"На гости на..." (13): Джейда Дювенджи

Здравейте, приятели! Сряда е, 31 май, и продължава пролетната рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който също отчита голям успех!
В предпоследното за сезона тринадесето издание ще отидем на гости на една от най-усмихнатите турски актриси - Джейда Дювенджи, станала известна у нас от участията си в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги". В момента тя живее в САЩ заедно с мъжа си Бюлент Шакрак и дъщеричката им, като е в очакване на второто си дете, но нека видим дома ѝ в Турция, в който е живяла преди! В покрайнините на Истанбул - квартал Бейкоз, тя има четириетажна вила, отдалечена от градския шум. Репортерите биват посрещани от аксесуари-ангелчета и много котки на входната врата. Джейда, както винаги, озарява всички с очарователната си усмивка и заразява с позитивната си енергия, но моли за тишина, тъй като дъщеричката ѝ Мелиса, тогава все още малка, спи. Репортерите споделят, че трудно са открили дома ѝ, а тя им отговоря, че неговата закътаност не е случайна. Дювенджи разкрива, че този дом е много по-практичен за нея от предишния ѝ, най-вече защото няма басейн. Четириетажната вила е с големина от 450 квадратни метра и в нея има дори стая за игра за Мелиса. Има пет спални и няколко бани. "Предишната ми къща беше боядисана основно в червено и бяло, но настанявайки се в тази, реших тя да бъде в синята гама. Така ми напомня за морето и ме прави много спокойна и щастлива", споделя Джейда. 








_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото финално за сезона четиринадесето издание от "На гости на..." следващата сряда, 7 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

5 коментара:

Diema Family каза...

Започва повторение на сериала "Пепел от рози" . От 12 юни всеки делник в 18:00 часа по Diema Family. ;)

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
От къде разполагате с тази информация?

Diema Family каза...

Ами от вчера върви рекламата. ;)

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Да, видяхме я. Благодарим Ви за информацията, отразяваме я!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Не е ли много стар?

Предоставено от Blogger.