки погледите най-вече на девойките. 

Резултат с изображение за alina boz15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 юни, ще бъде финализиран брой №165 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 27-ми, започва новият №166, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 27 юни, предстои третото за сезона и шестдесет и девето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови летни сериала на ShowTV - "Сърцебиене" (Kalp Atisi) и "Сън" (Ruya). В четвъртък, 29 юни, идва ред на интервю с класиралата се на четвъртото място участничка в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Алина Боз, позната от "Твоят мой живот". И в неделя, 2 юли, ще бъде публикуван брой №126 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

Серияла Прости ми ще имали продължение по Нова тв защото наближава финалния сезон.Нова тв закупила ли е нови еписоди...Моята карма кога приключва моля за отговор

Анонимен каза...

Туба Бююкюстюм където мине помита всички мъже, изгарят като факли, не се учудвам на скандалите около нея!

Анонимен каза...

Ректингът на Пастирска звезда е около 3%в от доста време. Нормално ,че приключи.

Предоставено от Blogger.