"На гости на..." (9): Зюхал Олчай

Здравейте, приятели! Сряда е, 2 май, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още също отчита голям успех!
В деветото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-коментираните и провокативни турски актриси - Зюхал Олчай, позната у нас с ролите си в хитовете "Ифет" и "Една любовна история" и снимала се за последно във "Висше общество" (Yuksek Sosyete)! Преди десет години тя се нанася да живее в голям апартамент в жилищния комплекс Altunizade Mesa Konakları. Споделя, че прекарва доста време и във вилата си в гората край Шиле, но и че все пак тук се води постоянният ѝ адрес. Именно във вилата си в Шиле тя отглежда няколко кучета, за които се грижи и за които споделя, че са нейните души и радостта в дома ѝ. "Още щом за първи път влязох в този апартамент, макар и да не бе обзаведен, знаех, че ще живея в него", споделя Зюхал. Той е голям 220 квадратни метра и се състои от четири стаи, един хол, кухня и две бани. Олчай сама го е декорирала и обзавела в свой стил. Хвали се, че в дома ѝ не е влизал декоратор. "Това място ме описва. Тук са нещата, които приятелите ми ми пишат, и рисунките, които ми подаряват. Тук са билетите от всичките ми пътешествия. Обожавам да си седя вкъщи по пижама или тениска, в любимите ми пантофи и в любимите ми вълнени чорапи. 







_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото десето издание от "На гости на..." следващата сряда, 10 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.